Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Sata göre yaptığım listede en son sen varsın canım :))) çok şükür canım 15. Haftada çok emin dedi bizim doktor. dünde ayrıntılıda net oldu şüphe yoktu içimde diğerini sarı alsaydın bari sürpriz olursa transfer oldukda tuttu da kritik ayları atlayıp cinsiyetlerini öğrenmeye kadar vardık bu topik şükür nedenim oluyor her birimiz ayrı hikayeler sahip kader ortakları

aynen canim ya ne kadar sukur etsek az o tedavi gunlerimi hatirliyorum ve bu gunlere geldim icin cok ve cok mutluyum yuzumde hep bir gulumse var :))) Senin minikler cinsiyet kesin detayli da atlattin artik canim alis verise baslayabilirsin bundan sonra hep tatli telaslar olsun hepimiz o zorlu gunleri atlatip bugunlere geldik bundan sonra kucagimiza almak kaldi o da olacak insallah

Hahha yok benim değildi ilk 11+2de baktı tahmin ediyorum sadece dedi hepimiz kız erkek bekliyoduk annem şok oldu

Yaa biz bi dünya şey aldık bugün lcw nın outlet inden benimkiler daha minnak teyzesi 14+2 doktor yüzde yüz erkek dedi

3 hafta sonra yarım saatlik ayrıntılı ultrasonumuz var sonra 2 şer hafta arayla 45 dk lık ultrason randevumuz 3 kere falan detaylı bakıcam dedi doktorumuz bende detaylı detaylı yavrularımı göreyim sağlıklı olsunlarda

O benim canim bi kiz bi erkek olarak devam ediyoruz pipi falan cikmadi cok sukur

Eşim video çekmiş televizyona bağlayıp pipi aradık çok şükür bulduk da içimiz rahat etti

Bizde bugün gidip beşiklere karar verdik annem kumaş aldı onlara göre nevresim battaniye falan dikecek haziran gibi alırız kısmetse bebek arabası da beklediğim araba ana kucaklarıyla birlikte 4400 e düştü daha iner diye bekliyorum babymallde baktık bizde

Çok uzun bir aradan sonra hepinize merhaba kızlar. 16+5 günlük olduk 1 hafta öncesine kadar kusmaktan içimiz dışımıza çıkıyordu. Çok zor bir dönem geçirdim elime telefon alıp bakamıyordum bile dolayısıyla buradan da çok uzak kaldım Şöyle bir okudum da geçmişe dönük yazdıklarınızı maşallah herkes iyi, miniklerine alışmış hatta alışverişler bile başlamış Bizim de bir oğlumuz olacak inşallah. Alışveriş için biraz daha vaktimiz var şu sıralar ev taşımakla meşguluz. Türkiyenin en batısından ortasına doğru bir yer değişikliği, koliler, hurçlar, yorgunluklar.. Bütün bu karmaşa bittiğinde keyifli bir dönem başlayacak benim için. Minnoş kıyafetler almaya başlayacağım annesinin biriciğine inşallah sağlıkla doğum yapar, hepimiz kavuşuruz hasretle beklediklerimize

Çok şükür heranına iyi olmana sevindim arada bakıyordum girip gitmediğine. Koşuşturmanda bitince miniğine yoğunlaşırsın tamamen amin az kaldı şunun şurasında temmuz a haziran a bir şey kalmadı

Taşınma işi çok yordumu eşim durdu durdu ev almaya karar verdi. Arada bakıyor ediyor düşürse kafasına göre alacak. Bende korkuyorum şimdi sırası mı diye iki tane bebekle bak erken doğururum diye söyleniyorum. Bizimki mahalle içinde olacak kiraya oturduğum mahallede istiyoruz ama korkuyorum vallahi

Taşınma işi çok çok yorucu bir de bizimki şehirler arası olunca çok fena oldu. Taşınacağımız şehirde 1 ay ev aradım kusa kusa neyseki 1 ay sonunda evi bulduk aldık ama içindeki insanların çıkması biraz gecikti. Eşimle eve döndük evi toparlamaya başladık 1 haftadır ev topluyoruz bitti sonunda ama bir kaç gün sonra eşim yurtdışına gidecek ve bir süre de buralarda olamayacak. O gittikten sonra taşınma işini ben babamla birlikte halledeceğim. Bizim durumlar biraz zorlayıcı ama siz aynı şehirde bir taşınma planlıyorsanız gebelik çok da ilerlemeden halletseniz iyi olur yoksa çok zor oluyor, üstelik seninkiler ikiz doğumdan sonraya bırakırsan iki bebekle yine çok zor olur, yardım şart sana. Biz herşeyi karı koca hallediyoruz yardım edenimiz yok. Eğer sana yardımcı olacak birileri varsa taşınma işini çok erteleme

Annem gelir canım kayınvalidem de o gün gelir çok kalamasa da bakalım ne olacak rabbim yardımcın olsun

Kızlar Günaydın hepinize
Beyaz akıntı ile ugraşıyorum bir iki gündür sürekli ıslak kalıyor vajinal ve hafif kaşıntı oluşuyor sizde de oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…