- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
aynı benm durumumdasın, pko.luyum klomene cevap veremıyorum yumurtam oluşmuyor.eşimde de varikosel var.
sımdı regl olmamı beklıyoruz,iğnelerı aldık. bu ay aşılama oluyorum ben de
Çok şükür ki eşimde bi problem gözükmüyor.Ama ben yeteri kadar problemliyim.
Eşin ameliyat oldu mu? Hangi iğneleri kullanacaksın?
Bana menogon dedi doktorum.Ama kafam karışık bende zaten LH fazla o iğnenin içindede LH var.LH iyice tavan yapacak diye korkuyorum
hoşbuldum.ilk aşılamam aşılama işlemi yapılılırken tutmıyacağını biliyordum çünkü dr.hanım hemşireye çok zorlandığını söyledi evet bende çok acı çektim.tutma olasılığını % 15-20 diyorlar .adetin 1.günü arıyorsun 2.günü çağırıyorlar ben yarın gidiyorum.sanırım 1.aşılamada olduğu gibi iğnelere başlanacak.hayırlısı bakalım.bende de eşimde de hiç bir sorun bulamadılar.
kızlar sabahın 5 inde uyandım ve test yaptım tabi negatif acaba tutmadımı ya çok üzüldüm bugün 11. Günüm birazda olsa belli olur diye düşünüyodum
kızlar merhaba. Ben de bir aksilik çıkmazsa temmuzda aşılama olacağım.önce kendimden bahsedeyim.27 yaşındayım.5 yıllık evliyim.
Pko hastasıyım.klomenle yumurta büyütemiyoruz, çok uğraştık, birçok kez klomen kullandım ama olmadı.
Umudum aşılamada.rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Beni de listeye alırsanız sevinirim
hepimizin inşallah.ama ben öyle alıştım ki her şeyin kötü gitmesine,aşılamadan ümitlenmek istemiyorum, sonra çok yıkılıyorum
aynı benm durumumdasın, pko.luyum klomene cevap veremıyorum yumurtam oluşmuyor.eşimde de varikosel var.
Sımdı regl olmamı beklıyoruz,iğnelerı aldık. Bu ay aşılama oluyorum ben de
offf kızlar ya ben bu gidişle aşılama falan yaptıramayacağım herhalde 2 ay klomen kullandım ki bende yumurtlama problemi yok zaten hemen cevap verdi yumurtalarım çatlatma iğnesi vurdurdum hemen çatladılar ilk aşılamamı oldum ama tutmadı doktorum bu sefer iğne verdi 11 gün oldu halen 12 mm yumurtam sağda 4 5 tane var ama onlar hiç büyümedi solda 1 tane var 11 günde anca 12 mm oldu iyide ayın 20si benim adet günüm nasıl olacak anlamadım.
eşim amelıyat olmadı, olmasını gerektırecek cok onemlı birşey de yok bence.aşılama ıcın yeterınce sayı var dıyor doktorum.bana puregon 300 verdı doktorum aldık bıle.ovitrelle de catlama için.regl olunca 2veya3.gunu gel nasıl ıgne yapılacagını gostereyım dedı.beklıyoruz bakalım
selam kızlarr bende adetimi bekliyorum bikaç güne tedavim başlayacak umarım hepimize güzel haberler almak nasip olur.benim iğnelerim hazır gonal-f ve çatlatma iğnesi kullancam kısmet bakalımmm heyecanlıyımmm çift rahimliyim umarım olur ve sağlıklı doğar
Canim insallah bu sefer tutar asilaman.merak ettigim bisey var.benim asilamami yaparken de cok zorlandi doktor.bunun tutmamasiyla nasil bi ilgisi var.cevaplarsan sevinirim.hoşbuldum.ilk aşılamam aşılama işlemi yapılılırken tutmıyacağını biliyordum çünkü dr.hanım hemşireye çok zorlandığını söyledi evet bende çok acı çektim.tutma olasılığını % 15-20 diyorlar .adetin 1.günü arıyorsun 2.günü çağırıyorlar ben yarın gidiyorum.sanırım 1.aşılamada olduğu gibi iğnelere başlanacak.hayırlısı bakalım.bende de eşimde de hiç bir sorun bulamadılar.
Canim insallah bu sefer tutar asilaman.merak ettigim bisey var.benim asilamami yaparken de cok zorlandi doktor.bunun tutmamasiyla nasil bi ilgisi var.cevaplarsan sevinirim.hoşbuldum.ilk aşılamam aşılama işlemi yapılılırken tutmıyacağını biliyordum çünkü dr.hanım hemşireye çok zorlandığını söyledi evet bende çok acı çektim.tutma olasılığını % 15-20 diyorlar .adetin 1.günü arıyorsun 2.günü çağırıyorlar ben yarın gidiyorum.sanırım 1.aşılamada olduğu gibi iğnelere başlanacak.hayırlısı bakalım.bende de eşimde de hiç bir sorun bulamadılar.
eşim amelıyat olmadı, olmasını gerektırecek cok onemlı birşey de yok bence.aşılama ıcın yeterınce sayı var dıyor doktorum.bana puregon 300 verdı doktorum aldık bıle.ovitrelle de catlama için.regl olunca 2veya3.gunu gel nasıl ıgne yapılacagını gostereyım dedı.Beklıyoruz bakalım
hos geldın canım aramıza ınsallah bırlıkte yenerız bu pcos yu ve meleklerımıze kavusmak nasıp olur ılk sayfada gorursun canım eklıyorum lısteye bende aynı 2 senedır bebek dusunuyoz 4 senedır evlıyım ve benım asılama da nerden bakan agustosu bulur allah buyuk ınsallah gerek kalmaz canım canım bu arada ılk asılaman mı olucak
Canim insallah bu sefer tutar asilaman.yalniz merak ettigim bisey var.benim asilamamda da cok zorlandi doktor bunun tutmamasiyla nasil bir ilgisi var cevaplarsan sevinirim.hoşbuldum.ilk aşılamam aşılama işlemi yapılılırken tutmıyacağını biliyordum çünkü dr.hanım hemşireye çok zorlandığını söyledi evet bende çok acı çektim.tutma olasılığını % 15-20 diyorlar .adetin 1.günü arıyorsun 2.günü çağırıyorlar ben yarın gidiyorum.sanırım 1.aşılamada olduğu gibi iğnelere başlanacak.hayırlısı bakalım.bende de eşimde de hiç bir sorun bulamadılar.
Canim tam emin degilim ama eger yumurtalarin kiste donusmezse ust uste yapilabiliyor.slm kizlar bende temmuz ayinda asilama dusunuyorumm.olmazsa agustos eyluldede denemek
istiyorumm..ust uste 3 ay asilama yapilabilirmi,bilmiyorummm.bilgisi olan benimle paylasirsa cokk
sevinirimmm....
hos geldın canım aramıza ınsallah bırlıkte yenerız bu pcos yu ve meleklerımıze kavusmak nasıp olur ılk sayfada gorursun canım eklıyorum lısteye bende aynı 2 senedır bebek dusunuyoz 4 senedır evlıyım ve benım asılama da nerden bakan agustosu bulur allah buyuk ınsallah gerek kalmaz canım canım bu arada ılk asılaman mı olucak ?
hos geldın canım allahım ınsallah guzel haberlerını vermekte nasıp olur hangı sehırde tedavı olucaksın senıde lısteye eklıyorum cnm ılk sayfada gorursun bu arada ılk asılaman mı cnm ?
ınsallah tutar canım allahım hayırlısından versın
Doktorun öyle diyorsa doğrudur. Ne kadar tuttu iğnelerin.Sanırım sen kendin vuracaksın.Menogon kas içine kalçadan yapılıyormuş sanırım.Ben kendim vuramayacağım.
ah ayşegülcüm evlendiğimden beri başıma büssürü şey geldi tam olarak süre yazamam belki ama temmuzda 4 yıl oluyor evleneli
Doktorun öyle diyorsa doğrudur. Ne kadar tuttu iğnelerin.Sanırım sen kendin vuracaksın.Menogon kas içine kalçadan yapılıyormuş sanırım.Ben kendim vuramayacağım.HoşbuldukBenim ilk aşılamam olacak inşallah da son olur. Sen klomen falan kullandın mı? yumurtaların ne durumda?[/QUOTE
ALLAHIM INSALLAH TUTARDA GUZEL HABERINLE BIZLERDE MUTLU OLURUZ TEYZELERI OLARAK
slm kizlar bende temmuz ayinda asilama dusunuyorumm.olmazsa agustos eyluldede denemek
istiyorumm..ust uste 3 ay asilama yapilabilirmi,bilmiyorummm.bilgisi olan benimle paylasirsa cokk
sevinirimmm....
HOS GELDIN CANIM ALLAHIM INSALLAH TUTAR CANIM SEN KAC SENDIR COCUK DUSUNUYORSUN YANI AYRIYETTEN YAPTIGIN BIRSEYLER VAR MI KUR FELAN BENDE NORMALDE HAZIRAN SONU YAPTIRCAKTIK DUN DOKTORDAN GELDIK DURUM DEISTI ESIME PROXEED VERDDI UC AYLIK YANI BENIMDE EYLULE KALDI GALIBA BAKALIM BU AY SONUDA KENDI DOKTORUMLA RANDEVUM VAR BENIM DURUM BIRAZ KARISIK SENIDE LISTEYE EKLIYORUM BITANEM ILK SAYFADA GORURSUN CNM OPTUM BOL SANS ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Herkese gecmıs olsun kızlar ben de aranıza katıldım bu ay rahım fılmım cekılecek temmuz ayında da ılk asılamam olacak ınsallah
hepınızı takıp edıyorum Allah yardımcımız olsun DERIN35 ı merak ettım ınsallah sonucu pozıtıftır[/QUOTE ]
HOS GELDIN CANIM ARAMIZA ALLAHIM KOLAYLIK VERSIN RAHIM FILMI ICIN BENDE NISAN AYINDA CEKILDIM HIC SIKMA KASMA KENDINI YOKSA TUPLERI KAPALI DIYE YAZIP GECERLER OLABILDIGINE RAHAT OLMAYA CALIS BUDA BENDEN SANA TAVSIYE BU ARADA HANGI SEHIRDE TEDAVI OLUYORSUN CANIM
bugün drdan geldim yumurtam 15 mm olmuş cuma yine gideceğim herhalde haftaya aşılamam olur.
INSALLAH IYI BIRSEYDIR CANIM ASILAMA YAPMADIGIM ICIN BILEMIYORUM NE KADAR BUYUKLUGUNDE OLMASI GEREKTIGINI INSALLAH ASILAMAN TUTARDA BIRLIKTE YASARIZ SEVINCINI CANIM
mayıscım hoşgeldin hayatım ama ben çok üzgünüm bu sabah yine test yaptım yine negatif bugün 12. günüm bide bugün kahverengi leke geldi birkaç silinmede bu ne şimdi anlamadım offf çok stresliyim bugün çok sinirliyim sarcak yer arıyorum sabahtan beri eşimi azarlıyorum yok yere
STRES YAPMA DESEM BOS ONUN ICIN ELINDEN GELDIGI KADAR RAHAT OLMAYA CALIS NE KADAR STRES OLURSAN MELEGIN SENDEN UZAKLASIR ONU DUSUN GUZEL SEYLER DUSUN CANIM
bana bır sürü yazmışsın, farklı kişi sanarak galiba hoşbulduk öncelıkle.
bu ılk aşılamam olacak evet,Balıkesır'de özel bır hastanede yaptırıyorum.Bugun regl oldum, yarına randevumu aldım iğnelere gecıyoruz inş.
umarım hepımız ıcın hayırlısı olur.
iğnelerım ıcın doktorum rapor yazdı, çatlama ıgnesıyle beraber 265 lıra tuttu. Bunun bı kısmı devlet tarafından karşılanmış hali bır de.benımkı göbekten vurulanlardan.Yarın başlıyoruz ınş.
ANLADIM CANIM NE DIYELIM DUAARIMIZ BIR HAKIMIZDA HAYIRLISI BAKALIM BIZLERI DAHA NELER BEKLIYOR ALLAHIM FAZLA ARATMADAN NASIP ETSIN BIZLEREDE BEBEK BIZDE TADALIM DUNYA MEYVESINDEN
ayşegülcüm canım benim sağolasın.listeye eklemişsin beni teşekkür ederim ancak ben ne yazık ki beklemeye girdim. geçen ay laporoskopi ve histereskopi olmuştum. pazartesi günü aşılamaya başlamak için gittim ancak iltihap olmuş ameliyat sonrası. ilaç kullanıyorum aşılama diğer aya kaldı. ancak diğer ay ben memlekete gittiğim için eylüle erteledim. inşallah sizler biran önce bebişlerinize kavuşursunuz. allah yardımcınız olsun.
SELAM CANIM BENIM DESENE BEN GIBI BENDE BU AY SONU OLUCAKTIM ESIMIN SPERM SAYISI DUSUK OLDUGU ICIN BI HAP VERDILER UC AY SONRAYA ERTELENDI BENDE BU GIDISLE EYLUL GIBI OLUCAK BAKALIM EYLULDE BENIM DOGUM GUNUM INSALLAH DOGUM GUNUMDEN ONCE GELIR BANA EN GUZEL HEDIYE OLUR MELEGIM BU ARADA COK GECMIS OLSUN CANIM AMIN CANIM CUNLEMIZ INSALLAH BEBEISLERINE KAVUSUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?