- Konu Sahibi aysegul21072008
-
canım hap olarak çok etkili değilmiş vajinal daha etkiliymiş bunu doktorunr sor herseyin hayırlısı olsun üzülme kaç yıllık evlisin ben 7 yıllık evliyim
evet canım ben yarın bir kontrole daha gideceğim yumoşların büyüklüğü inşallahhh istenen büyüklüğe ulaştıysa çatlatma iğnesi ve arkasından aşılama yapılacak,puregon kullanan arkadaşlar sizde de kg artışı oldu mu,ben 8 günde diyette olmama rağmen 1kg almışım,canım ona da sıkıldı
vajinal yoldan nasıl oluyor jel gibi birşey mi,ya da fitil mi anlamadım
hayırlısı olsun inşallah ttar canım bende kilo artışı oldu tutsunda önemli değil al 1 2 kilo veririsin sonra
canım çok az kalmış gününe rabbim inşş herşeyi oması gerektiği gibi oldururcanım iğnelere devam,2 günüm kaldı kontrole gidince belli olacak bakalım,göbekten bazen eşim bazenn ben yapıyoruz,100lük yap dedi dr on ölçüde yapıyorum,sen nasılsın tatile ne zaman çıkacaksın
canım aşılaman hayırlı olsun inşş pozitifi görürsün allahım kimseyi evlatsız bırakmasın dermansız dert vermesinslm kızlar bende 17temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım kısaca anlatayım 4yıllık evliyiz ve sebepsiz interfelite eşimdede bendede hiç birşey yok.Adetin 5.günü klomen verdi doktor 10.gün kontrole gittm 19mm yumiş olmuş ve çatlamaya başlamıştı hemen eşimin spermi alındı ve aşılama yapıldı çok merak ediyorum sonucu kasıklarımda bir ağrı var bazende belime giriyor.Normalde 14gün sonra belli oluyrmş ama doktorum adetin geçsin ondan sonra test yaptır dedi çok stresliyim.Allahım tez zamanda inşallah hepimize nasip eder sonucu paylaşırım sizle kızlar dua edin lütfen sonuç olumlu olsun
bitanem çok üzüldüm inan hep buraya bakınca senden müjdeli haber alırım diye düşümüyodum ama demek ki daha vakti zamanı gelmemiş allah çok büyük en hayurlı neyse o olsun arkadaşımÇok çok üzgünüm kızlar.Malesef iyi haberler veremeyeceğim.Tutmadı
Doktorum o kadar şaşırdı ki tutmadığına.Muayene etti her şey çok olağan, rahim duvarın çok iyi ben kesin tutar gözüyle bakıyordum dedi.
Ama olmayınca olmuyor işte.Her şey normal olsa da zamanı gelmemiş demek ki.
Demek ki daha çekecek çilemiz varmış.Mahvoldum hastanede sonucu öğrenince.Eşim yazık beni teselli etmekten adam kendi üzüntüsünü yaşayamadı.
Kistlerim hala koca koca duruyor.1-2 ay temizlenmesini bekleyeceğiz. 2-3 ay sonra yeniden deneyeliim dedi doktorum.Vücudun biraz dinlensin dedi.
Ev işine verdim kendimi.Tadım tuzum yok.Çok umutlanmıştım bu sefer.Hakkımızda hayırlısı artık.
Sağolun iyi dilekleriniz, dualarınız için.Destek oldunuz bana, yalnız hissettirmediniz kendimi.
Aşılamamın 12. günü canım.Değer çok çok düşük.
analdım canım benim hala lekelenmem devam ediyo geçmedi karın ağrım var uff niye şimdi böyle oldu yagenelde ılaç kullanımı bırakılınca adet tarıhınden faklı bır zamanda olan kanama oluyor sanırım.
hayırlısı olsun dıyelım arkadasım, benım de 1.aşılamam tutmadı ama ben Allah'tan dilemeye devam edıyorum.zamanı var bılıyorum...
bendeee bendee benim de eşim mersinliiiiiiiicanım eş durumundan hemşoyuz desene:)),benim eşim de mersinli
bitanem ben allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılamaya başlıcam kısmet olursa tabitugser01 21 temmuz
hayali papatya kacıncı gunun kacırdım onu daha buyume asamasında sanırım
kadrıye 33 17 temmuz
beren 3101 yarın asılama olacak
hadı hayırlısııııııııııı bu arada hasretım sen ne zaman baslayacaksın
sana da çok geçmişler olsun canım neler yaşamışsın neler atlatmışsın rabbim bidaha yaşatmasın kötü günler göstermesinben 3 yıllık evlıyım 3 yıldır hıc korunmadım baya badıreler atlattım bır aylık evlıyken kaza falan gecırdım bu benım bır yılımı aldı kendıme gelmemde sonra oyle boyle derken bır yıl daha gectı sonrada cok kanamam falan oldu onun operasyonlarıyla ugrastım 5 aydır dınlenmeye bırakmıstım kendımı sımdı ya Allah dedık ve asılama ıcın gun sayıyorum bakalım
canım geçmiş olsun senin araya baska şeyler girmiş üzülme inşallah tutar ben tek yumurtalıkl hamile kaldım umudunu yitime daha yeni evli sayılırsın canım ben çıkıyorum iyi geceler ALLAH rahatlık versin
progestanın jel mi,fitil gibi mi,nasıl birşey
canım bende ağustosta aşılam yaptırıcam desene beraber seninle gün sayıcazMerhaba arkadaşlar ben de ağustos ayında aşılama düşünüyorum ilk defa, hastalanmayı bekliyorum .Hepimiz için hayırlısı olsun.
yumoşlardan güzel haberler getir canımm bizeeinşallah canım,ben perşembeden beri iğne oluyorum kontrol yarın inşallahhhhhhh emeklerimiz boşa gitmez
hasretim 10 günlük açığı kapatmak için eskileri okuyorsun galiba
canımm sen tek yumurtaylamı hamile kaldınn benim de tek yumurtam var
sen bana umut oldun canım inşş bende senin gibi başarırım rabbim bana da nasip eder benim sol yumurtam varpeki ya senin
Arkadaşlar, bu iğneler kaç gün sürüyor ? bilginiz varmı acaba
canım hiçbiri kapsül küçük bir hap gibi
tek yumurta derken,o nasıl oluyor canım anlamadım ben,benim iki yumurtam olmuş,sağlı sollu,7,5mm ve 9,5mm,soldaki tutarsa kız olur diyorlar doğru mu bilmem
canım 4 en fazla 5 gün
valla canım ben tahranın yazdığına göre cevap yazdım o tek yumurtalıkla hamile kaldım yazmış benim de dış gebelikten dolayı tek yumurtam alındı onun için sordum
yani öyleyse bana umut olmuş olur
ya da oruçtan dolayı ben mi yalnış anladımkafama vurdu galiba
sağol canım,her dert kadınlarda canım,alt muayene hsg fitil bi de şimdi bu hap,offf offf sonu iyi olsun da ben razıyım
valla canım ben tahranın yazdığına göre cevap yazdım o tek yumurtalıkla hamile kaldım yazmış benim de dış gebelikten dolayı tek yumurtam alındı onun için sordum
yani öyleyse bana umut olmuş olur
ya da oruçtan dolayı ben mi yalnış anladımkafama vurdu galiba
canım kişiye ya da dozaja göre sanırım,benim bugün 9. gün olacak hergün 100lük yapıyorum ve kontrol yarın,doktor hemen olmaz dedi bana,kız korkutma beni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?