Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Valla kiki ben kocayı kaybettim Allah rahmet eylesin.... Suan pirelerle.... offff ya gitti benim bu ay ki umutlarım yaaa:84:

Valla kiki ben kocayı kaybettim Allah rahmet eylesin.... Suan pirelerle.... offff ya gitti benim bu ay ki umutlarım yaaa:84:

uyudumu yani aaaaa kiz niye uyuttun allah canini almasin,,,atlasaydin ya hemen ustune ama dun u degerlendirmistin dimi sen bak sakin yarinida kaciriyim deme haa

uyudumu yani aaaaa kiz niye uyuttun allah canini almasin,,,atlasaydin ya hemen ustune ama dun u degerlendirmistin dimi sen bak sakin yarinida kaciriyim deme haa

uyuduuuuuuuuuuuuuu...... resmen uyuduuuuuu....

ağlayacak gibiydiii.... offf

ya bugün 2 ayda bir acilll nöbetiii denk geliyo oda bana denk geldiii.... pestili çıkmış..... yanııı kıyamadımdaaa.... çok kötüydüüü.... 16. günüm bugun... 14 te oldu senceee :26:

galibaaa... (( uykum kaçtııı
valla bartek kür kullanmadım ama arkadaşlar biliyo bayaa.... sana yazarlar....
sen napıyosun seninde mi uykun kaçtı....

Benim her zamanki halim her gece böleyim canım Sabah'ta uyanamayanlardanim

Bu arada kandilin mübarek olsun canım Allah hepimizin gönlüne göre versin ins bu güzel günlerin gecelerin hatırına hep birlikte olalım inşallah

ayyy aminnnnn seninde kandilin mubarek olsun canımmm.....inşallahhh Allah herkesin yanında olur şu mubarek günde duyar bizi....:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…