- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.481
Nesir in konumu ile seninki aynı değil canım. İnternette yazılanlar previa yı anlatıyor. Rahmin önünde yazınca previa çıkıyor. Ön yüzünde olması farklı önde olması farlı durum. Korkulacak bir şey yok senin durumda canım. İnternete bakma doktorunla konuşunca rahatlarsın.Canim.banada doktorum hic bisey söylemedi kendim video da dinleyince merak edip netten baktım bana sadece kasilmamdan dolayi dikkat etmemi agir is yapmamami bisey ittrmememi söyledi plesanta durumuna internette korkutucu seyler yazsada tecrübeli olanlar gayet rahat atlattiklarini yazmislar cok korkulcak bi durum degil sanırım
Ben onun mantığını hiç anlamış değilim ama dediğin gibi rahat alacağım göze kullandıklarımı annem indirdi sağ olsun bir raftan alıyorumYemek yaparkende dolaplara falan uzanma eşin getirsin malzemeleri sen sadece pişir canm ben bi ara oyle yapiyodum benim cok şükür annem yakinda kaynmvalidem de onlar bakiyolar ben artk tamamn biraktim yemegi falan doğurana kadar is yapmayi unutmasak iydir
Ayy Allah korusun yaa bazende olacak olan oluyo önüne gecemiyosun kaderin biz tedbirimizi alalim taktir Allahin bende 2 gündür grip oldum ates öksürük doktruma yazdim bugun parol içebilirsin bide burun spreyi yazmis cok kotu olursanda göğüs cerrahina git dedi öksürüğüm cok kötü aslinda ama gitsemde napicak ki ınsallah mink kuzuma gecmemistir gece cok korktumBen onun mantığını hiç anlamış değilim ama dediğin gibi rahat alacağım göze kullandıklarımı annem indirdi sağ olsun bir raftan alıyorumannem çok korkuttu beni bir kadın tanıdık 8. Ay bu aydan sonra ne olacak demiş perde asmış düşmüş bebeği
Evet ayni degil ama previa icinde cok korkulcak bi durum degil diyo basina gelen anneler doktorlarida öle söylemiş sadece normal doguma engel ama nette yazilanlar insani cok korktuyo dedigi gibi kanama falan devamli takip gerektiriyo cok ciddi bi durum falan yaziyoNesir in konumu ile seninki aynı değil canım. İnternette yazılanlar previa yı anlatıyor. Rahmin önünde yazınca previa çıkıyor. Ön yüzünde olması farklı önde olması farlı durum. Korkulacak bir şey yok senin durumda canım. İnternete bakma doktorunla konuşunca rahatlarsın.
Ilık süt bal yap iç canım. Bol ılık su tüket yumuşatsın. Tez zamanda iyileşAyy Allah korusun yaa bazende olacak olan oluyo önüne gecemiyosun kaderin biz tedbirimizi alalim taktir Allahin bende 2 gündür grip oldum ates öksürük doktruma yazdim bugun parol içebilirsin bide burun spreyi yazmis cok kotu olursanda göğüs cerrahina git dedi öksürüğüm cok kötü aslinda ama gitsemde napicak ki ınsallah mink kuzuma gecmemistir gece cok korktum
Previa nın da pozisyon farklılığı oluyor. Benim arkadaşımın mesela rahmi yarım kapatıyordu. Şansına yaz tatili çabuk oldu. Ayakta duramıyordu, kanaması olmadı onun. Bebeğinin suyu da azdı sulandırıcı iğne vurulmaya başladı 5.5 aydan sonra 38. Haftaya kadar getirdi çok şükürEvet ayni degil ama previa icinde cok korkulcak bi durum degil diyo basina gelen anneler doktorlarida öle söylemiş sadece normal doguma engel ama nette yazilanlar insani cok korktuyo dedigi gibi kanama falan devamli takip gerektiriyo cok ciddi bi durum falan yaziyo
Benim de canım her seyimi eşim yapıyordu. Bulasik makinasiji boslatip evi süpürüp çamaşırları topluyordu lakin erkekler temizlik konusunda bizim gibi değil ben o yüzden dayanamayıp bir kaç kere evi süpürüp sildim banyoyu temizledim bir anda bir kaç kere eşim evde yokken. Eşim evdeyken kızıyor çünküBizim iki tane canım. Bende en son 21 Ekim de evimi dip köşe yapıp transfer için Ankara ya yola çıktım. 4 aydır süpürgeye dokunduğum yok. 8. Haftada pıhtı atınca yemeği de bırakmıştım. Kasım sonu gibi olmuştu. Şubat tatili sonrası başladım üç haftadır yapıyorum. Eşim yardım ediyor. Kimsem yok burda annem ara tatilde geldi mutfağı temizleyip gitti. Eşim diğer tarafları güzel yapıyor. Çamaşır atıyorum, eşim yanıma getiriyor asıyorum. Bulaşığı yeni yeni ben doldurup boşaltıyorum onu da sağ olsun yapıyordu. Yine çok doluysa o yapıyor. Bende hergün açıyorum ona yük olmasın. Çok şükür bu zamana kadar getirdik. Ne kadar dikkat etsek bizim için daha iyi olacak. İkizlerde erken doğumu önlemekte en önemlisi ani hızlı hareket olmayacak. Mümkün oldukça yorulmamak. 30. Hafta itibariyle evdeyim inşallahevde yemeğimi yapar dinlenirim.
Ya benim pek ağrım olmadı. Öğretmenim çok yoğun çalışıyorum bu sene. Ama bazen haftasonlari kendimi tutamıyorum evi süpürüp Vileda ile siliyorum.Ben daha hiç ev işi yapmadım sadec3 yemek yapıyorum onda da çok ayakta kalırsam ağrım oluyo zaten
Ya evet bakıyorum ne kadar temizlesem yine aynı oluyor ama temizli manyağı oldum. Dayanamıyorum bennnnAman kalsın iş güç önce benim de canım sıkılıyordu evin haline ama alıştım artık sagolsun eşim süpürüp siliyor ben hafif işlerle uğraşıyorum yavaş yavaş bi de hayırlısıyla doguralim bi süre de iyileşme süreci diye yapamayız sonra devam inşallah
Evet kuzum nette baktım çoğu zaman plesanta kendiliğinden yukarı çıkıyormuş. İnşallah biz ciddi boyutta degilizdirCanim.banada doktorum hic bisey söylemedi kendim video da dinleyince merak edip netten baktım bana sadece kasilmamdan dolayi dikkat etmemi agir is yapmamami bisey ittrmememi söyledi plesanta durumuna internette korkutucu seyler yazsada tecrübeli olanlar gayet rahat atlattiklarini yazmislar cok korkulcak bi durum degil sanırım
Evet canım plesanta previa yazınca kanama olacak felan yazıyor şükürler olsun benim 25. Haftam bitti kanama felan yaşamadım inşallah bundan sonra da bir sıkıntı çıkmaz. Ama korktum şuan bebeğimin dolabını duzenleyecektim silecektim yeni geldi dolap ama eşimi bekleyeceğimEvet ayni degil ama previa icinde cok korkulcak bi durum degil diyo basina gelen anneler doktorlarida öle söylemiş sadece normal doguma engel ama nette yazilanlar insani cok korktuyo dedigi gibi kanama falan devamli takip gerektiriyo cok ciddi bi durum falan yaziyo
Gözlerini kapat otur boşverBenim de canım her seyimi eşim yapıyordu. Bulasik makinasiji boslatip evi süpürüp çamaşırları topluyordu lakin erkekler temizlik konusunda bizim gibi değil ben o yüzden dayanamayıp bir kaç kere evi süpürüp sildim banyoyu temizledim bir anda bir kaç kere eşim evde yokken. Eşim evdeyken kızıyor çünkü
Ha dimi doya doya temizlik yapmayı özledik doğumdan sonra da ilk ay kendimizden geçeceğizGözlerini kapat otur boşvereksikleri görme şurada bir şey kalmadı mutfağımı özledim süpürge yapıp çamaşır suyu ile evimi silmeyi özledim
Balli su yaptim ictim limon portakal yiyorum durmadan atesim gecti en cok ondan korkuyorumda öksürük fenaIlık süt bal yap iç canım. Bol ılık su tüket yumuşatsın. Tez zamanda iyileş
Ben genelde annemdeyim yakin orda kaliyorum evde olduğum zamanda hic bakmiyorum dibe köşeye yoksa dayanamam yaparim biliyorum benimde eşim elinden geldigince hallediyor ama erkek sonuctaYa evet bakıyorum ne kadar temizlesem yine aynı oluyor ama temizli manyağı oldum. Dayanamıyorum bennnneşim sağolsun her şeyi hallediyor ama erkekler bir kadın kadar temizlik yapamıyorlar
Ya evet bakıyorum ne kadar temizlesem yine aynı oluyor ama temizli manyağı oldum. Dayanamıyorum bennnneşim sağolsun her şeyi hallediyor ama erkekler bir kadın kadar temizlik yapamıyorlar
Dikkat et yinede yapma eşin yapsin bizde artik doğumdan sonra doya doya kuzucuklarimizin dolaplarini duzenlerizEvet canım plesanta previa yazınca kanama olacak felan yazıyor şükürler olsun benim 25. Haftam bitti kanama felan yaşamadım inşallah bundan sonra da bir sıkıntı çıkmaz. Ama korktum şuan bebeğimin dolabını duzenleyecektim silecektim yeni geldi dolap ama eşimi bekleyeceğim
Bebişlerden fırsar kalırsa geçeriz canımHa dimi doya doya temizlik yapmayı özledik doğumdan sonra da ilk ay kendimizden geçeceğiz
Ya evet temizlik manyağı olan erkekler varYapan yapıyo anacım bizimkilerde iş yok
İnşallah kuzum inşallah sağolasın dikkat edeceğimDikkat et yinede yapma eşin yapsin bizde artik doğumdan sonra doya doya kuzucuklarimizin dolaplarini duzenleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?