Hazirana kadar benimle zayıflamak isteyenleri bekliyoruum

bende katilabilirim sana cnm.21 yasindaydim 98 kg yum.hazirana kadar 78 olmaliyim.yarindan itibaren yazdigim herseyi paylasicam cnm

benide aranıza alın kızlaar...ben 15 mart ta lahana diyetine başladım 1 haftada 87 den 84 e düştüm ama bu hafta sonu o kadar yedim ki yine 85 oldum :18:benim 65 kilo olmam lazım biraz zor gibi ama :26:sporada başladım

seninle kilomuz ve hedefimiz aynıymış tatlım yaaa diyet kardeşliği yapalım seninle:13:

seninle kilomuz ve hedefimiz aynıymış tatlım yaaa diyet kardeşliği yapalım seninle:13:

çok iyi olur valla itici güç lazım bize ben az yiyorum aç geziyorum nerdeyseyaşasın diyet kardeşliğiiiiiiama yaz bizi bekliyooooooooo bu arada ben slndmt e takılıyorum diyet koçum o :) çünkü çok güzel kilo vermiş. sporla falan ama benim spora vaktim yok evde kendimce bişeyler yapıyorum.Walk at home varya onu yapmaya çalışıyorum bide 2 litre su içiyorum ya sen??

Son düzenleme:

ara öğünleri yapmazsan 3 ana öğünde çok yiyebilirsin o yüzden 6 öğün yapmanı tavsiye ederim canım :13:
ara öğünlerde genelde 1 muz veya 1 elma ya da badem fındık ceviz flan yedim :)

benide alin aranizaaa

98 kg yum insallah hazirn kadar 78 olurum.bugün kahvaltida 1.bucuk yagsiz tost yedim.burda okudugum bi kür vardi onu kaynatiyorum simdi ondan iciciem.co acikirsm bi meyve yerim kiwi elma vs. aksamada annem kara lahanadan bi yemek yapti köy yemegi ondan ve azcik haslanmis tavuk yicem insallah

bende katilabilirim sana cnm.21 yasindaydim 98 kg yum.hazirana kadar 78 olmaliyim.yarindan itibaren yazdigim herseyi paylasicam cnm
hoşgeldin canim bekliyorum heyecanla yazıcaklarınıı :)

benim de 83 hazirana kadar en azından bi 70 olmam lazım
canım olursun daha 3 ay var ve yapabilirsin gercekten istedikten sonra

inşallahh canım ya :) hafta sonu biraz kaçırdım sanırım ama bu hafta telafi etmem lazımmm
olsun ya önemli olan zaten kacamaklardan sonrakı gunlerı bozmamak

cok guzel canim bence ama ara ogunlerde yemelisin cunku metabolizmayi hizlandırıyor ara ogunler

selam kızlar
bende geldim aranıza benimde hazirana kadar kilo vermem lazım 74 den 60a falan düşmek istiyorum bugün başladım dikkat etmeye ama ne yapmalıyım tam bilmiyorum

ben de evde kosu bandinda yurumeye calisiorum ama hergun duzenli yapmam lazim ya ama kontrol lazim yoksa saliorum bi de cok az su iciorum

slm kızlar bugünden sonra bende size katılıyorum. temmuz başında tatile gitmeyi planlıyorum ve kocaman bir göbeğim var. boyum 168 kilomda 73 civarında(tam olarak bilmiyorum şimdilik). yapmayı planladığm sabahları ılık suya biraz elma sirkesi toz tarçın ve biraz bal karıştırıp içmeyi düşünüyorum. gün içerisinde 2-3 lt su ve 3 fincan yeşil çay içecem inş. yediklerime dikkat etmeye başlamıştım zaten kahvaltı dışında ekmek tüketmiyorum. spor merkezinede kayıt oldum çarşamba sporada başlıyorum. hadi hepimize kolay gelsin...

meraba kızlar

bende katılıyorum size. hep beraber bu kiloların üstesinden gelicez inşallah. ben de 1.63 boyunda ve 75 kiloyum. benim hedefimde temmuza kadar 16 kilo vermek.yani 59 olmak. Bebek istiyorum artık ama bu kiloylada hamile kalmak istemiyorum. Hepimize başarılar.

kızlar bu sitelerden kilo cetveli oluşturmayı bi türlü beceremedim. lütfen yardım edin....

canım tobık var arkadsım tarıf ettı ama ben değistıremedım kılo yu halen 85 gozukuyom aslında 72 oldum ama yapamadım deneme bence bıraz zor geldı bana tobık sayfasında yazıyo olmalı bak bır ıstersen canım hayırlı olsun bu arda dıyetın ve kıloyuda hemen verıp mutlu olursun ınsallah

kız bende öyle seni arıyordum zayıfkız
hemen yürüyüşe gitcem
kilomu yazayım da öyle gidem
başlanğıç 68.600
geçen cuma 64.800
bu hafta neler olacak bakalım
inşallah 63 ucundan görürüm
bayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…