merhaba canim hosgeldin benim de boyum 173 kilom 75 di 70 oldum simdi 62 benim de hedefim
senin kac kilon?
benide aranıza alın kızlaar...ben 15 mart ta lahana diyetine başladım 1 haftada 87 den 84 e düştüm ama bu hafta sonu o kadar yedim ki yine 85 oldum :18:benim 65 kilo olmam lazım biraz zor gibi ama :26:sporada başladım
seninle kilomuz ve hedefimiz aynıymış tatlım yaaadiyet kardeşliği yapalım seninle:13:
ayyy ne güzel arkadaşım ben yanlış yapıyorum demekki çünkü 3 ögün ama az yemeyi düşünmüştüm ama 6 öğünle 2 haftada 2 kilo süper bişey sorabilirmiyim asra öğünlerde ne yedin acaba
ay canim cok sevindiiim ya insallah vericez bu kilolari bende 63 görmek istiyorum hadi bakalim birlikte ustesinden gelicez bu kilolarin
hoşgeldin canim bekliyorum heyecanla yazıcaklarınıı :)bende katilabilirim sana cnm.21 yasindaydim 98 kg yum.hazirana kadar 78 olmaliyim.yarindan itibaren yazdigim herseyi paylasicam cnm
canım olursun daha 3 ay var ve yapabilirsin gercekten istedikten sonrabenim de 83hazirana kadar en azından bi 70 olmam lazım
olsun ya önemli olan zaten kacamaklardan sonrakı gunlerı bozmamakinşallahh canım ya :) hafta sonu biraz kaçırdım sanırım ama bu hafta telafi etmem lazımmm
benide alin aranizaaa
98 kg yum insallah hazirn kadar 78 olurum.bugün kahvaltida 1.bucuk yagsiz tost yedim.burda okudugum bi kür vardi onu kaynatiyorum simdi ondan iciciem.co acikirsm bi meyve yerim kiwi elma vs. aksamada annem kara lahanadan bi yemek yapti köy yemegi ondan ve azcik haslanmis tavuk yicem insallah
çok iyi olur valla itici güç lazım bize ben az yiyorum aç geziyorum nerdeyseyaşasın diyet kardeşliğiiiiii ama yaz bizi bekliyooooooooo bu arada ben slndmt e takılıyorum diyet koçum o :) çünkü çok güzel kilo vermiş. sporla falan ama benim spora vaktim yok evde kendimce bişeyler yapıyorum.Walk at home varya onu yapmaya çalışıyorum bide 2 litre su içiyorum ya sen??
selam kızlar
bende geldim aranıza benimde hazirana kadar kilo vermem lazım 74 den 60a falan düşmek istiyorum bugün başladım dikkat etmeye ama ne yapmalıyım tam bilmiyorum
olsun ya önemli olan zaten kacamaklardan sonrakı gunlerı bozmamak
spor canim yaaa isin sirri sporda
kızlar bu sitelerden kilo cetveli oluşturmayı bi türlü beceremedim. lütfen yardım edin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?