Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım çok mutlu oldum. ne güzel biyümüş yumurtaların. ikiz olma ihtimali var yani. hadi hayırlısı olsun artık. bugün çatlatma iğnesi vurulacaksan eğer artık haziranı bırak mayıs sonunda belli olur hamile olduğun. bugün kaçıncı günündü canım?

AAAAyyyyyy.....iki yumurtayı yeni farkettimmm :))))) ikiz ola bilirrrrrrr

hoşgeldin canım inşallah bu ay hepimiz hamiş kalcaz ben çok umutluyum
listeye birazdan eklerim senide
amin cnm ya ins:)

kesinlikle cok haklisin umutsuzluk olmamali. Onun ol demesini beklicez sadece

Arkadaşlar merhaba inş bu haziran ayı hepimizin yüzünü güldürür güzel güzel haberler alırız.Bende bugun kırmızıyı gördüm tam 7 günde gecikme yaşadım.Umarım bir bu ay yumurtlarım da böyle gecikme yaşamam.

hoş geldinnnnn.... umarım yaşamasınnn.... inşallah herşey çok güzel olur senin için ve hepimiz için.....:)))))))))

canım umutlu hamile adayları grubumuza hoş geldiiiiiiiiiin

yok dr haziran 1 dedi
benim 11. günüm bu arada
valla ikiz diye diye ikiz olacak heralde inşallah kızlar

yok dr haziran 1 dedi
benim 11. günüm bu arada
valla ikiz diye diye ikiz olacak heralde inşallah kızlar

hadi hayirlisi olur ins. bnm ilk klomen kullandigimda 3 tane vardi hemde asilama yapildi ama kismet degilmis. ins hayirlisiyla gelir bebisin senin yada bebislerin :)

yumurta takibi icin mi? benm de persembe gunu kontrol:)

evet canım yumurta takibi için 12. günü gitmemi istemişti dr. valla ultrason yapılmadı bilmiyorum ama her iki yumurtalığımda da değişik hareketlenme ağrı gibi şeyler hissediyorum. bence 2 yumurta kesin geliştirdim

persmbe 12. gunum bnm ins. bnm adete kadar hep batmalar oluyor. sanirim klomenin yan etkisi

cumartesi adetin 12. günü. yumurta takibi yapılacak inşallah.

umarım güzel yumurtan gelişmiştir.benim bu ay umudum yoktu doktora gittim progesteron ölçtürdüm çok düşük çıktı yumurtlamamışım bu ay prolaktin de yüksek çıkınca tedaviye başladık.
bakalım bu ay neyle karşılasıcam.

Arkadaşlar çok heyecanlıyım.. Geçen ay 6 gün önce adet gördüm ve normalden daha az kanamam oldu. Bu ay yine hastalanmama 6 gün var ve sabah hiçbir ağrım yokken 2-3 damla kahveremgimsi koyu kan lekesi gördüm hastalandım sandım ama ondan başka kanama olmadı bu saate kadar yerleşme kanaması olabilir mi? 3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…