canimcimm cok gecmiss olsunn allah sifa versinn insalllah birgun de hamilelikten doner basinnn
perim sana da geçmiş olsun diyorum. baş dönmelerin kristallerdenmiş demek. psikolojik değilmiş yani.
evtt psikolojık sanıyodum değilmiş neyse önemli dedeğil öğrendim yaaa cok teşekkür ederimmmm:))))))))
vayyy sen ne nazliymisin ya perim kizcaz benden ne cekiyo sana yapsam demek hemen pat kusucen oylemi ask olsun beni daha tanimadinmi bercestem yaa hepinizi cok seviyorum ama perimede helal olsun demek lazim bu arada oyle dimi
yok adet olmadim 9 da ama olucamki zaten ben
ne dayanıklıymışımsana dimi
CIK ARTIK SU GECMISTEN BOGULACAKSIN YAWW BI DEDIKODU YOK HAKKINDA MERAK ETME ,,GEL SANA OZETLIYIM BARTEK GIBI GELENE KADAR YANLIZ KALACAN BU GIDISLEN HA KIKIKIKI
Kiz sana bisi anlaticam oburleride dinleyebilir izin veriyorum kikikikikiii
doktorum aradi beni bugun ,,benim bat 9 haziran ya ve 2 ay oncesinden 14 hazirana bana randevu ayarlamisti ,,bu son ay pergotime diye bir ilac kullandim 5 gun boyunca biliyorsun ,,klomenin bi cesidi yani ,,yumurtlamayi kolaylastirsin cogaltsin diye fakat kaza olayi isin icine girince o donemler kacti ,,neyse bukadar hatirlatma yeter galiba
ben dedimki randevuyu iptal et gelmicem ,neden dedi ??? bende son 3 aydir senin dedigin gibi hic uygulayamadik dedim bi isgeregi tr ye uc bi ondan once cenazeye uc sonra kaza felan dedim,,,
bana dediki olsun ,sen kal ozaman esin haftaya gelsin sperm kontrolu yapacaz dedi ,,benimkide ayyy ne gerek var bu hasta bacakla orayami gidicem diye mizmizlaniyo tr ye gidicez 23 veya 24 haziranda orda yaparim diyo baska bisey demiyo,,,,benim sizlere sorum su bu tahlil tr de hemen yapiliyormu 1 gunde ,,,ve sizce ne yapiyim burda zorlayarakmi goturum ,, uff ne cok yazdim nekadar dertliymisim meger
CIK ARTIK SU GECMISTEN BOGULACAKSIN YAWW BI DEDIKODU YOK HAKKINDA MERAK ETME ,,GEL SANA OZETLIYIM BARTEK GIBI GELENE KADAR YANLIZ KALACAN BU GIDISLEN HA KIKIKIKI
Kiz sana bisi anlaticam oburleride dinleyebilir izin veriyorum kikikikikiii
doktorum aradi beni bugun ,,benim bat 9 haziran ya ve 2 ay oncesinden 14 hazirana bana randevu ayarlamisti ,,bu son ay pergotime diye bir ilac kullandim 5 gun boyunca biliyorsun ,,klomenin bi cesidi yani ,,yumurtlamayi kolaylastirsin cogaltsin diye fakat kaza olayi isin icine girince o donemler kacti ,,neyse bukadar hatirlatma yeter galiba
ben dedimki randevuyu iptal et gelmicem ,neden dedi ??? bende son 3 aydir senin dedigin gibi hic uygulayamadik dedim bi isgeregi tr ye uc bi ondan once cenazeye uc sonra kaza felan dedim,,,
bana dediki olsun ,sen kal ozaman esin haftaya gelsin sperm kontrolu yapacaz dedi ,,benimkide ayyy ne gerek var bu hasta bacakla orayami gidicem diye mizmizlaniyo tr ye gidicez 23 veya 24 haziranda orda yaparim diyo baska bisey demiyo,,,,benim sizlere sorum su bu tahlil tr de hemen yapiliyormu 1 gunde ,,,ve sizce ne yapiyim burda zorlayarakmi goturum ,, uff ne cok yazdim nekadar dertliymisim meger
hem sen gitsene ayrilamiyon mu bizden yoksa esinin dedigi taktigi mi uyguluyonnnn
kikikiii yok ben taktigi yumos donemlerinde caresiz kaldigimda yapiyorum canim,,,,ben sizleri sevdigim icin gitmiyorum iste gitmicem
canim bence tr de yaptir 2 saat sonra sonuc cikiyor
hadi yaa ne guzelmis ,,yok burdaki once gelsin biseyler vericez eve gotursun doldursun sonra hemen hastaneye gotursun gibi biseyler soyledi ders ortasinda aradi okulda pek kulak veremedim,,
esimde durmadan boyle sacmalikmi olur son aylar hep kacirdik benle ne alakasi var gibi bi ufaktan cikis yapti ufff
kızlarrr bazen yazmaya çekiniyom ya alınıyonuz diye bende bugun üzüldüm... yaniiii.... yüz yüze konuşamadığımız için yanlış anlaşılıyoruz gibime geldi.... neyse
bende sizi özlediğim için giriyoru... valla burda ki tek sosyalleşştiğim kişilersinizz....
hadi yaa ne guzelmis ,,yok burdaki once gelsin biseyler vericez eve gotursun doldursun sonra hemen hastaneye gotursun gibi biseyler soyledi ders ortasinda aradi okulda pek kulak veremedim,,
esimde durmadan boyle sacmalikmi olur son aylar hep kacirdik benle ne alakasi var gibi bi ufaktan cikis yapti ufff
yemin ederim bugun bunlari yazmak benimde icimden gecti perim yaa ,ama su lanet olasica cenemi bi tutamiyorumki ufff benim hepten sayfadan ayrilmam gerek diyorum bazen cunki ben susamiyorum yaaa
hem sen neye uzuldun kim yanlis anladi neyi yanlis anladi ,,ben biseymi kacirdim acaba:26:
normal olduğunu anlat ona nasıl sen ilaç kullanıyosan oda baktıracak tabi.... iiide eşin siğara kullanıyomu yaşı kaç??? ola bilir yaniii doğal şeyler oldugunu tedbir amaçlı olduğunu anlatttt
evet simdi tamam diyor ama tr diyor ila ,,,,,,evet ya sigara iciyordu ama birakali yeni oldu 4 5 ay felan oldu,,,ben hala iciyorum ama ya birakamiyorumlanet olsun
yasida ahi gitti vahi kaldi kikiki ben 30 o bikac ay sonra 40 olucak aramizda 10 yas kadar var canim
kizlar burda sifre nasil degisiyor
bartek koçişe mi yakalandım yoksam
eveeeeettttttttttttttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?