- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.441
Banada doktorum hic bisy soylemedi bu durumla alakali ayrintili sonrasi kontrolümde bende konusucamÇokta olmaması gereken yerde değil canım arkada olması kadar öncede olması normal. Sadece biz tekme yemeye çok meraklıyız tek sıkıntı bukendi doktorumla yarın inşallah kızımın ekosu temiz çıkarsa iki hafta sonra randevum olacak. Onla konuşmadım bunu ona da sorarım iyice
Amin canim gerçekten öyle benimde tek dileğim o sag salim su hamilelik seruvenini tamamlayip saglikla yavrularimizi kucağımiza almamz insallah hayırlı kandiller herkezeBugün diğer topikte bir arkadaşın üzücü bir durumu oldu. Geçen hafta ayrıntılı temiz çıkmadı. Mr çekildi dokturun dediği gibi geldi. Sıvı alınıp ona göre hamililek sonlandırılacak. O da tedavi ile kalmış. Gün boyu aklıma geldikçe ağladım durdum. Sadece bu gece rabbim den evlatlarıma, evlatlarımıza sağlık diliyorum. Bunun için dua ediyorum. Gerisi o kadar boş ki kilosuymuş, boyuymuş, ismini kim tarafından konulduğuymuş hepsi anlamsız. Rabbim bu gece hürmetine sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallahhayırlı kandiller olsun
Ben devlette yaptırdım hiç öyle bişey yazmıyor.sormustum o zaman perinatoloji doktoruna vajinal bakılır boyle anlaşılmıyor demişti.Raporuna dokturun ne olarak yazdı canım. Benim raporda Ta-Usg de serviks 3,6 cm olup, açıklık - hunileşme izlenmedi yazıyor.
Evet doğru rahim boynu bende de şu an 40,08 mm di o zaman korkacak bir şey yok demek.Merhaba rahim ağzıni bilmiyorum ama rahim boyunu ölçtü doktorum.42 mm dedi 25 ve aşağısı sorun oluyormus.(rahim ağzı vajinal ultrason ile bakılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum?
8 kilo vermiştim transferden önce zayiftim. Airbag gibi bizim plesantalarSenin yağ katmanın azsa ondan hissettin belkidoktor çok kibar plesanta önde, göbekte katman biraz kalın olunca çok net görüntü olmuyor dedi anladım yağdan bebeği zor gördüm desene diyecektim yarın renkli foto verecek inşallah ben biraz erken gitmiş oldum ama doktorum öyle dediği için gittim. 21 bitiyor yarın inşallah renkli alırız her şeyden önemlisi de kızımın kalbinde bir problem falan yoktur inşallah
Evet canım ben onlardanım işte plesanta rahim agzına yakınmış dikkat etmek gerekiyor yapacak bişey yok hayırlısıSende bendensinayrıntılıda bebekten çok benle ilgili bilgi verdi doktor evet plesanta rahmin ön duvarında demek yani göbek ile bebek arasına plesanta var. Zaten üç durum var dedi ya plesanta öndedir ya arkada bizde önde işte. Birde rahim ağzında aşağıda olması var bu biraz sıkıntı yaratıyor takibi sık olması gereken bu dedi. Sadece bebeklerimizin dokunuşlarını geç hissedeceğiz. Doktor öyle dedi yarın randevum var bakalım plesenta yer değişti mi iki gündür karnımda gerilme ve ağrı var. İçerden yırtılma hissediyorum geriliyor karnım belki yer değiştilerse.
Plesanta previa rahim agzını tamamen kapatması anlamına geliyor sanırım. Bana da rahim agzına yakın bir yerde dendi. 30.haftakarda yukarı çıkar genelde çıkmazsa da sezaryen dogum önerilir dendi banaBenim en son serviks boyu 40mm di plasenta previa var bende bakalim 7 martta kontrolum ne diycek
Çok dikkat et kendine canım. İşmiş falan hiçbir şey yapma. Kendini yorma arkadaşımın yarı yarıya kapatıyordu 38 de doğum yaptı. İnşallah kazasız belasız başa kadar çıkarız.Evet canım ben onlardanım işte plesanta rahim agzına yakınmış dikkat etmek gerekiyor yapacak bişey yok hayırlısı
Vallahi ben yemek çikolata ne varsa yedim çokta oynak değillerdiDetayli ultrasona girmedne once ne yiyip ictiniz? Cikolata falan oneriyolar bebek haraketli oldugu icin heryer gozukuyo diyolar
İkiz gebelik olan var mı aranızda?
Yapmıyorum agir bişey kuzum en fazla yemek yapıp bulaşık diziyordum ondan da korkar oldum. Amin canım hep beraber sag salim mucizelerimize kavuşalım inşallahÇok dikkat et kendine canım. İşmiş falan hiçbir şey yapma. Kendini yorma arkadaşımın yarı yarıya kapatıyordu 38 de doğum yaptı. İnşallah kazasız belasız başa kadar çıkarız.
Maşallah, Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Evet canim 14.haftadan beri bu sktim var halada duzelmedi kaama vs oluyorPlesanta previa rahim agzını tamamen kapatması anlamına geliyor sanırım. Bana da rahim agzına yakın bir yerde dendi. 30.haftakarda yukarı çıkar genelde çıkmazsa da sezaryen dogum önerilir dendi bana
Allah yardımcımız olsun canım şu kalan zamanımız su gibi geçsin korkuyla değil tadını ala ala geçsinEvet canim 14.haftadan beri bu sktim var halada duzelmedi kaama vs oluyor
Aminn canim insallahhAllah yardımcımız olsun canım şu kalan zamanımız su gibi geçsin korkuyla değil tadını ala ala geçsin
Dikkat edecez kendimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?