tuzlu suyla gargara yap... ben öle yaparımmm... işe yarar mı bilmem ama... ben ilaç içmek istemediğimde....yapıyorum
ben de kolonyali pamuk koyarim canimm uyustururdum orayiii
hadi iyi geceler kizlarrr gorusuruz yarinaa yatayim benn
yatmadan sırayla denerim kızlar yoksa uyutmayacak benii...bekleme sürecindeyken olacak iş mi bu yaa yarın bi dişçiye giderim artık
metil alkol var kolanyada... bebiş e zaararr vere bilir gibime geliyo ama....
bende kendi kendime su an onu düşünüyordum :)) tuzlu suyu deneyeyim sadece ben ne olur ne olmaz...
bencede yanii inşalllah bebişinlesindirr. ne olur ne olmazz... yarında doktora git bakalımmm.....
ayyy inşaaalllaahhhh iiinnnşşaalllaahhhh hepimiz bu ay hamiş oluruuuzzzz..canım bende çıkayım öpüyorum seni iiii gecelerrrr
Dt. Orhan COŞKUN
merhaba, tuzlu suyu gargara yapmanın yara iyileşmesini bozucu, pıhtılaşmayı çözücü ve temasa geçtiği noktada hücrenin su dengesini bozan, hatta nekroz dediğimiz doku ölümüne kadar varan bir yan etkisi vardır. öte yandan; serum olarak kullanılan ve direkt damar yoluna verilebilen izotonik dediğimiz yani, binde dokuzluk solusyonlar ancak vücudumuzdaki hücre içi sıvısına denk yoğunluktaki bir çözeltidir. eskiden deri yaralanmaları ve kanamalarda ve çekim sonrası kanamalarda yaraya tuz basmak olarak nitelendirilen bir işlem yapılır ve yara bir şekilde dağlanırdı. ancak ortaçağ tedavi yöntemi olarak nazarımda kabul görmeyen bu işlemin olmaması için tıbbi ürünler üretilmiştir. siz sadece hekiminizin tavsiye ettiklerini kullanınız. geçmiş olsun.
sen eniysi hiç bişey yapmaaageçmiş olsun umarım gece vurmaz ağrısı gece çok pis olur yaaa
valla ben anlamam.... bişey diyince doktormusun diyolar( bi şahıs vardaadelinin teki kendisi.... boş ver onu... )
normal değilde olabilir psikolajıkte en güzeli batı beklemek başkşa çare yokk....((((
Napiyosun kisss nasılsın tatlimmmm... Özledim seni.....
Nasil güzel karşılama dımı
Yogun ,stresli,ve yogun bir gün geçirdim ,sınav başarıyla atlatilmistir,sonuclar 10gun de çıkacak hayırlısı artık
Yummuşlar ağrıyor yarın 12ci gunüm sabah kapidalar belli.
Yokluğumda iyi kaynatmissiniz bakıyorum, öpüyorum herkezi yanaciklarindan
Mucuk mucuk
Kızlar nasılasınız yumurta çatlaması için ne yapmam gerekiyor incir kürü yapılıyormuş dengen var mı ? Ne zaman başlamak gerekiyor bide ben burda nerden buluşma şimdi kuru inciriiii
Benimde uykum kaçtı ... Yatıyordum uyutmadım kalktım telden su Ovulasyoon günlerine bakım dedim. İnternet'e bağlamında otomatik buraya bağlanıyor. Ana bı baktım kikiiiiii)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?