Haziran ayında Klomen kullanacaklar toplanalım

Banada adetin 5.günü başlattı. Çatlatma iğnesini aldırdı evde dolapta dursun dedi. Bittikten 3 gün sonra muayeneye gel yumurtalarına bakıcam dedi
Her şeyimiz o kadar aynı ki.. reglim ve ilaç benim de dün bitti doktoruma çarşamba gideceğim bir tek farklı olan bana çatlama iğnesi yazılmadı. Bugün ilk ovulasyon testini yaptım. Bismillah süreçte an itibariyle başladı güzel sonuçlar alalım inşallah

Ben çarşamba nöbetçiyim ne yazıkki o yüzden perşembe gidicem sence sıkıntı olur mu ?

Ben ilacın etkisine bağlıyorum 2 gündür iki tarafımda da kasıklarımda sızlama var

Ayyy bende biliyor musun allahtan reglim dün bitti. Ben sağlıkçıyım nöbet tutuyorum tamda yumurtlama günüme denk geliyor nasıl olucak bilmiyorum üzülüyorum. Sende mi sağlıkçısın ?
Evet bende sağlıkçıyım vallahi üzülüyorum 9-10 nerde ne zaman denk gelirsek artık

Kızlar birsey sorucam bilginiz var mı. Gynoseed jel diye bir jel varmış ? Sizce işe yarar mı ?

Eklentiler

• IMG_5636.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar ben geçtiğimiz ay ilk defa Femara kullandım. 14.gün doktor kontrole çağırdı yumurtan çatlamış bile dedi. Bat 11 Hazirandı ama bugün adet oldum gebelik olmadı yani. Ama adet sancılarım normalden daha fazla oldu ve kanamam da. Böyle bir yan etki yaşayan oldu mu Femara kullanıp? Bu ay da kullanacağım. Ayrıca ilaç migrenime iyi geldi normalde 2 günde 1 başım ağrır, yumurtlama olduğundan beri ağrımadı

Merhabalar ben de cuma günü Femara kullanmaya başlayacağım. Geçen ay kullandım olmadı bu ay da deneyeceğiz. 19 haziranda da yumurta kontrolüne gideceğim

Bende pik görmedim uygulama cuma gününü gösteriyor ama bilmiyorum. Bende böyle not alıyorum

Eklentiler

• IMG_5640.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba kızlar bende letunun 2.ayındayım. Geçen hafta perşembe hsg çektirdim. Bugün döngünün 13.günü bir sağda bir solda Folikül büyümüş 18 ve 17 mm. Yarın akşam yani 14. Gün çatlatma iğnesi yapacağım. 15-17-19. Günler ilişki önerdi doktor. 26 Haziran bat

Kızlar ben bugun yumurta talibi içim gittim dr sağda 8.7 ve 7.3 mm solda 8.5 mm yumurtam var ilaçlar biteli üç gün biraz yavaş büyüyor cuma tekrar kontrolüm var inşallah büyür kızlar

Bende pik görmedim uygulama cuma gününü gösteriyor ama bilmiyorum. Bende böyle not alıyorum
Canım benim bugün yumurta akı kıvamında akıntım oldu ama ovulasyon testinde pik görmedim. İki farklı test ile yaptım ikisinde de pik çıkmadı. Akıntı baya yoğundu başka bir şey miydi anlayamadım hiç

Aynı şeyi bende yaşadım. Klomen kullandım 2-6 haziranda bitti 9 haziranda nöbette ultasonla kontrol ettirdim sağ tarafta 22mm yumurta sol tarafta 10mm ve yine sağ tarafta 9.5 mm yumurta vardı dr 22mm olana kendiliğinden çatlamasını beklicez dedi. Sabah eve geldim çok yoğun bir akıntı geldi yumurta akı gibi çatladığını düşündüm sağ kasığımdaki sızlamada geçmişti. Ama adetim bitti biteli ovulasyon testi yapıyorum hiç pik göremedim. Doktorun ultrasonda gördüğü 22 mm yumurta neden testte çıkmadı hiç anlamadım

Allah Allah benimde klomen 8 haziranda bitti yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek acaba bugünü değerlendirsem mi sizde Pcos var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…