Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ha o etmez ben ederım yanı oylemıııı

yaww o olayın sonuna geldi şimdi anlatmayım bştan dedim yaa sen de etmezsin hepimizde ayrı bi alıngan olduk haa
sizi ben çok seviyorum hiçkimse harcamaz kimsyi okadarrrr
HALVET VARRRRR ben çıktımmmm

Az önce esime yakalandım yazarken üye oldugumu yazdığımı bilmiyordu okumak istedi bende okumasını istemedim kıskançlık triplerine girdi ilk yazdığım sayfalardan okuttum da ici rahatladı biraz nerden biliyorsun hepsinin bayan olduğunu diye sorular sormaya başladı ne yazıyorsun gibi sorular arka arkaya geldi

benım esımde ılk oyle yapmıstı canım ,bakııım ırkek varmııı felan ,sonra alıstı sımdı benı gorunce bılgısyar basında,, haa yıne ıs basında dıyor,,hatta bazen dalga gecıyor yumurtlama donemınde calısmamız lazım dıyorum, yaww gıt yorgunum kadınların kulubune gır yaz belkı olur dıyor gıcık Kıkıkı

Son düzenleme:

benim yazdigimi bilmiyodu okuyorum sadece zannediyodu yakinda ginekolog olursun diye guluyodu

Bartek sen mesajları ıyı takıp etmıyorsun gıbıme gelıyor ,,bazen yazıyorum cevap yok ,,sonra arkasından ben kustum nıye kımse ´benle konusmuyo dıyon kumese gır emı Aksamda senı beklemekten artık gınal geldı ha sonra dayanamadım cıktım sabah okulum vardı cunkı

yanlis bisey mi yazdimmm ne yazdim kendi kendime

bilmem gecmise baktim yani bir sayfa geriye benim yazdigimi tekrar kopyalamissin okadar bercesteye cevap yazarken kendine yazmissin gibi biseyler gordum ,kiz hemen aldanma bana ben sik hayal gorurum bu yuzden nikim hayalimsin haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…