Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Banada doktorum hic bisy soylemedi bu durumla alakali ayrintili sonrasi kontrolümde bende konusucam

Amin canim gerçekten öyle benimde tek dileğim o sag salim su hamilelik seruvenini tamamlayip saglikla yavrularimizi kucağımiza almamz insallah hayırlı kandiller herkeze

Raporuna dokturun ne olarak yazdı canım. Benim raporda Ta-Usg de serviks 3,6 cm olup, açıklık - hunileşme izlenmedi yazıyor.
Ben devlette yaptırdım hiç öyle bişey yazmıyor.sormustum o zaman perinatoloji doktoruna vajinal bakılır boyle anlaşılmıyor demişti.

Merhaba rahim ağzıni bilmiyorum ama rahim boyunu ölçtü doktorum.42 mm dedi 25 ve aşağısı sorun oluyormus.(rahim ağzı vajinal ultrason ile bakılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum?
Evet doğru rahim boynu bende de şu an 40,08 mm di o zaman korkacak bir şey yok demek.

8 kilo vermiştim transferden önce zayiftim. Airbag gibi bizim plesantalar göbek yaglarimiz izin verse de goruntuye bebisler istemeden olmuyor maalesef el ayak ne varsa yüzüne koyuyorlar birde doktorun aleti koyduğu yeri tepikliyordu benimki darlanmaya hiç gelemiyor sağlıklı olsunlar da gerisini doğunca görürüz.insallah güzel haberlerle gelirsin.

Ya kizlar rabbim korusun baska bi yerde bende okudum detayli ultrasonda sorunlar cikmis nifty yapmis oda riskli gelmis derken 24 haftasinda bebekler kendiliginden gitmisti,

Detayli ultrasona girmedne once ne yiyip ictiniz? Cikolata falan oneriyolar bebek haraketli oldugu icin heryer gozukuyo diyolar

Evet canım ben onlardanım işte plesanta rahim agzına yakınmış dikkat etmek gerekiyor yapacak bişey yok hayırlısı

Benim en son serviks boyu 40mm di plasenta previa var bende bakalim 7 martta kontrolum ne diycek
Plesanta previa rahim agzını tamamen kapatması anlamına geliyor sanırım. Bana da rahim agzına yakın bir yerde dendi. 30.haftakarda yukarı çıkar genelde çıkmazsa da sezaryen dogum önerilir dendi bana

Evet canım ben onlardanım işte plesanta rahim agzına yakınmış dikkat etmek gerekiyor yapacak bişey yok hayırlısı
Çok dikkat et kendine canım. İşmiş falan hiçbir şey yapma. Kendini yorma arkadaşımın yarı yarıya kapatıyordu 38 de doğum yaptı. İnşallah kazasız belasız başa kadar çıkarız.

Çok dikkat et kendine canım. İşmiş falan hiçbir şey yapma. Kendini yorma arkadaşımın yarı yarıya kapatıyordu 38 de doğum yaptı. İnşallah kazasız belasız başa kadar çıkarız.
Yapmıyorum agir bişey kuzum en fazla yemek yapıp bulaşık diziyordum ondan da korkar oldum. Amin canım hep beraber sag salim mucizelerimize kavuşalım inşallah

Plesanta previa rahim agzını tamamen kapatması anlamına geliyor sanırım. Bana da rahim agzına yakın bir yerde dendi. 30.haftakarda yukarı çıkar genelde çıkmazsa da sezaryen dogum önerilir dendi bana
Evet canim 14.haftadan beri bu sktim var halada duzelmedi kaama vs oluyor

Bu kız beni öldürecek gittik poposunu dönmüş. Git 20 dakika yürü gel dedi. 6 saat dersin üzerine öldüm artık kalbim duracaktı. Ama şükür yüzünü döndü kalbi dinledik hop hanımefendi tekrar sırtını döndü çaktırmadan foto alamadık. Plesenta önde diye net değil. Ellerini oynatıyorlardı kuzularım iyi olsunda iki hafta sonra kendi dokturuma gideceğim. Plasenta yer değişir mi dedim yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…