- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.714
- 298
- 35
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.181
Çıktık canım Minnaklarim gayet iyiler çok şükürhaftaları tam sat ile 18+6. Boyları kiloları haftaları ile uyumlu. Alt üst duruyorlar kızım üstte sol tarafta, oğlum aşağıda kafası solda ayakları sağda. Çok tatlılar. Kızımın kalbine bakamadı bir tek dönmedi yüzünü. Önce bir yakaladı kafa yüz bakana kadar sırtını döndü. Çok şükür iki hafta sonra tekrar gel kızın kalbine bakalım dedi birde küçükler görüntü net olmaz iki hafta sonra foto verecek. Ben 19 u dondurup gittim küçük oluyorlar 22 nin başında tekrar gideceğim.
Ben mayıs a kalırsam büyük ihtimalle yuvarlanarak alışverişi yaparımHayırlı akşamlar hanımlar. Ben bugün Liste hazırladım aklıma geldikçe ekleyecem listeye. Kısmetse mayısta alışveriş
hayırlı olsun canım2 tane oğluş geliyooooo
Anam sağ gösterip sol vurdu seninkinin biri2 tane oğluş geliyooooo
Seninki bu gidişle doğunca belli olacak gibi :) e bebek hafta hafta gebelik programındaki bebek gibi göstermeyeceğim diyorAllahım bi ben kaldım cinsiyetsiz
Sağol canımhayırlı olsun canım
Hiç mi göstermediAllahım bi ben kaldım cinsiyetsiz
Ben mayıs a kalırsam büyük ihtimalle yuvarlanarak alışverişi yaparımayrıntılıyı bekliyordum babamız çalışıyor bugün gelsin. Beşik, puset, bebek arabası büyük parçalar için çıkıp bir gezeceğim. Modele karar verip internetten siparis veririz artık. Daha uygun oluyor. Şu üçünü eve getirsem hayırlısı ile benim için alışveriş bitmiş olacak
Ooo canım tamam senin gerisi kıyafet falan anladım. bencede mayısı bekle :)))Tabiki herkes kendi planını yapıyor durumuna göre. Büyük şeyler oğlumdan kalma olduğu için çok bir şey alınmayacak bizde. Kanguru, puset, bebek arabası, oyun halısı, hamak bunlar hazır. Beşik üst baş bez vs kalıyor bizim
Ooo canım tamam senin gerisi kıyafet falan anladım. bencede mayısı bekle :)))
Öyle olcak artık iki hafta daha bekleyelim bakalımSeninki bu gidişle doğunca belli olacak gibi :) e bebek hafta hafta gebelik programındaki bebek gibi göstermeyeceğim diyorayrıntılıda öğrenirsiniz canım hayırlısı ile
Ben de seninki öyle olcak sanmıştım. O Sen değil miydin doktor kız gibi ama pipisi çıkabilir belli olmaz demişti birinizeHiç mi göstermedibize bi kız bi erkek olabilir demişti ama tutmadı
Bende bugun bundan dayanamadim aldim kizlarima :)))) Bide 5liralik ic giyislerden aldim 15 adet avarttim mi acaba cok lazim oluyormys ya bide 5 al 4 ode vardi :))))Emzik alacak olan varsa e bebekte baya düşmüş fiyatı kızlar. Philips avent ultra air i takip ediyordum ben 59 dan 38 e düştü kaptım hemen
Evet canim galiba benimkiler en minikler mi :))) Bugun kontrolum vardi 16.hafta uyumlu gidiyorlar sukur cinsiyet tekrar bakmak istedi ama bir bebegim hic birsey gostermedi digeri kesin kiz :))) ama ben iki kiz oldugunu dusunuyorum emzirik biri pembe biri mor aldim :))))) Dayanamiyorum aslinda bes aylik detaylidan sonra baslayacaktim tum alis verise :))))Cinayet için anket yapayım dedim popüler konu olması lazım sanırım. Yine liste yapacağımiki üç haftaya sanki herkesin netleşir o zaman yapalım. B Babydust80 sanırım en minik kuşlar seninkiler. Seninde belli oldu. Arada birkaç kişi kaldı. İki haftaya cinsiyet listesi yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?