- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 41
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.461
Maşallah önemli olan sağlıklı olsunlar...Bu kız beni öldürecekgittik poposunu dönmüş. Git 20 dakika yürü gel dedi. 6 saat dersin üzerine öldüm artık kalbim duracaktı. Ama şükür yüzünü döndü kalbi dinledik hop hanımefendi tekrar sırtını döndü çaktırmadan foto alamadık. Plesenta önde diye net değil. Ellerini oynatıyorlardı kuzularım iyi olsunda iki hafta sonra kendi dokturuma gideceğim. Plasenta yer değişir mi dedim yok dedi.
Oy pıtırcık yaaBu kız beni öldürecekgittik poposunu dönmüş. Git 20 dakika yürü gel dedi. 6 saat dersin üzerine öldüm artık kalbim duracaktı. Ama şükür yüzünü döndü kalbi dinledik hop hanımefendi tekrar sırtını döndü çaktırmadan foto alamadık. Plesenta önde diye net değil. Ellerini oynatıyorlardı kuzularım iyi olsunda iki hafta sonra kendi dokturuma gideceğim. Plasenta yer değişir mi dedim yok dedi.
24. Haftaya kadar yer degistirebilir die yaziyodu internette ama kac haftalksin cnm senBu kız beni öldürecekgittik poposunu dönmüş. Git 20 dakika yürü gel dedi. 6 saat dersin üzerine öldüm artık kalbim duracaktı. Ama şükür yüzünü döndü kalbi dinledik hop hanımefendi tekrar sırtını döndü çaktırmadan foto alamadık. Plesenta önde diye net değil. Ellerini oynatıyorlardı kuzularım iyi olsunda iki hafta sonra kendi dokturuma gideceğim. Plasenta yer değişir mi dedim yok dedi.
20+6 canım vallahi sordum değişmez mi plasenta nın yeri yok dedi24. Haftaya kadar yer degistirebilir die yaziyodu internette ama kac haftalksin cnm sen
Oğluş akıllı da bu kız pek yaman olacak diyo doktorOy pıtırcık yaaiyi olsun da canı sagolsun canım benim oglan da dönmedi bi dolaştık geldik aynı sen gibi fotosu biraz yalandan oldu yani
Kuzum bana da ayrıntılı da plesanta previa yazıyor. Plesantanin aşağıya uzanması imiş ve kanama felan oluyormuş rahimi kapatiyormus plesanta . Bana da doktorum hiç bir şey söylememişti. Bu hafta gittiğimde soracağım amaEşim doktr ultrasonla bakarken video cekmisde bende simdi onu izledim tekrar bisey soylemismi die plesanta anterior diyo sonunda buda plesantanin ön duvarda olmasıymış netten baktim ama doktorum bana hicbisey soylemedi önemli birsey degilmi acaba kafama takildi şimdi
Canım benim ayrıntılıda da plesanta previa yazıyor şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım şükürler olsun. Doktorum ve perinatolog da bana her şeyin yolunda olduğunu söylediler hiç durumdan bahsetmedilerBenim en son serviks boyu 40mm di plasenta previa var bende bakalim 7 martta kontrolum ne diycek
Kızlar ben işin bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum ya korktum ben arada iş felan yapıyorum . Şükürler olsun şimdiye kadar kanama yaşamadımAllah yardımcımız olsun canım şu kalan zamanımız su gibi geçsin korkuyla değil tadını ala ala geçsin
Dikkat edecez kendimize
Günaydın cnm aslında bazen bilmemek daha iyi hiç gerilme böyle böyle atlatacaz inşallah hepimiz. Çok şey bilmek daha çok sorgulamamıza sebep oluyor bne de takıldım baya araştırdım falan ama iyi düşünüyorum inşallahKızlar ben işin bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum ya korktum ben arada iş felan yapıyorum . Şükürler olsun şimdiye kadar kanama yaşamadım
İnşallah kuzum inşallah doğru söylüyorsunGünaydın cnm aslında bazen bilmemek daha iyi hiç gerilme böyle böyle atlatacaz inşallah hepimiz. Çok şey bilmek daha çok sorgulamamıza sebep oluyor bne de takıldım baya araştırdım falan ama iyi düşünüyorum inşallah
Ben daha hiç ev işi yapmadım sadec3 yemek yapıyorum onda da çok ayakta kalırsam ağrım oluyo zatenİnşallah kuzum inşallah doğru söylüyorsunama doktorum bana hiç dikkat et tarzında şeyler de söylemedi çok ilginç tüp bebek dkktoruma devam ediyorum biraz daha ciddiye alması gerekiyordu çünkü bazen hiç dikkat etmiyorum ev işlerinde
Bizim iki tane canım. Bende en son 21 Ekim de evimi dip köşe yapıp transfer için Ankara ya yola çıktım. 4 aydır süpürgeye dokunduğum yok. 8. Haftada pıhtı atınca yemeği de bırakmıştım. Kasım sonu gibi olmuştu. Şubat tatili sonrası başladım üç haftadır yapıyorum. Eşim yardım ediyor. Kimsem yok burda annem ara tatilde geldi mutfağı temizleyip gitti. Eşim diğer tarafları güzel yapıyor. Çamaşır atıyorum, eşim yanıma getiriyor asıyorum. Bulaşığı yeni yeni ben doldurup boşaltıyorum onu da sağ olsun yapıyordu. Yine çok doluysa o yapıyor. Bende hergün açıyorum ona yük olmasın. Çok şükür bu zamana kadar getirdik. Ne kadar dikkat etsek bizim için daha iyi olacak. İkizlerde erken doğumu önlemekte en önemlisi ani hızlı hareket olmayacak. Mümkün oldukça yorulmamak. 30. Hafta itibariyle evdeyim inşallahBen daha hiç ev işi yapmadım sadec3 yemek yapıyorum onda da çok ayakta kalırsam ağrım oluyo zaten
Benim doktorlar kiloya hiçbir şey demiyorlar canlarım benimkızlar benimkilerin cinsiyeti belli olduu. biri kız biri erkek dedi hoca. 33 mm rahim ağzı uzunluğu vee gene çokkk kilo almışsın dediii.
Hayirlisi canim peki onlarin kilolari nasil?bence bu aralar dukkat et az ve saglikli seyler ye cunki sonrasinda ikizler baya kilo aliyorkızlar benimkilerin cinsiyeti belli olduu. biri kız biri erkek dedi hoca. 33 mm rahim ağzı uzunluğu vee gene çokkk kilo almışsın dediii.
Gözün aydın cnm ohh mis bi kız bi oglankızlar benimkilerin cinsiyeti belli olduu. biri kız biri erkek dedi hoca. 33 mm rahim ağzı uzunluğu vee gene çokkk kilo almışsın dediii.
Aman kalsın iş güç önce benim de canım sıkılıyordu evin haline ama alıştım artık sagolsun eşim süpürüp siliyor ben hafif işlerle uğraşıyorum yavaş yavaş bi de hayırlısıyla doguralim bi süre de iyileşme süreci diye yapamayız sonra devam inşallahİnşallah kuzum inşallah doğru söylüyorsunama doktorum bana hiç dikkat et tarzında şeyler de söylemedi çok ilginç tüp bebek dkktoruma devam ediyorum biraz daha ciddiye alması gerekiyordu çünkü bazen hiç dikkat etmiyorum ev işlerinde
kilo söylemedi ama önde gidiyorlarmışHayirlisi canim peki onlarin kilolari nasil?bence bu aralar dukkat et az ve saglikli seyler ye cunki sonrasinda ikizler baya kilo aliyor
Canim.banada doktorum hic bisey söylemedi kendim video da dinleyince merak edip netten baktım bana sadece kasilmamdan dolayi dikkat etmemi agir is yapmamami bisey ittrmememi söyledi plesanta durumuna internette korkutucu seyler yazsada tecrübeli olanlar gayet rahat atlattiklarini yazmislar cok korkulcak bi durum degil sanırımİnşallah kuzum inşallah doğru söylüyorsunama doktorum bana hiç dikkat et tarzında şeyler de söylemedi çok ilginç tüp bebek dkktoruma devam ediyorum biraz daha ciddiye alması gerekiyordu çünkü bazen hiç dikkat etmiyorum ev işlerinde
Yemek yaparkende dolaplara falan uzanma eşin getirsin malzemeleri sen sadece pişir canm ben bi ara oyle yapiyodum benim cok şükür annem yakinda kaynmvalidem de onlar bakiyolar ben artk tamamn biraktim yemegi falan doğurana kadar is yapmayi unutmasak iydirBizim iki tane canım. Bende en son 21 Ekim de evimi dip köşe yapıp transfer için Ankara ya yola çıktım. 4 aydır süpürgeye dokunduğum yok. 8. Haftada pıhtı atınca yemeği de bırakmıştım. Kasım sonu gibi olmuştu. Şubat tatili sonrası başladım üç haftadır yapıyorum. Eşim yardım ediyor. Kimsem yok burda annem ara tatilde geldi mutfağı temizleyip gitti. Eşim diğer tarafları güzel yapıyor. Çamaşır atıyorum, eşim yanıma getiriyor asıyorum. Bulaşığı yeni yeni ben doldurup boşaltıyorum onu da sağ olsun yapıyordu. Yine çok doluysa o yapıyor. Bende hergün açıyorum ona yük olmasın. Çok şükür bu zamana kadar getirdik. Ne kadar dikkat etsek bizim için daha iyi olacak. İkizlerde erken doğumu önlemekte en önemlisi ani hızlı hareket olmayacak. Mümkün oldukça yorulmamak. 30. Hafta itibariyle evdeyim inşallahevde yemeğimi yapar dinlenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?