çok teşekkür ederim canım ev sahibim evden çıkın demişti bizde kiracı
olmanın zor olduğuna karar verdik ev aldık hiç planda yokken Allah isteyen herkese versin
yumurta takibine gittim ve yumurtalarımın ikiside büyümüş biri 18 biri de 19 mm
bu akşam çatlatma yarında ilişki dedi hayırlısı inşallaaahhh
öptüm canım
amin canım cümlemizin inşallah hayırlısıyla
siz neyaptınız nasıl gidiyor çalışmaşar başladımı:))
canım çok mutlu oldum. ne güzel biyümüş yumurtaların. ikiz olma ihtimali var yani.hadi hayırlısı olsun artık. bugün çatlatma iğnesi vurulacaksan eğer artık haziranı bırak mayıs sonunda belli olur hamile olduğun. bugün kaçıncı günündü canım?
amin cnm ya ins:)hoşgeldin canıminşallah bu ay hepimiz hamiş kalcaz ben çok umutluyum
listeye birazdan eklerim senide
20 ayda olsa 21 ayda olsa ALLAHIMIN OL demesiyle olacak umutsuzluk yok kızlar ben
bir senedir tedavideydim Allahım dermansız dert vermesin:26:
herşeyin başı sağlık ama umutsuz görürsem sizikızarım
biz güle oynaya hamişiz inşallah
Arkadaşlar merhaba inş bu haziran ayı hepimizin yüzünü güldürür güzel güzel haberler alırız.Bende bugun kırmızıyı gördüm tam 7 günde gecikme yaşadım.Umarım bir bu ay yumurtlarım da böyle gecikme yaşamam.
bizim çalışmalar bugünden itibaren başlıyor. ultrason kontrolü için cumartesi dr a gidicem. heyecanlıyım
Arkadaşlar merhaba inş bu haziran ayı hepimizin yüzünü güldürür güzel güzel haberler alırız.Bende bugun kırmızıyı gördüm tam 7 günde gecikme yaşadım.Umarım bir bu ay yumurtlarım da böyle gecikme yaşamam.
hoş geldinnnnn.... umarım yaşamasınnn.... inşallah herşey çok güzel olur senin için ve hepimiz için.....:)))))))))
canım çok mutlu oldum. ne güzel biyümüş yumurtaların. ikiz olma ihtimali var yani.hadi hayırlısı olsun artık. bugün çatlatma iğnesi vurulacaksan eğer artık haziranı bırak mayıs sonunda belli olur hamile olduğun. bugün kaçıncı günündü canım?
canım umutlu hamile adayları grubumuza hoş geldiiiiiiiiiin
yok dr haziran 1 dedi
benim 11. günüm bu arada
valla ikiz diye diye ikiz olacak heralde inşallah kızlar
yumurta takibi icin mi? benm de persembe gunu kontrol:)
AAAAyyyyyy.....iki yumurtayı yeni farkettimmm :))))) ikiz ola bilirrrrrrr
evet canım yumurta takibi için 12. günü gitmemi istemişti dr. valla ultrason yapılmadı bilmiyorum ama her iki yumurtalığımda da değişik hareketlenme ağrı gibi şeyler hissediyorum. bence 2 yumurta kesin geliştirdim
bizim çalışmalar bugünden itibaren başlıyor. ultrason kontrolü için cumartesi dr a gidicem. heyecanlıyım
hayırlısı inşallah canım
yumurta takibimi yapacak dr yoksa rutin kontrol mü:44:
cumartesi adetin 12. günü. yumurta takibi yapılacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?