hadi hayirlisi olur ins. bnm ilk klomen kullandigimda 3 tane vardi hemde asilama yapildi ama kismet degilmis. ins hayirlisiyla gelir bebisin senin yada bebislerin :)
Arkadaşlar çok heyecanlıyım.. Geçen ay 6 gün önce adet gördüm ve normalden daha az kanamam oldu. Bu ay yine hastalanmama 6 gün var ve sabah hiçbir ağrım yokken 2-3 damla kahveremgimsi koyu kan lekesi gördüm hastalandım sandım ama ondan başka kanama olmadı bu saate kadar yerleşme kanaması olabilir mi? 3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı...
hoşgeldin yinyang seni umutlandırmak istemem ama
neden olmasın bence yarın kan tahlili yaptır
neden olmasınki bence umut çok fazla canım
persmbe 12. gunum bnm ins. bnm adete kadar hep batmalar oluyor. sanirim klomenin yan etkisi
Arkadaşlar merhaba inş bu haziran ayı hepimizin yüzünü güldürür güzel güzel haberler alırız.Bende bugun kırmızıyı gördüm tam 7 günde gecikme yaşadım.Umarım bir bu ay yumurtlarım da böyle gecikme yaşamam.
inşallah :).hepimizin beklentileri aynı tek isteğimiz o duyguyu yaşamak umarım uzun uzun beklemeyiz tutunur bize meleklerimiz.
ayyy hoşgeldin canım
hemen listeye ekliyorum seni
inşallahh bu ay hep birlikte hamişiz
bu arada bat olarak ne yazayım canımm
sağol canım benim bat belli olmuyorki 2 aydır geç oluyorum prolaktinim yüksek çıktı tedavi oluyorum ama sen 14.06 yaz canım:)
hoşgeldin yinyang seni umutlandırmak istemem ama
neden olmasın bence yarın kan tahlili yaptır
neden olmasınki bence umut çok fazla canım
bence yumurtan büyüdüğü için kıpraşıyo yumurtaların
inşallah bu ay prolaktinin senin yüzünü güldürecek canım
hemen ekliyorum
bencede yarın test yaptır.... yerleşme kanamsı adete yakın zamanlarda olur... inşallahhhh hamilesindir......
inşallah bu ay en güzel sürpriz senin olur, bebeğin seninle olurumarım güzel yumurtan gelişmiştir.benim bu ay umudum yoktu doktora gittim progesteron ölçtürdüm çok düşük çıktı yumurtlamamışım bu ay prolaktin de yüksek çıkınca tedaviye başladık.
bakalım bu ay neyle karşılasıcam.
Arkadaşlar çok heyecanlıyım.. Geçen ay 6 gün önce adet gördüm ve normalden daha az kanamam oldu. Bu ay yine hastalanmama 6 gün var ve sabah hiçbir ağrım yokken 2-3 damla kahveremgimsi koyu kan lekesi gördüm hastalandım sandım ama ondan başka kanama olmadı bu saate kadar yerleşme kanaması olabilir mi? 3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı...
sanirim :) kipirdak seyler :)
bence yumurtan büyüdüğü için kıpraşıyo yumurtaların
inşallah bu ay en güzel sürpriz senin olur, bebeğin seninle olur
canım hadi inşallah yerleşme kanamasıdır. en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.
Çok istiyorummm :)
Hap kullanıyordum bırakalı 4 ay oldu.. İlk iki ay adetim düzenliydi geçen ay 6 gün önce adet gördüm. Bu ay da yine 6 gün önce fakat 2-3 damla geldi ve bitti. Umutluyum :))
bende anlardım yumurtladığımı kasıklarım çok ağrırdı
test yaptırınca bizede haber verrrrrr :)))))))))))))
kızlar çatlatma iğnemi kociş yaptı Allah rastgetirsin
yarın içinde bugünden besleme çalışmaları yapıyorum fındık badem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?