Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım kararın hayırlı olsun,işine karışmak istemem asla ama bence de sömestr tatili uygun zaman,hem birikim şansın olur hem de bir müddet yatman gerekiyor ya rapor almak zorunda kalmazsın,malum okul idaresi ile yüz göz olmak istemez kimse

aldım canım mesajını . zor açıldı.. oradan cevap yazamadım.. orada sigorta geçiyormu. dediğin yer özelmi oluyor.. yoksa devlet yarısını karşılıyormu orada canım..
Normal muayenelerde geçiyor canım ama tüp bebek, aşılama gibi şeylerde geçmiyor ilaçlarda da geçmiyor aynı özel tüp bebek merkezi gibi düşün ama uğraşırım diyorsan en azından ilaçları devletten raporla alabiliyorsun tatlım. birde her muayenede filan para ödemiyorsun bildiğim kadarıyla.

ayy bizde beklemedeyiz hem maddi açıdan hemde iş yoğunluğundan uygun zaman ı kolluyoruz belki ocakta ama belki o da bende bu arada inş. o zamana kadar kendiliğinden olur diye ümit etmekteyim çünkü o kadar para verip birde olumsuz olursa çok daha fazla üzülürüz gibime geliyor

hoşgeldin hasretim nasılsın? bende bu aralar kendimi temizliğe ev işlerine verdim akşam oldumu erkenden sızıyorum resmen

evet arkadasım, sımdı yatsam bana bakacak ınsan yok zaten. Rapor alırsam ek dersten de oluruz.Biriktircez derken iyice sıkışırız. sömestrda eşim de bakar bana hem.Azıcık kafam da rahatlasınbu bekleme dönemınde

Bir arkadas var da burada tam 4 kez tüp yaptırmış yıne tutmamış.Hem psıkolojık hem maddı acıdan ne buyuk zorluk. Kendılıgınden olsa keşke canım

Sen Türkiyesin,Türkiye sen...Gazi Mustafa Kemal Ne Mutlu senin gibi Atası olan bize...RUHUN ŞAD OLSUNNN RAHAT UYU

merhaba canım, nbr nasıl gidiyor. hasta olmayı bekliyorum ben. kadın doğum hapı kullanıyorum kistimin kaybolması içn.. sonra inşallah allahım izin verirse tüpe başlıyacağız..
hamişlik zor ama çok güzel bir duygu canım,inşallah tedavi sürecin olumlu sonuçlanır ve müjdeli haberi alırsın

hamişlik zor ama çok güzel bir duygu canım,inşallah tedavi sürecin olumlu sonuçlanır ve müjdeli haberi alırsın

yavrucum nasılsınn baya ilerledi artık gebeliğin senin yaa.. Ben de aşılamaya başlıyorum onu haber vereyim dedim sana. Yarın sanırım iğnelere başlıcam dün regl oldum bugn pazar dr yok yarın gel dedi doktorum 12 de gidicem. İnşallah senin gibi benimde ilk aşılamada tutar umudum az ama yine de var tabii Allahtan umut kesilmez demişler.

ah canım hayırlı olsun şimdiden,inşallah ilk seferde olur seninki de,pozitif düşün pozitif olsun

teşekkürler canım. inşallah hamileliğin çok güzel geçer. hiç bir sıkıntı çekmez ve zamanında kucağına alırsın canım..hamilelerin duaları kabul olurmuş.. bizler içinde bol dualarını bekliyoruz. bir yasin okursan benim için çok sevinirim. ))

dualarım sizinle arkadaşım,inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın

ah canım hayırlı olsun şimdiden,inşallah ilk seferde olur seninki de,pozitif düşün pozitif olsun

İnşallah canım ben 112.5 vuruluyorum sen kaç doz vuruldun bir de dün ve akşam baya ağrım oldu iğne yapılan yerlerde sancım oldu içerilerden böyle bir ara baya kasıldım sende de oluyor muydu öyle haliyle hormon alıyoruz yumurtalar çabuk büyüyorlar onun etkisi sanırım bir de iğneyi vurulduktan hemen sonra o ilacın tadı ağzıma geliyor sanki acayip birşey. Dün kontroel gittim iyi gidiyormuş büyüme ama sormadım kaç mm kaç tane var diye ölçtü falan ama aklıma gelmedi daha da başındayız ya. Yarına yine gidicem senin tedavi kaç gün sürdü. Benim iğneler pazara kadar devam edecek 2. kutu bitecek büyük ihtimal p.tesi çağırır beni yetmezse o akşamda vurulcam geçtiğimiz p.tesi başladım avaba pazara kadar yetermi ki. Aslında p.tesi akşama kadar iğnem vardı başk hastanede vurdurdum iğne salak kız 75 fazla vurnuş ondan pazar bitecek kutular. 7 gün olmuş olacağım tam yeterl olur mu gelişmesine.

canım ben puregon 100lük doz kullandım,10 kadar sürdü tedavim,o kadarcık az dozdan birşey olmaz sıkma canını

Merhabalar kızlarr...
Bi süredir ara vermiştim..ilk aşılamam tutmayınca.. şimdi bugün itibariyle 2. Aşılama için start vermiş bulunmaktayız.sizlere sormak istediğim bişey var..
Dr. Beni muayene ederken yanındaki hemşireye not aldırıyordu,o sırada duydum pco dedi... Ama sonrasında bana herhangi bir bilgi vermedi..açıklamada yapmadı..sizce benim aşamamda pco nun durumu nedir?yani moral bozucu bi durum mu ki?yaşayan var mı böyle bişey ?

Merhabalar kızlarr...
Bi süredir ara vermiştim..ilk aşılamam tutmayınca.. şimdi bugün itibariyle 2. Aşılama için start vermiş bulunmaktayız.sizlere sormak istediğim bişey var..
Dr. Beni muayene ederken yanındaki hemşireye not aldırıyordu,o sırada duydum pco dedi... Ama sonrasında bana herhangi bir bilgi vermedi..açıklamada yapmadı..sizce benim aşamamda pco nun durumu nedir?yani moral bozucu bi durum mu ki?yaşayan var mı böyle bişey ?

canım ben de pcoluyum,zaten yumurtaların büyümesi için kullandığımız iğneler pcolu olma durumunu o dönem zarfında yok ediyor,yani kısaca bizim yumurtalarımız normal kadınlardan 3 kat fazla fakat büyüyüp çatlamıyor,dr bana şöyle örnek vermişti
diğer kadınların saksılarında 1 tohum var büyüyor,senin saksında 3 tohum var ve toprak 3ünü de büyütmeye yetmiyor gibi üzülme boşuna çok basit bir rahatsızlık

hadi yaaaaa :) demek o iğne yok edecek ha pcoyu :)) ayy nası sevindim canım yaaaa.... :) bayadır görüşememiştik buarada? sen nasılsın?nasıl gidiyor? bi sıkıntı yoktur umarım ?? ne dicem sana yani pco varken mi hamile kalmıştın sen??? dünden beri kafamı çok taktım inan yaa hani benim pek bilgim de yoktu pco nedir falan.. burdan okumuştum öyle.. kurtulamıyorlar falan..

evet pcolu hamile kaldım canım,pconun kesin bir tedavisi yok tatlım maalesef fakat kullandığımız iğneler o dönem zarfında sorunu çözüyor,doğumdan sonra yine pcolu olacağım yani,en kolay rahatsızlık bu,hiç sorun etme kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…