Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canim o ay degil yil galiba 18 ay icin o kadar para cok fazla çünkü ya aslinda bende düşünmüştüm ama esim ne tepki verir bilmiyorum
Evet evet şimdi tekrar baktım. Y yıl daha iyi o zaman olur. Eşine güzel güzel artılarını anlat canım. Hatta makale falan bak gönder okusun. Benim eşim şuan dışarda gelsin tabloyu gösteririm biz istiyoruz bakalım inşallah burda daha uygundur.

Ekran yakalama yaptım sanırım kendi merkezimide arayacağım. Çok pahalı. Hem embriyolar hem bunlar birde 18 aya kadar mı sadece saklanıyor. Adlarına altın hesabı açtık artık ordaki parayı buraya veririz
18 yıl canım ama zaten bu kan max 40 kg lık hasta için kullanılabilirmiş oda 12 yaş yapıyor aynen baya pahalı maalesef kampanyalı fiyatta bile ilk yıl için 7000 lira gibi bir ücret ödeniyo bizim tek embriyo kalmıştı dondurulmuş spermleri falanda bugün imha için dilekçe verdik Allah bi daha düşürmesin diyerek çıktık

Bu kadar maliyetli olursa sıkıntılı canım rabbim korusun hepsini

Çok teşekkür ederimmö belirti olmaması normal mi?
Belirti bende de hiç olmamıştı ama zaten sizin bhcg sonuçlarınıza göre gebelik oluşmuş görünüyor.Belirti aramayın test sonuçlarınız inşallah düzenli artış gösterirse ve doktorunuz keseyi görürse zaten fazla söze gerek yok o dakikadan sonra

İnşallah canım inşallah tedirginim işte en iyi sizler anlarsınız Betahcg 4 kez bakıldı hepsinde 2 kattan biraz fazlaydı ama doktorum herzaman risk var boş gebelik vs olabilir dedi Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin tüm annelere anne adaylarına isteyenlere

Maşallah ne güzel artış göstermiş. Pozitif düşünün bebeğinize pozitif enerji gönderin ki sizden güç alsın ve size duyacağınız en mucizevi ses olan kalp atışlarını duyurarak sürpriz yapsın Dualarınıza tüm kalbimle amin diyorum. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları

Tedavi ile gebe kalmış kadına bir doktor neden böyle söyler, neden bardağın boş tarafını söyler anlam veremiyorum ilk değerim 997 di gittim gel alttan bakalım eğer bebek tekse görme ihtimalimiz yüksek dedi ama bence ikiz göremeyeceğiz dedi. Göremedik bir hafta sonra gel seninkiler ancak iki tane oluşuyor diye moral verdi çünkü ikinci değerim iki kat artmıştı 2090 olmuştu. Bir hafta sonra iki minnoş gördük. Biri biraz daha minik dedi dua edelim kalp atışını ikisi içinde duyulım dedi. Söylemeden söylemeye fark var o kadar nazik o kadar incitmeden söyledi ki hiç olumsuz bir şey aklıma gelmedi neyse gittik ikisinin de kalp atışını duyduk. Senin minikten biraz korkmuştum aslında dedi ama maşallah gayet iyiler dedi. Aklına hiç olumsuz şeyler getirme canım değerin gayet güzel artmış kalp atışını duracağın gününe odaklan ve bol dua et

4 kere mi yaptırdın testiilki kimyasal olunca tabi bende emin olmak içşn 3.yü yaptırmıştım

Aynen canım doktorum tek kötü tarafı bu çok gerçekçi evet olabilir ama söyleme değil mi zaten kalbim küt küt atıyor sevincimi yaşayamadım hala kalp atışına kadar risk var herzaman dedi

4 kere mi yaptırdın testiilki kimyasal olunca tabi bende emin olmak içşn 3.yü yaptırmıştım
Bana kalsa hergün yaptıracam belirti bulamadıkça gidiyorum hastahaneye hoş benim doktorda istedi testi ama ben ne olur olmaz 2 güne gittim valla net belirtim olmayınca testle teselli buluyorum

Bana kalsa hergün yaptıracam belirti bulamadıkça gidiyorum hastahaneye hoş benim doktorda istedi testi ama ben ne olur olmaz 2 güne gittim valla net belirtim olmayınca testle teselli buluyorum
Normalde 2 test yeterli sonra kese için randevu verirler benimde hiç belirtim olmadı sonradan koku hassasiyeti mide bulantısı başladı

Gruba çok giremiyorum canım güzel haberlerinizi gördükçe yazmaya çalışıyorum maşallah senin tombişlere Rabbim onlara sağlık sıhhat versin. Gözün aydın canım artık senin için de geri sayım başlasınn kendini bir anda ameliyathanede bulacaksın zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksin. Bak benim minnoş 13 günlük oldu hiç bir şey anlamadım

Kesinlikle su çok önemli bence de kuzum. Bende de çatlak olmadı. Şuan bakıyorum yok yani minyon bir tipleme oldugum ve karnım büyüdüğü halde biraz da şans işi galiba

Kesinlikle su çok önemli bence de kuzum. Bende de çatlak olmadı. Şuan bakıyorum yok yani minyon bir tipleme oldugum ve karnım büyüdüğü halde biraz da şans işi galiba
Bende de hiç catlak yoktu ne güzel diyordum ki dün ameliyat yerime krem sürerken biraz acı hissettim yakından bakayım dedim kesiginn olduğu bölgeden yukarı yukarı bı kaç yerde kırmızı çizgiler var ve açıyorlar yeni olmuşlar sanki.ameliyat esnasında çok cekistirdiklerinden mi oldu acaba yoksa benim de göbeğim çok büyük değildi

sağol kuzumm sende sağlıkla büyüt inşallah bebişini

ayy canım inşallah sağlıkla gelsin oğluş korma inşallah güzel olacak sağ sağlim gelecek minik kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…