orkidem de burdaymış
beni de alın aranıza ekim ayında bir düşük yaptım, şubat ayında da korunmayı bıraktım, bu ay ovulasyon testi kullanmayı planlıyorum...
sizler nasılsınız?
anladım canım benim başlangıç serüvenim biraz zordu dr gitmeyenleri hemen yolluyorum
iki sene korundum bebek düşünmeye karar verdiğimde de rahim duvarımın kalınlaştığını öğrendim
ve bir senedir de tedavi görüyorum 2 defa kürtaj oldum şimdide yumurta taakibine başladım
ALLAHIM SANA ÇOK UĞRAŞMADAN HEMENCECİK BEBİŞ VERSİNNNN
tamam tatlim 1 haziran diyelim zaten her halde haziranda ogrenecez dimi ama:))insallh olur canim yaa alalim artik bizde bebeklerimizi kucagimiza dimi amaoyy arkadaşım sana yer olmaz mı başımın üstünde yerin var
1 haziran diyorum listeye inşallah bende çok heyecanlıyım bu ay olacak gibi:26:
beni hep heveslendirdiler yaa etrafimda da cok oldu hemen hamile kaldilar 2aydan sonra ama bizimkiler cok nazli yaa insallh en kisa zamanda gelirler de doldururlar gobislerimizi:))canım benim de düşük yapalı 8 ay oldu ve bir daha hamile kalamadım. düşükten sonra öyle hemen hamile kalınmıyo yani. inşallah ben de yarın klomen kullanmaya başlayacağım. bu ay olur hepimizin inşallah.
canim yumurta catlatma ne igne mi oluyorsunn bunun icin onceden birsey kullandin mi?hoşgeldin canımmgel tabiki aramıza inşallah en kısa zamanda hamile kalırız
bende yumurta çatlatma kullanıyorum bu ay hepimiz için hayırlısı
valla bizde yedik esim 6da geliyor isten gelince yiyoruz hemenYemeğimizi yedik, soframızı kaldırdık sanırım biraz hızlıyız.
inşallah ilaçlarınız şifa verir size, bize, hepimize
slm arkadaslar bende geldim bana da yer var mi acep?benim bat 31mayis ama 1haziranda olabilir ucundan bende girebilirim buraya yani:))
ben bu ay klomen kullaniyorum 3.gunum bende 13ay once dusuk yaptim ama birdaha hamile kalamadim.e bundan oncede 8 9 ay ugrasmistik.
yani nerdeyse bebek icin 2senedir cildiriyorum ama olmuyor bir turlu
cuma gunu doktorum yumurtama bakacak insallh olusur
tamam tatlim 1 haziran diyelim zaten her halde haziranda ogrenecez dimi ama:))insallh olur canim yaa alalim artik bizde bebeklerimizi kucagimiza dimi ama
beni hep heveslendirdiler yaa etrafimda da cok oldu hemen hamile kaldilar 2aydan sonra ama bizimkiler cok nazli yaa insallh en kisa zamanda gelirler de doldururlar gobislerimizi:))
canim yumurta catlatma ne igne mi oluyorsunn bunun icin onceden birsey kullandin mi?
valla bizde yedik esim 6da geliyor isten gelince yiyoruz hemen
insallh canim buluruz sifamizi en kisa zamanda.
Yemeğimizi yedik, soframızı kaldırdık sanırım biraz hızlıyız.
inşallah ilaçlarınız şifa verir size, bize, hepimize
Anladım hayatım, Allah sana da çarçabuk bebeişini versin inş. Ben zaten en uzun 2 ayda bir rutin olarak doktoruma gidiyorum,öylesine bile hastanede başka işim olsa da uğruyorum.Bir sorun yok diye biliyorum bakalım artık.Daha yeniyiz 3-4 aydır korunmuyoruz sadece.Geçen ay cok umutluydum belirtilerimde vardı ama psikolojikmiş.Umarım bu ay güzel haber alırız.:)
slm berceste
Ayşegülün şubat topiğinden hatırlıyorum seni.
umarım iyisindir.
konunu görünce hemen ben de yazmak istedim.
biz ilk mayıs ayında denedik ama olmadı malesef.
listeye benide alırsan sevinirim.
yaşım 27 , bat 8 haziran.
çok sık giremiyorum ama sürekli takip etmeye çalışıcam
kendine iyi bak
sevgilerle
tabi ki haber veririm canım
hem sizlerin de güzel haberlerini duyup mutlu olmak isterim.
görüşmek üzere
şimdilik iyi geceler
Listeyi gördüm))))))) Eline saglık.....
İnsalahhhhh bercestecim....... Gecen ay forumları takip ediyordum.... İlk defa Listede ismimi görünce heycanlandim.... Böyle güzel paylaşımları birileriyle paylaşmak cok güzel geldi bana... Kızlar hepimize hayırlı gelir insalahhhhh ...........)))) bu arada nazar boncuklarına bayıldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?