- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.541
22 Haziran ın bebeleri tarihi beğenmedilerAyy kızlaar pazartesi sezaryen günümüzdü ama bekleyemiycek galiba bizim kızsuyum geldi çok olmasa da bugün hastanedeyim şimdi, yatış yapıldı takip edilecek yarın suyumda azalma varsa alınacak mecburi sezaryen olmam gerekiyor çünkü ameliyat geçirdim rahimle alakalı problemim var. Gerçi doktor bekleyelim dese de beklemiycem çünkü zaten doktorum 19 unda almak istemişti ameliyat olduğum için,dinlemedim adamı bimjilfipi varmış neymiş az daha kilo alsın dedim kilosu az diye
Bir erkenci kuş dahaAyy kızlaar pazartesi sezaryen günümüzdü ama bekleyemiycek galiba bizim kızsuyum geldi çok olmasa da bugün hastanedeyim şimdi, yatış yapıldı takip edilecek yarın suyumda azalma varsa alınacak mecburi sezaryen olmam gerekiyor çünkü ameliyat geçirdim rahimle alakalı problemim var. Gerçi doktor bekleyelim dese de beklemiycem çünkü zaten doktorum 19 unda almak istemişti ameliyat olduğum için,dinlemedim adamı bimjilfipi varmış neymiş az daha kilo alsın dedim kilosu az diye
Ayy kızlaar pazartesi sezaryen günümüzdü ama bekleyemiycek galiba bizim kızsuyum geldi çok olmasa da bugün hastanedeyim şimdi, yatış yapıldı takip edilecek yarın suyumda azalma varsa alınacak mecburi sezaryen olmam gerekiyor çünkü ameliyat geçirdim rahimle alakalı problemim var. Gerçi doktor bekleyelim dese de beklemiycem çünkü zaten doktorum 19 unda almak istemişti ameliyat olduğum için,dinlemedim adamı bimjilfipi varmış neymiş az daha kilo alsın dedim kilosu az diye
Yürüyüşler squat temizlikler. Hiç oturmuyorum inşallah bu kadar hareketin faydasını görürüzBende aynıyım seninle biran önce kavuşmak istiyorum squat çömelme her gün yürüyüşte yapıyorum ama bna mısın demıyor.
Yürüyüşler squat temizlikler. Hiç oturmuyorum inşallah bu kadar hareketin faydasını görürüz
Ay başka erken olcak olan mı var22 Haziran ın bebeleri tarihi beğenmedilersağlıkla gelsin minnoşun canım sağlıkla kucağına alasın
Amin canım inşallah Allah razı olsunBir erkenci kuş dahasağlıkla gelsin canım inşallah. Rabbim sana da bebeğine de güç versin
Zaten hayatımız hep bi heyecanminik sana biraz heycan katı diyelim. Sağlıkla kavuş sende inşallah..
Amin canım ben hala şok oluyorum düşünüp düşünüp bizde erkek infertilitesi vardı milyonlarca spermle olan şey 5 taneyle oldu hemde ikizKızlar zor yorucu stresli dönemleri paylaştık, birbirimize destek olduk. Baştan beri beraberizve Allah'a şükür ki sonuna yine beraber yaklaştık.. Doğumlar oldu ve devamı geliyor.. Çok mutlu oluyorum hepimiz için. Çünkü tüp bebek annesi olmak ayrı bir mucize ve inanıyorum ki hepimiz bebeklerinizin kıymetini çok daha iyi biliriz..
Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın
Canımm sağlıkla gelsin inşallah minik kuzuZaten hayatımız hep bi heyecangününü beklemiyceğini tahmin etmem lazımdı inşallah canım ❤
geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt bebişiniHah unutmadan @plesanta sı aşagı da duranlar korkmayın Allah öyle yardım ediyor ki şükürler olsun onaAllah a güvenin inşallah. Kanamam yogun olmuş dogum esnasında. Spinal yapıldı ama tansiyonum çıktı galiba baktılar çenem de durmayacak hemen uyuttular. zaten son haftayı lekelenme ile geçmişti geçirmiştim dogum sonra sı da kanama azalması için iğne ilaç ne ise yapılıyor yani. Az rahat olun
Canımm sağlıkla gelsin inşallah minik kuzu
Canim bizde erkek infertilitesi azospermiyle oldu küçük mucizem benimAmin canım ben hala şok oluyorum düşünüp düşünüp bizde erkek infertilitesi vardı milyonlarca spermle olan şey 5 taneyle oldu hemde ikizAllaha çok şükür bin şükür. Rabbim isteyen kimseye aratmasın
Gecmis olsun canim tabiki öyle mevlaya zorluk mu her zorluğun kolaylığını verir senin plesanta previa mıydı benimde anterior mu neydi önde yani aslinda bende korkuyorum ama on arka fark etmiyo diyolarHah unutmadan @plesanta sı aşagı da duranlar korkmayın Allah öyle yardım ediyor ki şükürler olsun onaAllah a güvenin inşallah. Kanamam yogun olmuş dogum esnasında. Spinal yapıldı ama tansiyonum çıktı galiba baktılar çenem de durmayacak hemen uyuttular. zaten son haftayı lekelenme ile geçmişti geçirmiştim dogum sonra sı da kanama azalması için iğne ilaç ne ise yapılıyor yani. Az rahat olun
Ne güzel yazmışsın arkadaşım, en yakınlarımızdakiler bile bizi anlamazken biz burda birbirimizin dertleriyle dertlendik, sevinçleriyle mutlu olduk. Hiç tanışmıyor olmamıza rağmen hep destek olduk. Şimdi hayatımızın en büyük mucizesini, en güzel heyecanını birlikte yaşıyoruz. İnşallah hepimizi güzel günler bekliyor. Bazılarımız şimdi kolları arasında sarıp sarmalarken yavrusunu, bizim de kavuşmamıza çok az günler kaldıKızlar zor yorucu stresli dönemleri paylaştık, birbirimize destek olduk. Baştan beri beraberizve Allah'a şükür ki sonuna yine beraber yaklaştık.. Doğumlar oldu ve devamı geliyor.. Çok mutlu oluyorum hepimiz için. Çünkü tüp bebek annesi olmak ayrı bir mucize ve inanıyorum ki hepimiz bebeklerinizin kıymetini çok daha iyi biliriz..
Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın
Çok şükür mucize bebişlerimizi vereneCanim bizde erkek infertilitesi azospermiyle oldu küçük mucizem benimbizimkide oyle milyon sperm varken bizde 0 spermle oldu cok şükür Rabbime isteyen herkese tattrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?