Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hoşgeldin canım inşallah eşinin bir problemi yoktur da hemen bebişin olur haziranda
artık gelişmeleri yazarsın burdan

kasım 2008 de evlendim canım. sen de temmuz 2008 de galiba. 2009 olursa 3.5 yıl olmuyor da

ayy sorma ben düğünü hesaplıyorum bizim iş biraz garip de
bizim nikahımız erken oldu ve düğüne kadar birlikte kaldık
o yüzden yani

Selamlar kızlar.
Liste oluşturuyorsanız beni de ekler misiniz?
BAT'ım 2 Haziran olacak eğer bir gelenim gidenim olmazsa :)
Yaşım 26. 4 aydır bebek istiyorum. Allah hepimizin kalbine göre versin, öpücükler...

.

hoşgeldin leydim ekleriz listeye tabiiki neden eklemeyelim
batlarımız çok yakın inşallah bebeklerimiz gelir dr a gittinmi kontrole canım

hoşgeldin leydim ekleriz listeye tabiiki neden eklemeyelim
batlarımız çok yakın inşallah bebeklerimiz gelir dr a gittinmi kontrole canım

Tatlım son dr kontrolüm Mart ortasıydı iltihap tedavşm vardı.Bir daha gitmedim açıkçası hapşırsa dr.a giden tiplerden değilim.Zaten 1 ay önce Dr.daydım, simir testim,ultrason muayenem hepsi yapıldı bir anormallik yoktu.Sadece denemeye kalmıştı iş o yüzden zaten yenide başlamış olan biri olarak çok üzerine düşmüyorum şimdilik herşey normal seyrinde.Kısmet bakalım

anladım canım benim başlangıç serüvenim biraz zordu dr gitmeyenleri hemen yolluyorum
iki sene korundum bebek düşünmeye karar verdiğimde de rahim duvarımın kalınlaştığını öğrendim
ve bir senedir de tedavi görüyorum 2 defa kürtaj oldum şimdide yumurta taakibine başladım
ALLAHIM SANA ÇOK UĞRAŞMADAN HEMENCECİK BEBİŞ VERSİNNNN

slm arkadaslar bende geldim bana da yer var mi acep?benim bat 31mayis ama 1haziranda olabilir ucundan bende girebilirim buraya yani:))
ben bu ay klomen kullaniyorum 3.gunum bende 13ay once dusuk yaptim ama birdaha hamile kalamadim.e bundan oncede 8 9 ay ugrasmistik.
yani nerdeyse bebek icin 2senedir cildiriyorum ama olmuyor bir turlu
cuma gunu doktorum yumurtama bakacak insallh olusur

Kizlar beni de eklermisiniz ??? Ben 30 yaşındayım. SAT : dun yani 8 may BAT.4 Haziran topic herkeze hayirli olsun....... :)))))

oyy arkadaşım sana yer olmaz mı başımın üstünde yerin var
1 haziran diyorum listeye inşallah bende çok heyecanlıyım bu ay olacak gibi:26:

Kizlar beni de eklermisiniz ??? Ben 30 yaşındayım. SAT : dun yani 8 may BAT.4 Haziran topic herkeze hayirli olsun....... :)))))

ekledim bile akşam liste yapacam kızlar bayağı çoğaldık

tekrardan hoşgeldin canım ne kadar zamandır istiyorsun bebişi

Allahım inşallah haziranda hepimizi annelikle taçlandırır

canım benim de düşük yapalı 8 ay oldu ve bir daha hamile kalamadım. düşükten sonra öyle hemen hamile kalınmıyo yani. inşallah ben de yarın klomen kullanmaya başlayacağım. bu ay olur hepimizin inşallah.

bercestecim erkek bebek beklentisi var galiba tosuncuk:))

yazarkende dedim niye böyle dedimki diye Allah söyletiyor deyip düzeltmedim
ama erkek bebeğine zaafım var ne yalan deyim
ama fark etmez sağlıklı olsun da

Teşekkür ederim.... Araniza aldiginiz icin :))))))))))) bu ikinci deneme ... İlk bebeğim olacak.... Aminnnn Berceste herkeze insallah....

yazarkende dedim niye böyle dedimki diye Allah söyletiyor deyip düzeltmedim
ama erkek bebeğine zaafım var ne yalan deyim
ama fark etmez sağlıklı olsun da

ya ben kızı da çok seviyorum oğlanı da. ikiz olur da biri kız biri oğlan olursa çok mutlu olurum yani

Teşekkür ederim.... Araniza aldiginiz icin :))))))))))) bu ikinci deneme ... İlk bebeğim olacak.... Aminnnn Berceste herkeze insallah....

her zaman bekleriz canım
ben sadece bebek hakkında konuşmayalım her konudan sohbet edelim istiyorum kafa dağıtarak hamiş kalaım inşallahhh

ya ben kızı da çok seviyorum oğlanı da. ikiz olur da biri kız biri oğlan olursa çok mutlu olurum yani

ben de severimde ben ruh olarak erkek çocuğuyla anlaşıyorum
biraz erkek gibi yetiştirildimde hayırlısı tabiiki Allah ne derse o olur

orkidem de burdaymış

beni de alın aranıza ekim ayında bir düşük yaptım, şubat ayında da korunmayı bıraktım, bu ay ovulasyon testi kullanmayı planlıyorum...

sizler nasılsınız?

orkidem de burdaymış

beni de alın aranıza ekim ayında bir düşük yaptım, şubat ayında da korunmayı bıraktım, bu ay ovulasyon testi kullanmayı planlıyorum...

sizler nasılsınız?

hoşgeldin canımm gel tabiki aramıza inşallah en kısa zamanda hamile kalırız
bende yumurta çatlatma kullanıyorum bu ay hepimiz için hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…