- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.201
Sata göre yaptığım listede en son sen varsın canım :))) çok şükür canımEvet canim galiba benimkiler en minikler mi :))) Bugun kontrolum vardi 16.hafta uyumlu gidiyorlar sukur cinsiyet tekrar bakmak istedi ama bir bebegim hic birsey gostermedi digeri kesin kiz :))) ama ben iki kiz oldugunu dusunuyorum emzirik biri pembe biri mor aldim :))))) Dayanamiyorum aslinda bes aylik detaylidan sonra baslayacaktim tum alis verise :))))
aynen canim ya ne kadar sukur etsek az o tedavi gunlerimi hatirliyorum ve bu gunlere geldim icin cok ve cok mutluyum yuzumde hep bir gulumse var :))) Senin minikler cinsiyet kesin detayli da atlattin artik canim alis verise baslayabilirsin bundan sonra hep tatli telaslar olsun hepimiz o zorlu gunleri atlatip bugunlere geldik bundan sonra kucagimiza almak kaldi o da olacak insallahSata göre yaptığım listede en son sen varsın canım :))) çok şükür canım15. Haftada çok emin dedi bizim doktor. dünde ayrıntılıda net oldu şüphe yoktu içimde diğerini sarı alsaydın bari sürpriz olursa transfer oldukda tuttu da kritik ayları atlayıp cinsiyetlerini öğrenmeye kadar vardık bu topik şükür nedenim oluyor her birimiz ayrı hikayeler sahip kader ortakları
Hahha yok benim değildi ilk 11+2de baktı tahmin ediyorum sadece dedi hepimiz kız erkek bekliyodukBen de seninki öyle olcak sanmıştım. O Sen değil miydin doktor kız gibi ama pipisi çıkabilir belli olmaz demişti birinizebize 16.haftada Doktor kıza benziyo ama organını göremiyorum bişey diyemiyorum demişti eşim de hala yok o erkek diyo oğlum olcak diyo. Ayrıntılıyı bekliyorum artık
Yaa biz bi dünya şey aldık bugün lcw nın outlet indenEvet canim galiba benimkiler en minikler mi :))) Bugun kontrolum vardi 16.hafta uyumlu gidiyorlar sukur cinsiyet tekrar bakmak istedi ama bir bebegim hic birsey gostermedi digeri kesin kiz :))) ama ben iki kiz oldugunu dusunuyorum emzirik biri pembe biri mor aldim :))))) Dayanamiyorum aslinda bes aylik detaylidan sonra baslayacaktim tum alis verise :))))
Çoğu anne mi öyle acaba annemde kız erkek olacak gibi diyodu iki kız duyunca şaşırdı ikiside mi diyoHahha yok benim değildi ilk 11+2de baktı tahmin ediyorum sadece dedi hepimiz kız erkek bekliyodukannem şok oldu
O benim canim bi kiz bi erkek olarak devam ediyoruz pipi falan cikmadi cok sukurBen de seninki öyle olcak sanmıştım. O Sen değil miydin doktor kız gibi ama pipisi çıkabilir belli olmaz demişti birinizebize 16.haftada Doktor kıza benziyo ama organını göremiyorum bişey diyemiyorum demişti eşim de hala yok o erkek diyo oğlum olcak diyo. Ayrıntılıyı bekliyorum artık
Hayırlı olsun canım2 tane oğluş geliyooooo
Annem iki kızada tamam dı iki erkek duyunca garibim şoka girdiÇoğu anne mi öyle acaba annemde kız erkek olacak gibi diyodu iki kız duyunca şaşırdı ikiside mi diyo
Eşim video çekmiş televizyona bağlayıp pipi aradık çok şükür bulduk da içimiz rahat ettiSata göre yaptığım listede en son sen varsın canım :))) çok şükür canım15. Haftada çok emin dedi bizim doktor. dünde ayrıntılıda net oldu şüphe yoktu içimde diğerini sarı alsaydın bari sürpriz olursa transfer oldukda tuttu da kritik ayları atlayıp cinsiyetlerini öğrenmeye kadar vardık bu topik şükür nedenim oluyor her birimiz ayrı hikayeler sahip kader ortakları
Bizde bugün gidip beşiklere karar verdik annem kumaş aldı onlara göre nevresim battaniye falan dikecek haziran gibi alırız kısmetse bebek arabası da beklediğim araba ana kucaklarıyla birlikte 4400 e düştü daha iner diye bekliyorum babymallde baktık bizdeBen mayıs a kalırsam büyük ihtimalle yuvarlanarak alışverişi yaparımayrıntılıyı bekliyordum babamız çalışıyor bugün gelsin. Beşik, puset, bebek arabası büyük parçalar için çıkıp bir gezeceğim. Modele karar verip internetten siparis veririz artık. Daha uygun oluyor. Şu üçünü eve getirsem hayırlısı ile benim için alışveriş bitmiş olacak
Çok şükür heranınaÇok uzun bir aradan sonra hepinize merhaba kızlar. 16+5 günlük olduk 1 hafta öncesine kadar kusmaktan içimiz dışımıza çıkıyordu. Çok zor bir dönem geçirdim elime telefon alıp bakamıyordum bile dolayısıyla buradan da çok uzak kaldım ☺ Şöyle bir okudum da geçmişe dönük yazdıklarınızı maşallah herkes iyi, miniklerine alışmış hatta alışverişler bile başlamış☺ Bizim de bir oğlumuz olacak inşallah. Alışveriş için biraz daha vaktimiz var şu sıralar ev taşımakla meşguluz. Türkiyenin en batısından ortasına doğru bir yer değişikliği, koliler, hurçlar, yorgunluklar.. Bütün bu karmaşa bittiğinde keyifli bir dönem başlayacak benim için. Minnoş kıyafetler almaya başlayacağım annesinin biriciğineinşallah sağlıkla doğum yapar, hepimiz kavuşuruz hasretle beklediklerimize
Taşınma işi çok yordumu eşim durdu durdu ev almaya karar verdi. Arada bakıyor ediyor düşürse kafasına göre alacak. Bende korkuyorum şimdi sırası mı diye iki tane bebekle bak erken doğururum diye söyleniyorum. Bizimki mahalle içinde olacak kiraya oturduğum mahallede istiyoruz ama korkuyorum vallahiÇok uzun bir aradan sonra hepinize merhaba kızlar. 16+5 günlük olduk 1 hafta öncesine kadar kusmaktan içimiz dışımıza çıkıyordu. Çok zor bir dönem geçirdim elime telefon alıp bakamıyordum bile dolayısıyla buradan da çok uzak kaldım ☺ Şöyle bir okudum da geçmişe dönük yazdıklarınızı maşallah herkes iyi, miniklerine alışmış hatta alışverişler bile başlamış☺ Bizim de bir oğlumuz olacak inşallah. Alışveriş için biraz daha vaktimiz var şu sıralar ev taşımakla meşguluz. Türkiyenin en batısından ortasına doğru bir yer değişikliği, koliler, hurçlar, yorgunluklar.. Bütün bu karmaşa bittiğinde keyifli bir dönem başlayacak benim için. Minnoş kıyafetler almaya başlayacağım annesinin biriciğineinşallah sağlıkla doğum yapar, hepimiz kavuşuruz hasretle beklediklerimize
Taşınma işi çok çok yorucuTaşınma işi çok yordumu eşim durdu durdu ev almaya karar verdi. Arada bakıyor ediyor düşürse kafasına göre alacak. Bende korkuyorum şimdi sırası mı diye iki tane bebekle bak erken doğururum diye söyleniyorum. Bizimki mahalle içinde olacak kiraya oturduğum mahallede istiyoruz ama korkuyorum vallahi
Annem gelir canım kayınvalidem de o gün gelir çok kalamasa da bakalım ne olacak rabbim yardımcın olsunTaşınma işi çok çok yorucubir de bizimki şehirler arası olunca çok fena oldu. Taşınacağımız şehirde 1 ay ev aradım kusa kusa neyseki 1 ay sonunda evi bulduk aldık ama içindeki insanların çıkması biraz gecikti. Eşimle eve döndük evi toparlamaya başladık 1 haftadır ev topluyoruz bitti sonunda ama bir kaç gün sonra eşim yurtdışına gidecek ve bir süre de buralarda olamayacak. O gittikten sonra taşınma işini ben babamla birlikte halledeceğim. Bizim durumlar biraz zorlayıcı ama siz aynı şehirde bir taşınma planlıyorsanız gebelik çok da ilerlemeden halletseniz iyi olur yoksa çok zor oluyor, üstelik seninkiler ikiz doğumdan sonraya bırakırsan iki bebekle yine çok zor olur, yardım şart sana. Biz herşeyi karı koca hallediyoruz yardım edenimiz yok. Eğer sana yardımcı olacak birileri varsa taşınma işini çok erteleme ☺
Amin canım, çok teşekkür ederim. İnşallah sen de gönlüne göre bir ev bulursun. Minnoşların yeni evlerinde doğarlarAnnem gelir canım kayınvalidem de o gün gelir çok kalamasa da bakalım ne olacak rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?