- Konu Sahibi anneeeolmakkk
-
Ya ben o testlere hiç güvenemiyorum en güvenilir kan testi bence
Benım 1 hafta oldu 2 ncı asılamamı yaptıralı goguslerde hassasıyet ve arada adet agrıları gıbı agrılarım oluyor o kadar oda belkı ovıtrellenın etkısınden olabılır dıye dusunuyorım cunku ılkındede olmustu umutlanmak ıstemıyorum acıkcasıMerhaba benim de ikinci aşılamam bugün tam bir hafta oldu bir haftadır göğüslerim ve kasıklarım da ağrı var ama bunlar iğnenin etkisi sanırım çünkü ilk aşılamamda da bu belirtiler olmuştu ama maalesef negatif sonuçlanmıştı sizde belirtiler var mı
Benim de 9 gün oldu aynı durumdayım ya çünkü ilk aşılamamda da böyle olmuştuBenım 1 hafta oldu 2 ncı asılamamı yaptıralı goguslerde hassasıyet ve arada adet agrıları gıbı agrılarım oluyor o kadar oda belkı ovıtrellenın etkısınden olabılır dıye dusunuyorım cunku ılkındede olmustu umutlanmak ıstemıyorum acıkcası
Adetım gecmeden yapmak ıstemıyorum ama haftasonu dayanabılırmıyım bılmıyorum gecen sefer ben ovıtrellenın 12. gunu adet olmustum sız ne zaman yapıcaksınızBenim de 9 gün oldu aynı durumdayım ya çünkü ilk aşılamamda da böyle olmuştu
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Bende regl gecikmesi yaşamadan yapmak istemiyorum geçen ayın 16 sında adet olmuştum bakalım bekliyorumAdetım gecmeden yapmak ıstemıyorum ama haftasonu dayanabılırmıyım bılmıyorum gecen sefer ben ovıtrellenın 12. gunu adet olmustum sız ne zaman yapıcaksınız
İlk birkaç gün bende de ağrılar olmuştu şiddetli ama zamanla azalıyor inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimizbende bugün yaptırdım yaptırırken hiç ağrı hissetmedim ama sonrasında baya şiddetli kasık ağrım ve bel ağrım başladı. bu ilk aşılamam umarım tek seferde olur amin.sizlerde güzel haberler alırısınız işallah
Bende ki belirtiler maalesef regli belirtileriymiş adet oldum az önceAşılamanın 9 günündeym ne gibi belirtileriniz var
Bendede belirli yok bekliym eşime diorum ki hiç bişey hissetmiyomBende ki belirtiler maalesef regli belirtileriymiş adet oldum az önceUmarım sizler olumlu sonuçlar alırsınız
Bazıları hiç belirti yaşamadan öğreniyormuş gebeliğini umarım sizinde öyle olur ne zaman test yapıcaksınızBendede belirli yok bekliym eşime diorum ki hiç bişey hissetmiyom
Doktorunuza söylediniz mi bunuNormalde cuma günü test günüm erken yapmayı düşünüyorum bide ben ovitrelle bulamadım gonapaptly diye ilaç buldum onu vurundum iki tane ordanda korkuyorum acaba fayda etmedi mi diye
Doktorum adett oldun oldu diyo olmadın gelirsinDoktorunuza söylediniz mi bunu
Hayırlısı olsun beklemekten başka çare olmuyor maalesef inşallah bebeğiniz sizinledirDoktorum adett oldun oldu diyo olmadın gelirsin
Yani bilmiyorum ikinci aşılamam bişey hissetmiyorum diğer aşılamada az çok hissediyorum bunda umudum yok rabbim hayırlısıını versin inşallahHayırlısı olsun beklemekten başka çare olmuyor maalesef inşallah bebeğiniz sizinledir
Benimde ikinci aşılamamdı ama maalesef olumsuz sonuçlandı siz eğer olumsuz olursa üçüncü aşılamayı düşünüyor musunuzYani bilmiyorum ikinci aşılamam bişey hissetmiyorum diğer aşılamada az çok hissediyorum bunda umudum yok rabbim hayırlısıını versin inşallah
Evet düşünüyorum ilk aşılamada tutmuştu benim dış gebelik oluştuBenimde ikinci aşılamamdı ama maalesef olumsuz sonuçlandı siz eğer olumsuz olursa üçüncü aşılamayı düşünüyor musunuz
Aaa benim ilkide olmamıştı maalesef ama yaptıracağım üçüncüyüde umudumu kaybetmek istemiyorum çünkü eşimde hiçbir sorun yok bende de polikistik over var doktor olmaması için bir sebep yok diyorEvet düşünüyorum ilk aşılamada tutmuştu benim dış gebelik oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?