- 30 Haziran 2019
- 643
- 638
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.221
Mantar mı oluyorsun acabaKızlar Günaydın hepinize
Beyaz akıntı ile ugraşıyorum bir iki gündür sürekli ıslak kalıyor vajinal ve hafif kaşıntı oluşuyor sizde de oldu mu acaba
mantar olabilir. dr una sor biKızlar Günaydın hepinize
Beyaz akıntı ile ugraşıyorum bir iki gündür sürekli ıslak kalıyor vajinal ve hafif kaşıntı oluşuyor sizde de oldu mu acaba
Ben daha hiç birşey hissetmedim sen ilk kaçıncı hafta hissetin canım? ben şuan 16+5 deyim.Hanımlar nezaman bebek hareketleri daha güçlü oluyor sizde? Yemekten. Sonra mı uyurken mi?
Canım benim akıntım yeni bu hafta başladı dört beş gün ancak oluyor. Bugün tetenoz aşısını vurulmak için sağlık ocağına geldim. Arada akıntı rengi farklı geliyor yeşil gibi kadına dedim çubuk ile test yaptı hafif var dedi. Acile test verdim sonucu alacağım. Bende kaşıntı yok, sızı da yok bakalım ne çıkacakKızlar Günaydın hepinize
Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın aklından çıksın hemCanım benim akıntım yeni bu hafta başladı dört beş gün ancak oluyor. Bugün tetenoz aşısını vurulmak için sağlık ocağına geldim. Arada akıntı rengi farklı geliyor yeşil gibi kadına dedim çubuk ile test yaptı hafif var dedi. Acile test verdim sonucu alacağım. Bende kaşıntı yok, sızı da yok bakalım ne çıkacak
Mantar da peynir gibi olmuyor muydu canımmantar olabilir. dr una sor bi
ilk gebelikte 20-24 haftayı buluyormuş hissetmek bende merakla bekliyorummmmBen daha hiç birşey hissetmedim sen ilk kaçıncı hafta hissetin canım? ben şuan 16+5 deyim.
Hafif enfeksiyon çıktı.Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın aklından çıksın hem
Aşıya çagırmadılar beni daha
Geçmiş olsun cnm dr bişey yazdı mı bunun içinHafif enfeksiyon çıktı.
İnşallah değildir artık devam ederse sorayımMantar mı oluyorsun acaba
Yok canım şimdi kendi doktorumdan çıktım. Çok az bol su ile geçirelim dedi. Biraz azaltmıştım suyu tekrardan içmeye devam. İki hafta bol su iç testi tekrar et geçmezse o zaman ilacı verelim dedi.Geçmiş olsun cnm dr bişey yazdı mı bunun için
İkizler teklere göre daha geç oluyor diyorlar :))) benim bebişler L pozisyondalar plesantam ön rahim duvarında yani göbekte bebişler arkada onun için daha geç tekme yiyeceğim gibi duruyorilk gebelikte 20-24 haftayı buluyormuş hissetmek bende merakla bekliyorummmm
Ben daha hiç birşey hissetmedim sen ilk kaçıncı hafta hissetin canım? ben şuan 16+5 deyim.
Geçmiş olsun başlarda bende de olmuştu yanma da vardı bol su içerek çoğunu geçirdim doktora gittiğimde tek seferlik içilen ilaç verdi düzeldi.Benimde on duvarda görünüyor plesanta ama bebek hareketleri hissediliyorum (15.haftadan başladı)İkizler teklere göre daha geç oluyor diyorlar :))) benim bebişler L pozisyondalar plesantam ön rahim duvarında yani göbekte bebişler arkada onun için daha geç tekme yiyeceğim gibi duruyor
İyi bari sevindimYok canım şimdi kendi doktorumdan çıktım. Çok az bol su ile geçirelim dedi. Biraz azaltmıştım suyu tekrardan içmeye devam. İki hafta bol su iç testi tekrar et geçmezse o zaman ilacı verelim dedi.
kuzenimde öyle dedi 20 den sonra hissetmiş oda ben hiç bişey hissetmiyorum henüzİkizler teklere göre daha geç oluyor diyorlar :))) benim bebişler L pozisyondalar plesantam ön rahim duvarında yani göbekte bebişler arkada onun için daha geç tekme yiyeceğim gibi duruyor
Her derdin devası su çok güzel içiyordum da havalar soğuyunca içesim gelmiyordu. İnşallah su ile geçer. Bende renk dışında bir şey olmadı kaşıntı, yanma, sızı yok rengi dönmese anlamazdım. Bende hissediyorum canım hareketleri ama derinden. Pıt pıtları 12 den sonra hissettim, bebişler olduklarına 14 te emin oldum. Ama böyle tekme gibi hiç yemedim dahaGeçmiş olsun başlarda bende de olmuştu yanma da vardı bol su içerek çoğunu geçirdim doktora gittiğimde tek seferlik içilen ilaç verdi düzeldi.Benimde on duvarda görünüyor plesanta ama bebek hareketleri hissediliyorum (15.haftadan başladı)
Pıt pıt oluyordur da sana gaz gibi geliyor olabilir. Benimkilerin pıt pıtı çok erken hissettim eşim inanmıyordu hatta yok ya damar falandır diyordu. 14 ten sonra kendi koyunca anladı damar falan değil. Çok güçlü tekme kol hareketi henüz olmadı.kuzenimde öyle dedi 20 den sonra hissetmiş oda ben hiç bişey hissetmiyorum henüz
Bende de akıntı rengi vs değişimi olmadı idrarda yanma olmuştu herkeste farklı oluyor demekki.18 den sonra gelir tekmeler sağlı solluHer derdin devası su çok güzel içiyordum da havalar soğuyunca içesim gelmiyordu. İnşallah su ile geçer. Bende renk dışında bir şey olmadı kaşıntı, yanma, sızı yok rengi dönmese anlamazdım. Bende hissediyorum canım hareketleri ama derinden. Pıt pıtları 12 den sonra hissettim, bebişler olduklarına 14 te emin oldum. Ama böyle tekme gibi hiç yemedim dahatekme yemeye çok meraklıyım
Şöyle gümbür gümbür tekme yemek istiyorumBende de akıntı rengi vs değişimi olmadı idrarda yanma olmuştu herkeste farklı oluyor demekki.18 den sonra gelir tekmeler sağlı sollubazen çok sert oluyor istemsiz tepki veriyorum can acitici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?