- Konu Sahibi anneeeolmakkk
-
Umudunu kaybetme benim oldu pcos ve kiloluymda boyumdan dolayı fazla dışarı vermiyorumAaa benim ilkide olmamıştı maalesef ama yaptıracağım üçüncüyüde umudumu kaybetmek istemiyorum çünkü eşimde hiçbir sorun yok bende de polikistik over var doktor olmaması için bir sebep yok diyor
Kaç cm yumurtaya aşılama yaptınızAaa benim ilkide olmamıştı maalesef ama yaptıracağım üçüncüyüde umudumu kaybetmek istemiyorum çünkü eşimde hiçbir sorun yok bende de polikistik over var doktor olmaması için bir sebep yok diyor
İnşallah bakalım bekleyen herkes güzel sonuçlar alırlar umarımUmudunu kaybetme benim oldu pcos ve kiloluymda boyumdan dolayı fazla dışarı vermiyorum
.Kaç cm yumurtaya aşılama yaptınız
Kaç cm yumurtaya
İlk aşılamam da sadece bir yumurta gelişmişti 20ydi ikinci aşılamam da da diğerleri ne yazık ki 15 de kaldi yine tek yumurta ile oldu o da 20ydiKaç cm yumurtaya aşılama yaptınız
Hayır ilk defa duydum nasıl bakılıyorBenim üç yumurta vardı ama 20 ye aşılama yaptık birde sizde E2 baktılar mı yumurta folükül kalitesine
Hayır ilk defa duydum nasıl bakılıyor
Aaaa doktorum bundan hiç bahsetmedi gittiğimde soracağım mutlaka belki de bundan dolayı olumsuz sonuç alıyorumYumurta oluştuğu zaman sizden E2 estradiol diğeri alıyorlar folükülün kaliteli mi kalitesiz olduğu ortaya çıkıyor genellik 100 ün üstünde olması gerekiyor ALTINDAYSA kalitesiz oluyor benim 128 çıkmıştı mesela letuyle büyüttüğümüzde hep düşük çıkıyordu 23 falan biz yüksek çıkınca aşılama yaptık
Bende özelde doktorum o biliyor ocaktan beri bekliyorduk en son gonalf iğne yaptık 900 lük üçgün 150 vurundum 8 gün aşılama oldum burda iğne isteyin çoğul gebelik şansıda var ama doktorunuz dozu ayarlıcak ben doktorumdan memnunumm benim yumurtaların çok dirençli olduğu için büyümüyoduAaaa doktorum bundan hiç bahsetmedi gittiğimde soracağım mutlaka belki de bundan dolayı olumsuz sonuç alıyorum
Ben aşılamadan önce adetimin üçüncü günü kan vermiştim hormonlarım için dediğiniz şey bu mu acaba ve buysa sonuçlarım normal mi bir bilginiz var mı800 lerde çıkanda var daha kaliteli
E2 orda düşük çıkmış 33 bakınBen aşılamadan önce adetimin üçüncü günü kan vermiştim hormonlarım için dediğiniz şey bu mu acaba ve buysa sonuçlarım normal mi bir bilginiz var mı
Benim de doktorum iğne veriyor hatta 900’lük bitti üzerine 450’lik daha aldım ikinci aşılamam daBende özelde doktorum o biliyor ocaktan beri bekliyorduk en son gonalf iğne yaptık 900 lük üçgün 150 vurundum 8 gün aşılama oldum burda iğne isteyin çoğul gebelik şansıda var ama doktorunuz dozu ayarlıcak ben doktorumdan memnunumm benim yumurtaların çok dirençli olduğu için büyümüyodu
E2 orda düşük çıkmış 33 bakın
Ben 900 lük 150 üçgün vurundumBenim de doktorum iğne veriyor hatta 900’lük bitti üzerine 450’lik daha aldım ikinci aşılamam da
Aaa bunu bi doktorumla görüşeyim teşekkür ederimE2 orda düşük çıkmış 33 bakın
Rica ederimAaa bunu bi doktorumla görüşeyim teşekkür ederim
Bende ki E2 değerlerini paylaştm sizinle bir bakın istersenizAaa bunu bi doktorumla görüşeyim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?