Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlısı olsun inşallah ttar canım bende kilo artışı oldu tutsunda önemli değil al 1 2 kilo veririsin sonra

canım iğnelere devam,2 günüm kaldı kontrole gidince belli olacak bakalım,göbekten bazen eşim bazenn ben yapıyoruz,100lük yap dedi dr on ölçüde yapıyorum,sen nasılsın tatile ne zaman çıkacaksın
canım çok az kalmış gününe rabbim inşş herşeyi oması gerektiği gibi oldurur
canım aşılaman hayırlı olsun inşş pozitifi görürsün allahım kimseyi evlatsız bırakmasın dermansız dert vermesin
bitanem çok üzüldüm inan hep buraya bakınca senden müjdeli haber alırım diye düşümüyodum ama demek ki daha vakti zamanı gelmemiş allah çok büyük en hayurlı neyse o olsun arkadaşım biliyorum söylemesi çok kolay hepimiz böyle sınanıyoruz derdi veren rabbim dermanımızıda versin güçlü ol canım pes etmek yok
analdım canım benim hala lekelenmem devam ediyo geçmedi karın ağrım var uff niye şimdi böyle oldu ya
canım eş durumundan hemşoyuz desene:)),benim eşim de mersinli
bendeee bendee benim de eşim mersinliiiiiiii
bitanem ben allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılamaya başlıcam kısmet olursa tabi
sana da çok geçmişler olsun canım neler yaşamışsın neler atlatmışsın rabbim bidaha yaşatmasın kötü günler göstermesin
aşılama için karar vermişsiniz hakkkın da hayırlı olsun canım

canımm sen tek yumurtaylamı hamile kaldınn benim de tek yumurtam var

sen bana umut oldun canım inşş bende senin gibi başarırım rabbim bana da nasip eder benim sol yumurtam var peki ya senin

Merhaba arkadaşlar ben de ağustos ayında aşılama düşünüyorum ilk defa, hastalanmayı bekliyorum .Hepimiz için hayırlısı olsun.
canım bende ağustosta aşılam yaptırıcam desene beraber seninle gün sayıcaz inşş ilkin de aşılarımız tutar
inşallah canım,ben perşembeden beri iğne oluyorum kontrol yarın inşallahhhhhhh emeklerimiz boşa gitmez
yumoşlardan güzel haberler getir canımm bizee
hasretim 10 günlük açığı kapatmak için eskileri okuyorsun galiba

hiç sorma canım çok birikmiş malum giremdim ama dün akşam misafirlerimi yolcu ettim evler yine bomboş kaldı rabbim inşş bu yalnızlığımı evladımla doldurur

canımm sen tek yumurtaylamı hamile kaldınn benim de tek yumurtam var

sen bana umut oldun canım inşş bende senin gibi başarırım rabbim bana da nasip eder benim sol yumurtam var peki ya senin

tek yumurta derken,o nasıl oluyor canım anlamadım ben,benim iki yumurtam olmuş,sağlı sollu,7,5mm ve 9,5mm,soldaki tutarsa kız olur diyorlar doğru mu bilmem

tek yumurta derken,o nasıl oluyor canım anlamadım ben,benim iki yumurtam olmuş,sağlı sollu,7,5mm ve 9,5mm,soldaki tutarsa kız olur diyorlar doğru mu bilmem

valla canım ben tahranın yazdığına göre cevap yazdım o tek yumurtalıkla hamile kaldım yazmış benim de dış gebelikten dolayı tek yumurtam alındı onun için sordum
yani öyleyse bana umut olmuş olur
ya da oruçtan dolayı ben mi yalnış anladım kafama vurdu galiba

ben tek yumurta anladım ya da,tek yumurtalıkla benim arkadaşım hamiş kaldı canım,ağlayıp duruyordu olmaz diye,dr tek yumurtalıkla olur da bu moralle olmaz dedi ona,sonra kendiliğinde hamiş kaldı,içini ferah tut oluyor

evet canım ben her doktora gittiğimde sağ sol yumurtalığım 2 şer 3 er tane vardı durumum hep çok iyiydi aşılama yapacağım ay tek yumurtayla kaldım sadece sağda 1 tane vardı oda çok morelim bozulmuştu ama çok şükür tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…