- 11 Temmuz 2024
- 175
- 127
- 18
- 30
Her şeyimiz o kadar aynı ki.. reglim ve ilaç benim de dün bitti doktoruma çarşamba gideceğim bir tek farklı olan bana çatlama iğnesi yazılmadı. Bugün ilk ovulasyon testini yaptım. Bismillah süreçte an itibariyle başladı güzel sonuçlar alalım inşallahBanada adetin 5.günü başlattı. Çatlatma iğnesini aldırdı evde dolapta dursun dedi. Bittikten 3 gün sonra muayeneye gel yumurtalarına bakıcam dedi
Her şeyimiz o kadar aynı ki.. reglim ve ilaç benim de dün bitti doktoruma çarşamba gideceğim bir tek farklı olan bana çatlama iğnesi yazılmadı. Bugün ilk ovulasyon testini yaptım. Bismillah süreçte an itibariyle başladı güzel sonuçlar alalım inşallah
Hiç bilmiyorum ki canımBen çarşamba nöbetçiyim ne yazıkki o yüzden perşembe gidicemsence sıkıntı olur mu ?
Ben ilacın etkisine bağlıyorum 2 gündür iki tarafımda da kasıklarımda sızlama varKızlar merhaba 18 mayıs da regl oldum ve reglim 3 günü klomene başladım günde 2 tane olmak üzeri 5 gün kullandım doktorum yumurtama bakmak için çağırmadı sadece dediği şey ilaç bittikten sonra 3 gün ilişki ve sonra gün aşırı ilişki dedi şuan kasıklarımda belimde ağrı var acaba ilacın etkisi mi yoksa gün aşırı ilişkiye giriyorum ondan dolayı mı
Evet bende sağlıkçıyım vallahi üzülüyorum 9-10 nerde ne zaman denk gelirsek artıkAyyy bende biliyor musun allahtan reglim dün bitti. Ben sağlıkçıyım nöbet tutuyorum tamda yumurtlama günüme denk geliyor nasıl olucak bilmiyorum üzülüyorum. Sende mi sağlıkçısın ?
İnşallah güzel haberler alırsınızMerhabalar ben de cuma günü Femara kullanmaya başlayacağım. Geçen ay kullandım olmadı bu ay da deneyeceğiz. 19 haziranda da yumurta kontrolüne gideceğim
Aynı canım Henüz ovu testinde pik görmedim bakalım doktor ne diyecek merakla bekliyorum. Sen nasılsınKızlar bugün nasılsınız nasıl gidiyor ?
İlk ayınız mı ilacınızınKızlar ben bugun yumurta talibi içim gittim dr sağda 8.7 ve 7.3 mm solda 8.5 mm yumurtam var ilaçlar biteli üç gün biraz yavaş büyüyor cuma tekrar kontrolüm var inşallah büyür kızlar
Bende yarın son kullanıcam ama kasıklarımda ağrı yaptıBen ilacın etkisine bağlıyorum 2 gündür iki tarafımda da kasıklarımda sızlama var
Gün içinde ara ara oluyor ama sürekli olmadığı için normal görüyorum .Bende yarın son kullanıcam ama kasıklarımda ağrı yaptı
Canım benim bugün yumurta akı kıvamında akıntım oldu ama ovulasyon testinde pik görmedim. İki farklı test ile yaptım ikisinde de pik çıkmadı. Akıntı baya yoğundu başka bir şey miydi anlayamadım hiçBende pik görmedim uygulama cuma gününü gösteriyor ama bilmiyorum. Bende böyle not alıyorum
Aynı şeyi bende yaşadım. Klomen kullandım 2-6 haziranda bitti 9 haziranda nöbette ultasonla kontrol ettirdim sağ tarafta 22mm yumurta sol tarafta 10mm ve yine sağ tarafta 9.5 mm yumurta vardı dr 22mm olana kendiliğinden çatlamasını beklicez dedi. Sabah eve geldim çok yoğun bir akıntı geldi yumurta akı gibi çatladığını düşündüm sağ kasığımdaki sızlamada geçmişti. Ama adetim bitti biteli ovulasyon testi yapıyorum hiç pik göremedim. Doktorun ultrasonda gördüğü 22 mm yumurta neden testte çıkmadı hiç anlamadımCanım benim bugün yumurta akı kıvamında akıntım oldu ama ovulasyon testinde pik görmedim. İki farklı test ile yaptım ikisinde de pik çıkmadı. Akıntı baya yoğundu başka bir şey miydi anlayamadım hiç
Allah Allah benimde klomen 8 haziranda bitti yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek acaba bugünü değerlendirsem mi sizde Pcos var mıydıAynı şeyi bende yaşadım. Klomen kullandım 2-6 haziranda bitti 9 haziranda nöbette ultasonla kontrol ettirdim sağ tarafta 22mm yumurta sol tarafta 10mm ve yine sağ tarafta 9.5 mm yumurta vardı dr 22mm olana kendiliğinden çatlamasını beklicez dedi. Sabah eve geldim çok yoğun bir akıntı geldi yumurta akı gibi çatladığını düşündüm sağ kasığımdaki sızlamada geçmişti. Ama adetim bitti biteli ovulasyon testi yapıyorum hiç pik göremedim. Doktorun ultrasonda gördüğü 22 mm yumurta neden testte çıkmadı hiç anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?