Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ben dün başladım ama bana hiç bi liste uyarı falan yapmadılar sadece çay kahvemi dikkat edilmesi gerekenler
Bana verilen liste bu canim. Beni zorlarsa kahve zorlar ama günde bir tane dahi olsa içmem lazım yoksa migrenim tutuyor.

Eklentiler

• image.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 61
Guclu ol doktorundan aldigib sonucu bizlerlede oaylas.. cok guzel seyler bekliyorum senden burdakilerede umut ol insallah
Şimdi çıktım doktordan. Olumlu pozitif konuştu. Bol dua et dedi. Kan testini pazartesi tekrarlicaz. Şu aşama için değerin olabilir artış gösterebilir senden çok umutluyum. Embriyo kaliten çok yüksekti dedi. Olumlu düşün bol dua et pazartesi görüşürüz dedi. İnşallah pazartesi herşey güzel olur

Merhaba ne tahlili yaptırdın o kadar bende pazartesi sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum ilaçlarımı yazdıracağım.Tahlil gerekiyorsa yaptırıyım

Çok sevindim harika bir haber bu

İnan hatirlamiyorum bende gonal f ve sonrasinda cetrotideye devam etmistim yumurtlama tarihine gire adetin 14 . Gunde yumurtalarinin durumuna gore catlatma ignesi vermisti sanirim ve daha sonra yumurta toplama islemi gerceklesmisti.. vucudun dongusunu bozmuyorlar ama olab yumurtalarini erkenden buyutmeye yonelik calisma... yumurta toplanmisti benden 16 tane ve bir ay ara verelim rahmin toparlasin demisti biraz agrim olmustu folikuler patladigi icin karnimda agri vardi.. iyikide beklemisim ama kimisinda taze transfer yapmak istiyorlar rahim iyi kalinlik iyi degilse zaten rahim kalinlastirmak icin progesteron veriyorlar ve sonrasinda transferi bir hafta kala ostrojen.. bakiokar olcuyolar iyi durumda transfer ediyorlar.. doktorunuza guvenin .. iciniz rahat yapin her isinizi..

Bana verilen liste bu canim. Beni zorlarsa kahve zorlar ama günde bir tane dahi olsa içmem lazım yoksa migrenim tutuyor.
Teşekkür ederim liste için her hastane farklı oluyor demekki resmini aldım dikkat edeyim bende çay çok içiyorum azaltayım... siz kaç yaşındaydınız kaç yumurtanız var

Doktoruma güveniyorum Ama ilk denemem olduğu için neler olacağını bilmediğim için belirsizlik kafamı bulandırıyor :) ben ultrasonda 8 tane saydım ama doktor yumurta adetin şu kadar da demedi açıkcası Umarım emeklerimizin sonucunu alırım bende hamile kalırım çok istiyorum Allah herkesin yardımcısı olsun

Merhaba ne tahlili yaptırdın o kadar bende pazartesi sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum ilaçlarımı yazdıracağım.Tahlil gerekiyorsa yaptırıyım

Saglik ocagindaki doktorum cilgin bir doktor hemogram testi, hormon testi tsh, lh gibi seyler.. biyokimya, d ve b vitaminlerime genel tum testleri istedi.. uzun bi sure daha istemeyiz dedi.. saglik ocagi gebelik durumunda 12. Haftada b vitamini yok 16, haftada d vitamini gibi seylere baslatiyor.. orasi takip ediyormus benim kafam karisti eger gitmezsek bebek dogduktan sonra devletin yapmasi gerektigi asilar yapilamiyormus.. saglik ocagi beni aradi persembe gunu.. ve dun icin kan vermem gerektigini hem beta hcg degerine hem diger tetkiklerini yapalim dedi.. gerekli muydu hic bilmiyorum.. bu hafta kese gormeye gitcez belki hoca isterse yaninda bulundurcam.. boyle canim yani

Herkesin bünyesine göre değişiyor bende net hatırlamıyorum ama 11 veya 13.gün toplanır ya da belki birkaç gün daha uzayabiliyor ,İnan sürecin her aşaması sıkıntılı ama mecburuz.Sen şuan yumurtalarını büyütüyorsun en dikkat etmen gereken süreçlerden bir tanesi, yediğine içtiğine dikkat et hatta 3-4 gün sonrasında birazda hareketlerini kısıtla,doktorum bana fazla eğilip kalkma şuan orada balonlar var gibi düşün demiştiSonu güzel olacak inşallah

çok teşekkürler bende Pazartesi gidiyim yapsınlar dediğin gibi yanımda olsun,gerekmiyorsa bile tedbir amaçlı azıcık kan veriyoruz Bakılsın o kadar iğneden sonra hiç canım acımıyor artık

Teşekkür ederim liste için her hastane farklı oluyor demekki resmini aldım dikkat edeyim bende çay çok içiyorum azaltayım... siz kaç yaşındaydınız kaç yumurtanız var
İnan yumurta sayımı bilmiyorum. Normalde solda ve dağda totalde 7/8 folukul görürlerdi ama dün soramadım aklımda başka seyler vardı.
39 yaşındayım 4 Kasım’da 40 olacağım. bugün bir ara detaylı bir şekilde tedavi öncesi ve sonrası durumumu anlatan bir seyler karalamayı düşünüyorum

bende öyle hesapladım ama bakalım muhtemelen haftaya perşembe- cuma toplama olur sonra rahim dinlendirme olacakmış. Bu rahim dinlendirme ne kadar sürüyor haziran sonu başladım ya ağustos regl ile mi transfer olur yoksa eylüle mi kalıyor aa bilmiyordum şimdiden dikkat etmem gerektiğini hareketlerime zaten bugün doktor muayene etti gitti acelesi vardı sanırım asistanla muhattap oldum çok eğilince başım dönüp midem bulanıo zaten Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin negatif alan birini ağlarken gördüm çok üzüldüm zaten

Diyelim ki 6 Temmuz Cumartesi opu oldu,ben opudan 3 gün sonra regl oldum bazen daha uzun sürebiliyor.10temmuz regl oldun desek,28günlük bir döngün varsa 7ağustos 2.reglin olacak ve 2.günü doktoruna gideceksin Rahmi hazırlamak için ilaçlara başlayacak benim reglinin 17.günü transfer olmştu.tahmini 24 Ağustos

Ayy çok heyecanlı yaşayıp göreceğiz bakalım neler olacak. Bir de Ağustosa kadar tekrar doktora gidiyor muyuz yumurta toplandıktan sonra ? Bunu da söylersen

Amiiin canım. İnşallah değerin artar kat kat sen de kurtulursun bu süreçten ben de kalitesiz embriyonun tutunmasını bekliyorum caresizce daha 2. Günüm süreç zor ve çoook yıpratıcı
Benimde transfer gününü saymazsak 3. Günüm 27 haziran perşembe günü transfer oldum inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…