- Konu Sahibi aysegul21072008
-
yaaa bak işte aynı benbol bol iş yaptım gezdim tozdum kah ağladım kah güldüm bugünde doğum günüm zaten akşama parti vereceğim evde bide ben kan tahlili filan yaptırmak istemiyorum stres yapmiim diye regli olmaya bekliycem aynı eski günlerdeki gibi sanki hiç aşılama yapılmamış gibi
dogum gunun kutlu olsun canım benım en guzelını yapıyorsun takma kafana olmazsa olmasın ne yapalım takdır ılahı dıcez deneyecez de deneyecez bu arada dualarıda eksık etmeyelım kızlar ozellıkle esmaul husna hakkı ıcın yarabbım bıze hayırlı evlat nasıp etsın dıe dua edelım
neyse kızlar ben kaçar
iftar yaklaşıyo yavaştan hazırlıklara başlayayım
bu ara da yine hayalipapatya yoktunnn nerdesin bacımm :44::44:
neyse kızlar ben kaçar
teşekkür ederim canım. kafama takamayacağım kadar yoğunum şu aralar bide zaten havalar çok sıcak onunla cebelleşiyorumbu arada ben hiç dua filan edemiyorum o dediğn duayı da bilmiyorum yaa oruç bile tutamıyorum nasıl olacak benim dualarım kabul olurmu böyle zaten
neyse kızlar ben kaçar
Merhaba canım ,ilk seferde mi tuttu acaba senin.
inşaallah kız
arnavut merhaba ben tahra degılım ama sanırım onun ılk asılamada tuttu
hayır canım 2. aşılamada tuttu darısı başına
canım benim adetime 1hafta var ama kasıklarım ve belim adet olcak gibi ağryr senin de ağrıyor muydu
canım benimde belim karnım göğüslerimde çok ağrı vardı boğazımda çok kuruluk vardı senin aşılamaydı değilmi aşılamaysa kaçıncı günün
canım doğum günün kutlu olsun nice senelereyaaa bak işte aynı benbol bol iş yaptım gezdim tozdum kah ağladım kah güldüm bugünde doğum günüm zaten akşama parti vereceğim evde bide ben kan tahlili filan yaptırmak istemiyorum stres yapmiim diye regli olmaya bekliycem aynı eski günlerdeki gibi sanki hiç aşılama yapılmamış gibi
görüşmek üzere tatlım hoşçakalherkese iyi akşamlar iyi iftarlar bende çıkıyorum yarına görüşmek üzere
sağol bitanem bende seni kocaman öptmgorusuruz hasretım hayırlı ıftarlar optum kocaman
oyle deme canım benım duaların nıye kabul olmasın olur elbet sen yurekten ıste yeterkı su tedavı sırasında oruc tutmak zor Rabbım affetsın bızı ama elınden geldıgı kadar dua et hersey dudaklarımızın arasından cıkan kelımelerde ozellıkle dualarında Allahın ısımlerını an ve onların hakkı ıcın ıste ben oyle yapıyorum Rabbım herkesın dualarını kabul eder ınsaallah duam kabul olurmu acaba deme sakın canım benım duaların hepsı kabul olur ama vaktı zamanı var Rabbım bızı sevıyorkı bızı boyle ımtıhanlara sokuyor belkıde bızım daha cok yalvarmamızı ıstıyor herseyde vardır bır hayır opuyorum senı hayırlı ıftarlar sana bende kactım
şükür kavuşturana diyecem ama ben giyorum sen geliyosunkolay gelsin canım,evde yoktum yeni geldim
hayır canım 2. aşılamada tuttu darısı başına
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.2 yıllık evliyim 3 defa çatlatma iğnesi oldum ama bi işe yaramadı. doktorum birde aşılama deniyelim dedi.bende bu ay ara verip öyle yaptırmayı düşünüyorum. birde benim bu ikinci doktorum ilk doktorum prolaktinimin yüksek olduğunu söylemişti.(46)ilaçla düşürdü ama yine yükseldi sürekli değişiyo strese bağlı olarak bu doktorum ise düşürmek için ilaç vermedi gebeliğe engel olacak kadar yüksek olmadığını söyledi.valla hangisine inanacağımı şaşırdım.prolaktini yüksek olup aşılama yaptıran var mı aranızda.
canım aşılaman hayırlı olsun ama sen aşılamadan sonra bi sürü iş yapmışsınkeşke biraz dikkat etseydin kendine ya bebişin tutunduysa sana allah korusun ya bişey olursa ama canım dikkat et
evet dr aşılamadan sonra normal yaşantınıza dönün diyolar ama sen galiba biraz abartmışsın
canım hemen ümiztsizliğe kapılma kırmızları görmeden pes etmek yok
ayrıca ben de senin hemşehrin sayılırım eşim mersinli
canım ben burda hiç duymadım prolaktini yüksen olan yada hiç kimse bahsetmediama çok yüksek olunca gebeliğe olduğunu biliyorum seen daha galiba çok yenisin baksana 2 dr olmuş değiştireli ben valla kaçıncı dr olduğunu unuttum imkanın varsa başka dr git sanki prolaktin biraz yüksek geldi bana yalnış bilmiyosam 20 altında olması gerek normal değeri :26:[/QUOTE
öncelikle cevabın için teşekkür ederim.pek yeni sayılmam aslında 2 yıl oldu dr. konusunda biraz istikrarlı davrandım galiba:) prolaktinimin bi önceki doktor yüksek olduğunu söyledi.dopergin adında bi ilaç verdi 21 e düştü.fakat çok değişken bi hormon dakikada bile değişebiliyo stres en büyük etkeni ilaçlarıda çok ağır her türlü yan etkisi var.şu anki dr.umda çok yüksek değil dedi ilaçların yan etkisinden korktuğum için benimde işime geldi.şimdi merak ettiğim benim gibi prolaktini yüksek olup aşılama yaptıran varmı? sonucunu merak ediyorum.çok zor bi süreç allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
evet canım ilk aşılama.Bugün 14.gün
Selam Hanımlar
Bende PCO hastasıyım
1 seneyi aşkın süredir korunmuyoruz, 2 kere klomen+ovitrelle denedik olmadı, Dr da daha beklemeyelim diye aşılamaya geçirdi bizi
Bende 23 Temmuzda ilk defa aşılama oldum, o günden beri günde 2 tane Progestan kullanıyorum
beklemek çok zor geliyor, düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil
2 gündür ara ara baş dönmesi yaşıyorum,şişkinlik ve kilo artışım var
Acaba progestandan mı? sizde de progestan kullanırken buna benzer şikayetler olmuş muydu?[/QUOT canımprogestanı ağız yoluyla alıryorsan böyle etkileri olur bu etkilerden dolayı ben vajinal yoldan alıyorum sadece uyku yapıyo bende
Selam Hanımlar
Bende PCO hastasıyım
1 seneyi aşkın süredir korunmuyoruz, 2 kere klomen+ovitrelle denedik olmadı, Dr da daha beklemeyelim diye aşılamaya geçirdi bizi
Bende 23 Temmuzda ilk defa aşılama oldum, o günden beri günde 2 tane Progestan kullanıyorum
beklemek çok zor geliyor, düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil
2 gündür ara ara baş dönmesi yaşıyorum,şişkinlik ve kilo artışım var
Acaba progestandan mı? sizde de progestan kullanırken buna benzer şikayetler olmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?