Haziranda aşılama yaptıranlar gelin birlikte bekleyelim 🥰✨🙏🤭🤍🫶🏻👩‍🍼

Benım 1 hafta oldu 2 ncı asılamamı yaptıralı goguslerde hassasıyet ve arada adet agrıları gıbı agrılarım oluyor o kadar oda belkı ovıtrellenın etkısınden olabılır dıye dusunuyorım cunku ılkındede olmustu umutlanmak ıstemıyorum acıkcası

Benim de 9 gün oldu aynı durumdayım ya çünkü ilk aşılamamda da böyle olmuştu
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz

bende bugün yaptırdım yaptırırken hiç ağrı hissetmedim ama sonrasında baya şiddetli kasık ağrım ve bel ağrım başladı. bu ilk aşılamam umarım tek seferde olur amin.sizlerde güzel haberler alırısınız işallah

İlk birkaç gün bende de ağrılar olmuştu şiddetli ama zamanla azalıyor inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz

Normalde cuma günü test günüm erken yapmayı düşünüyorum bide ben ovitrelle bulamadım gonapaptly diye ilaç buldum onu vurundum iki tane ordanda korkuyorum acaba fayda etmedi mi diye

Yani bilmiyorum ikinci aşılamam bişey hissetmiyorum diğer aşılamada az çok hissediyorum bunda umudum yok rabbim hayırlısıını versin inşallah
Benimde ikinci aşılamamdı ama maalesef olumsuz sonuçlandı siz eğer olumsuz olursa üçüncü aşılamayı düşünüyor musunuz

Evet düşünüyorum ilk aşılamada tutmuştu benim dış gebelik oluştu
Aaa benim ilkide olmamıştı maalesef ama yaptıracağım üçüncüyüde umudumu kaybetmek istemiyorum çünkü eşimde hiçbir sorun yok bende de polikistik over var doktor olmaması için bir sebep yok diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…