Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dogum gunun kutlu olsun canım benım en guzelını yapıyorsun takma kafana olmazsa olmasın ne yapalım takdır ılahı dıcez deneyecez de deneyecez bu arada dualarıda eksık etmeyelım kızlar ozellıkle esmaul husna hakkı ıcın yarabbım bıze hayırlı evlat nasıp etsın dıe dua edelım

neyse kızlar ben kaçar

iftar yaklaşıyo yavaştan hazırlıklara başlayayım

bu ara da yine hayalipapatya yoktunnn nerdesin bacımm :44::44:

teşekkür ederim canım. kafama takamayacağım kadar yoğunum şu aralar bide zaten havalar çok sıcak onunla cebelleşiyorum bu arada ben hiç dua filan edemiyorum o dediğn duayı da bilmiyorum yaa oruç bile tutamıyorum nasıl olacak benim dualarım kabul olurmu böyle zaten

neyse kızlar ben kaçar

iftar yaklaşıyo yavaştan hazırlıklara başlayayım

bu ara da yine hayalipapatya yoktunnn nerdesin bacımm :44::44:

gorusuruz hasretım hayırlı ıftarlar optum kocaman

oyle deme canım benım duaların nıye kabul olmasın olur elbet sen yurekten ıste yeterkı su tedavı sırasında oruc tutmak zor Rabbım affetsın bızı ama elınden geldıgı kadar dua et hersey dudaklarımızın arasından cıkan kelımelerde ozellıkle dualarında Allahın ısımlerını an ve onların hakkı ıcın ıste ben oyle yapıyorum Rabbım herkesın dualarını kabul eder ınsaallah duam kabul olurmu acaba deme sakın canım benım duaların hepsı kabul olur ama vaktı zamanı var Rabbım bızı sevıyorkı bızı boyle ımtıhanlara sokuyor belkıde bızım daha cok yalvarmamızı ıstıyor herseyde vardır bır hayır opuyorum senı hayırlı ıftarlar sana bende kactım

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.2 yıllık evliyim 3 defa çatlatma iğnesi oldum ama bi işe yaramadı. doktorum birde aşılama deniyelim dedi.bende bu ay ara verip öyle yaptırmayı düşünüyorum. birde benim bu ikinci doktorum ilk doktorum prolaktinimin yüksek olduğunu söylemişti.(46)ilaçla düşürdü ama yine yükseldi sürekli değişiyo strese bağlı olarak bu doktorum ise düşürmek için ilaç vermedi gebeliğe engel olacak kadar yüksek olmadığını söyledi.valla hangisine inanacağımı şaşırdım.prolaktini yüksek olup aşılama yaptıran var mı aranızda.

canım doğum günün kutlu olsun nice senelere inşş yeni yaşını bebeğinle karşılarsın canım
herkese iyi akşamlar iyi iftarlar bende çıkıyorum yarına görüşmek üzere
görüşmek üzere tatlım hoşçakal
sağol bitanem bende seni kocaman öptm
kolay gelsin canım,evde yoktum yeni geldim
şükür kavuşturana diyecem ama ben giyorum sen geliyosunbi türlü denk gelemedik

hayır canım 2. aşılamada tuttu darısı başına

ayyyy inşşş hepimizn darısı başına olurrr hepimizinnnnnn

canım ben burda hiç duymadım prolaktini yüksen olan yada hiç kimse bahsetmedi ama çok yüksek olunca gebeliğe olduğunu biliyorum seen daha galiba çok yenisin baksana 2 dr olmuş değiştireli ben valla kaçıncı dr olduğunu unuttum imkanın varsa başka dr git sanki prolaktin biraz yüksek geldi bana yalnış bilmiyosam 20 altında olması gerek normal değeri :26:

merhabalar bende kırmızılarımı gördüm bugün. ve felaket ağrıyor midem falan... hiç bu kadar olmamıştı... 2.ci aşıla için 1 ay dinlemeye bıraktı doktor....

Selam Hanımlar
Bende PCO hastasıyım
1 seneyi aşkın süredir korunmuyoruz, 2 kere klomen+ovitrelle denedik olmadı, Dr da daha beklemeyelim diye aşılamaya geçirdi bizi
Bende 23 Temmuzda ilk defa aşılama oldum, o günden beri günde 2 tane Progestan kullanıyorum
beklemek çok zor geliyor, düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil
2 gündür ara ara baş dönmesi yaşıyorum,şişkinlik ve kilo artışım var
Acaba progestandan mı? sizde de progestan kullanırken buna benzer şikayetler olmuş muydu?

canımprogestanı ağız yoluyla alıryorsan böyle etkileri olur bu etkilerden dolayı ben vajinal yoldan alıyorum sadece uyku yapıyo bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…