• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım

canım liste hazırlayacak mısın.ben de haziran-temmuz gibi başlıycam.şimdilik memorial'ı düşünüyorum.bu ay görüşmeye gideceğim.

bende bende varım 2.denemem haziranda başlıcam izmir smyrna da doktor haziranda gel bakalım dedi duruma göre başlarız dedi yumurta rezervimi iyi gördüğü için daha ileri tarihe atmak isityor ama ben haziranda başlıcam çok isityorum çok heycanlıyım lütfen dua edelim. martta ilk denememdi sorun erkek infertelitesi.

bende varım kızlar haziranda başlayacaklar arasında.maya tüp bebek merkezinde olacak ve bu 4. denemem olacak

bende mayısta yaptıracaktım.iğnelerim herşeyim hazırdı ama bugün hazirana ertelendi.kısmet haziranaymış....

benim tedavim doğum kontrol hapıyla başladı bu gün son içtim bir aksilik çıkmazsa 8 mayıs iğnelerim başlıyor çok heyecanlıyım allah herkesin yardımcısı olsun

bende gatada haziran başı gibi başlayacağım kısa protokole (8 gün süren) yaşım 27 ,eşimin tüm tetkikleri tamam benim rahim filmim istendi haftaya salıya onu çektireceğim, rapor çıkarttıracağız önce işlem günü eşimde tese olacak bende yumurta toplama duruma göre.doktorumuz kadın doğum namık kemal duru hocam ürologda lütfi tahmaz hocamız şu an için.hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar

kızlarr bendee temmuz 1 esımınnn ıznı baslıyoo hazıranın 20 adet tarıhımm hazıranın 20 sındee start verecezzzz tupee RABBIM hayırlısını nasıp etsın hepımız ıcınn ben tup bebek genelgesıı degıstımı bı bılgınız varmı???

Back
X