Haziranda aşılama yaptıranlar gelin birlikte bekleyelim 🥰✨🙏🤭🤍🫶🏻👩‍🍼

Aaa benim ilkide olmamıştı maalesef ama yaptıracağım üçüncüyüde umudumu kaybetmek istemiyorum çünkü eşimde hiçbir sorun yok bende de polikistik over var doktor olmaması için bir sebep yok diyor
Umudunu kaybetme benim oldu pcos ve kiloluymda boyumdan dolayı fazla dışarı vermiyorum

Benim üç yumurta vardı ama 20 ye aşılama yaptık birde sizde E2 baktılar mı yumurta folükül kalitesine

Yumurta oluştuğu zaman sizden E2 estradiol diğeri alıyorlar folükülün kaliteli mi kalitesiz olduğu ortaya çıkıyor genellik 100 ün üstünde olması gerekiyor ALTINDAYSA kalitesiz oluyor benim 128 çıkmıştı mesela letuyle büyüttüğümüzde hep düşük çıkıyordu 23 falan biz yüksek çıkınca aşılama yaptık

Aaaa doktorum bundan hiç bahsetmedi gittiğimde soracağım mutlaka belki de bundan dolayı olumsuz sonuç alıyorum

Aaaa doktorum bundan hiç bahsetmedi gittiğimde soracağım mutlaka belki de bundan dolayı olumsuz sonuç alıyorum
Bende özelde doktorum o biliyor ocaktan beri bekliyorduk en son gonalf iğne yaptık 900 lük üçgün 150 vurundum 8 gün aşılama oldum burda iğne isteyin çoğul gebelik şansıda var ama doktorunuz dozu ayarlıcak ben doktorumdan memnunumm benim yumurtaların çok dirençli olduğu için büyümüyodu

Benim de doktorum iğne veriyor hatta 900’lük bitti üzerine 450’lik daha aldım ikinci aşılamam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…