- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Kızlar nasılasınız yumurta çatlaması için ne yapmam gerekiyor incir kürü yapılıyormuş dengen var mı ? Ne zaman başlamak gerekiyor bide ben burda nerden buluşma şimdi kuru inciriiii
Ana ni yesinler senin,,iyikide kacmis uyku ohhh,isabet oldu,bende dun gece sinavin heyecanindan uyuyamadim ya 4 saatlik uykuyla okula gittim oglen eve geldigimdede yemekten sonra hemen uyumus kalmisim hemde saatlerce uyudum ,gelde bu gece uyu simdi ..baykus gibi beklerim herhalde sabahi
Valla kiki ben kocayı kaybettim Allah rahmet eylesin.... Suan pirelerle....offff ya gitti benim bu ay ki umutlarım yaaa:84:
uyudumu yani aaaaa kiz niye uyuttun allah canini almasin,,,atlasaydin ya hemen ustuneama dun u degerlendirmistin dimi sen bak sakin yarinida kaciriyim deme haa
kizlar kizim uyandi cikmam lazim kusura bakmayin,uyutursam gelirim yine
hoşgeldin canımSenin heyecanın ilk gibi olmalı
Inşallah kısa zamanda hamile kalırsın canım ekliyorum hemencecik
saol cnm ewt ılk gbı amın ınsallah hepınız tadarsınız bu duyguyu fotodakı kızım bu arada
Perim napiyosun sabahciyiz galiba
galibaaa...(( uykum kaçtııı
valla bartek kür kullanmadım ama arkadaşlar biliyo bayaa.... sana yazarlar....
sen napıyosun seninde mi uykun kaçtı....
Benim her zamanki halim her gece böleyim canım Sabah'ta uyanamayanlardanim
Benim her zamanki halim her gece böleyim canım Sabah'ta uyanamayanlardanim
Bu arada kandilin mübarek olsun canım Allah hepimizin gönlüne göre versin ins bu güzel günlerin gecelerin hatırına hep birlikteolalım inşallah
ayyy aminnnnn seninde kandilin mubarek olsun canımmm.....inşallahhh Allah herkesin yanında olur şu mubarek günde duyar bizi....:)))
senin az kalmışş 27 mayısss :)))))))))))
Âmin canım inşallah bu arada ilk bebisin mı olacak hayirlisiyla
evet ilk olacakhayırlısıysa seninnn???? :)))
Benimde canım 4 yıldır bekliyoruz çok Nazlı çıktı bekletiyor bizi o gelsin ben ona bilirim yapacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?