Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Nesir in konumu ile seninki aynı değil canım. İnternette yazılanlar previa yı anlatıyor. Rahmin önünde yazınca previa çıkıyor. Ön yüzünde olması farklı önde olması farlı durum. Korkulacak bir şey yok senin durumda canım. İnternete bakma doktorunla konuşunca rahatlarsın.

Ben onun mantığını hiç anlamış değilim ama dediğin gibi rahat alacağım göze kullandıklarımı annem indirdi sağ olsun bir raftan alıyorum annem çok korkuttu beni bir kadın tanıdık 8. Ay bu aydan sonra ne olacak demiş perde asmış düşmüş bebeği

Ayy Allah korusun yaa bazende olacak olan oluyo önüne gecemiyosun kaderin biz tedbirimizi alalim taktir Allahin bende 2 gündür grip oldum ates öksürük doktruma yazdim bugun parol içebilirsin bide burun spreyi yazmis cok kotu olursanda göğüs cerrahina git dedi öksürüğüm cok kötü aslinda ama gitsemde napicak ki ınsallah mink kuzuma gecmemistir gece cok korktum

Evet ayni degil ama previa icinde cok korkulcak bi durum degil diyo basina gelen anneler doktorlarida öle söylemiş sadece normal doguma engel ama nette yazilanlar insani cok korktuyo dedigi gibi kanama falan devamli takip gerektiriyo cok ciddi bi durum falan yaziyo

Ilık süt bal yap iç canım. Bol ılık su tüket yumuşatsın. Tez zamanda iyileş

Previa nın da pozisyon farklılığı oluyor. Benim arkadaşımın mesela rahmi yarım kapatıyordu. Şansına yaz tatili çabuk oldu. Ayakta duramıyordu, kanaması olmadı onun. Bebeğinin suyu da azdı sulandırıcı iğne vurulmaya başladı 5.5 aydan sonra 38. Haftaya kadar getirdi çok şükür

Benim de canım her seyimi eşim yapıyordu. Bulasik makinasiji boslatip evi süpürüp çamaşırları topluyordu lakin erkekler temizlik konusunda bizim gibi değil ben o yüzden dayanamayıp bir kaç kere evi süpürüp sildim banyoyu temizledim bir anda bir kaç kere eşim evde yokken. Eşim evdeyken kızıyor çünkü

Ya evet bakıyorum ne kadar temizlesem yine aynı oluyor ama temizli manyağı oldum. Dayanamıyorum bennnn eşim sağolsun her şeyi hallediyor ama erkekler bir kadın kadar temizlik yapamıyorlar

Evet kuzum nette baktım çoğu zaman plesanta kendiliğinden yukarı çıkıyormuş. İnşallah biz ciddi boyutta degilizdir

Evet canım plesanta previa yazınca kanama olacak felan yazıyor şükürler olsun benim 25. Haftam bitti kanama felan yaşamadım inşallah bundan sonra da bir sıkıntı çıkmaz. Ama korktum şuan bebeğimin dolabını duzenleyecektim silecektim yeni geldi dolap ama eşimi bekleyeceğim

Gözlerini kapat otur boşver eksikleri görme şurada bir şey kalmadı mutfağımı özledim süpürge yapıp çamaşır suyu ile evimi silmeyi özledim

Ya evet bakıyorum ne kadar temizlesem yine aynı oluyor ama temizli manyağı oldum. Dayanamıyorum bennnn eşim sağolsun her şeyi hallediyor ama erkekler bir kadın kadar temizlik yapamıyorlar
Ben genelde annemdeyim yakin orda kaliyorum evde olduğum zamanda hic bakmiyorum dibe köşeye yoksa dayanamam yaparim biliyorum benimde eşim elinden geldigince hallediyor ama erkek sonucta

Dikkat et yinede yapma eşin yapsin bizde artik doğumdan sonra doya doya kuzucuklarimizin dolaplarini duzenleriz

Ha dimi doya doya temizlik yapmayı özledik doğumdan sonra da ilk ay kendimizden geçeceğiz
Bebişlerden fırsar kalırsa geçeriz canım ben bilgisayar mühendisiyim akşama kadar oturup arada yürüyorum. Valla eşimin yaptığını beğenmesemde gıkım çıkmıyo yapsın yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…