- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Anladim cnm 5. Gun embriyosumu??Son regl göre 5+3 olduk 5 temmuzda kalp atışını dinlicez inşallah ozaman net söylerim dedi dr ama transfer olalı 21 gün oldu daha artık neye göre hesaplanıyor tam anlamadım sağlıklı olsunda :)
Yaaa aynenn bu nee yaaabana butun ilaclara 10.haftaya kadar devam edicez dediler.ama bu progestan beni mahvetti artik kalcamda yer kalmadi
Kaç gün kullandınız kaç günde düştü değerinizMerhaba degerinizin 2.5 altına düşmediği sure zarfinda transfer yapılmiyor benim degerim bile 3.5 iken ilacımın dozunu artirdilar ve 1.5 dustu 12 haziranda transferim oldu. Gecmiş olsun.
Dondurulmuş embriyonun da kalitesi vardır canım onu sor ama dondurulduysa demek ki iyi benim hiçbir zaman embriyom oluşmadı mesela çünkü kaliteleri çok kötübirşey sorabilirmiyim benim iki yumurtam donduruldu ama kalitesiyle ilgili birşey söylenmedi bi sıkıntı sonradan çıkabiliyormu yoksa kalite düşük olsa dondurmuyorlarmı bi bilginiz varmı
Evet baska yerdeyim,bizimkiside tutdurdu cok yumurta diye o yuzden deistim kac dozla basladin simdiki 150den baslayalim diyor tabii ki iki ay ara vericem sonrasindaDonör kullanacağına göre Türkiye'de değilsin canım :) aynı doz değil farklı doz kullandık amh 9 çıkıyor benim de benim doktor çok yumurta değil kaliteli amaçlıyorum dedi normalde 20 yumurta oluşur sende diyor ama işte kalite sıkıntımız var Allah büyük korkuyorum yine aynı şey olacak diye ama Eldem başka şey de gelmiyor
Donor ne canim
Bende öyle düşündüm iyi olmadaydı söylerlerdi heralde Temmuz’un ilk haftalarında regli olunca gidicem transfer için inşallah herşey uygun olur rahim duvarı ince olduğu için dondurdular ilaç da vermediler sanırım bunları düşünmekten stres yaptım sürekli başım ağrıyorDondurulmuş embriyonun da kalitesi vardır canım onu sor ama dondurulduysa demek ki iyi benim hiçbir zaman embriyom oluşmadı mesela çünkü kaliteleri çok kötü
3 gün canımAnladim cnm 5. Gun embriyosumu??
3 gunde bir kan veriyordum 5 günde sanirim düstü 7'de kontrolum vardi 12 hazirana kadar dusmesi gerekiyordu transferim vardi çünkü.Kaç gün kullandınız kaç günde düştü değeriniz
3 gunde bir kan veriyordum 5 günde sanirim düstü 7'de kontrolum vardi 12 hazirana kadar dusmesi gerekiyordu transferim vardi çünkü.
sakinn sakinnnn......bebiş var annesiii o herşeyden önemliYa boyle bisi oldu .. amacim belli basli markalasmis klnikleri yermek yada ovmek degil yapilan isleri soylemek arkadaslara isteyen iki embriyo koymak isteyipte bu konu hakkinda cekincelerin olan insanlara yapildigini gostermekti.. NİCE gebe kalamayip yillardir deneyen gebe kalamayan hastaligi olan ve bir taraftan bunlarla mucadele edip bir taraftan da yaşlari geçip kaygilanan insanlara nefes olmakti.. telefonla yazmak ayrica sikinti.. bu sekilde yazip sizleri rahatsiz etmek istememistim .. Rahatsiz olan herkesten ozur dilerim.
Evet bugün belli oldu Rabbime şükür pozitif çiktı sonucum. 2 gün sonra yenileceğim kan tahlili, Rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın kimsenin yuvasını ve kollarıni boş bırakmasın temennim ve dileğimdir.Anladım inşallah benimkide düşer. Sizin sonucunuz belli oldu mu peki.
Merhaba arkadaşım dondurulmuş embriyo hakkında sizi bilgilendirmeleri gerek, benimde 5 adet vardı biz geneteğe yolladık hepsini 3 sağlam 2si down sendromlu çıktı. Dondurulmuş olsa bile genetiği önemlibirşey sorabilirmiyim benim iki yumurtam donduruldu ama kalitesiyle ilgili birşey söylenmedi bi sıkıntı sonradan çıkabiliyormu yoksa kalite düşük olsa dondurmuyorlarmı bi bilginiz varmı
Canım ne yaptın nasılsın ben evdeyim toplandı benim yumurtalar artık sıra beklemekteBenimde yarın sabah 9bucukta canim
Canim ne oldu nasil gecti toplama islemiDonör kullanacağına göre Türkiye'de değilsin canım :) aynı doz değil farklı doz kullandık amh 9 çıkıyor benim de benim doktor çok yumurta değil kaliteli amaçlıyorum dedi normalde 20 yumurta oluşur sende diyor ama işte kalite sıkıntımız var Allah büyük korkuyorum yine aynı şey olacak diye ama Eldem başka şey de gelmiyor
İyi canım çok şükür benim zaten yumurta sayım hep iyi de işte kalite malum sen de yaşıyorsunCanim ne oldu nasil gecti toplama islemi
Kac tane toplandi? Ilk gunden soylenemiyomu kaloteleri? Bende ilk gunden kaliteler cok kotu dendiİyi canım çok şükür benim zaten yumurta sayım hep iyi de işte kalite malum sen de yaşıyorsunbakalım yarından itibaren belli olmaya başlayacak her şey göreceğiz kaç tanesi doluymuş döllenmiş ilerleyecek en zor kısma geldim ben
24 tane toplandı canım. Yok hiçbir tedavimde ilk günden kaliteye ilgili bir şey denmedi bana yarın arayıp söyleyecekler çünkü bugün işleme alındı yarına az çok belli olur. Senin nasıl ilk günden hemen söylediler ki benim hiç söylenmediKac tane toplandi? Ilk gunden soylenemiyomu kaloteleri? Bende ilk gunden kaliteler cok kotu dendi
Mrb . Peki daha onceden esinizle sizin genetigine bakildiginda bi sorun cikmis miydi ?Merhaba arkadaşım dondurulmuş embriyo hakkında sizi bilgilendirmeleri gerek, benimde 5 adet vardı biz geneteğe yolladık hepsini 3 sağlam 2si down sendromlu çıktı. Dondurulmuş olsa bile genetiği önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?