- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
esimi yolladım yarın burda tatil oruç tutucaz sahur için vakıfa gitti onu gonderdim
ha o etmez ben ederım yanı oylemıııı
kızlar yatıyorum ben halvet varda
Hadi iyi gecelerrrr
ne guzel allah kabul eylesın canım,,
az önce esime yakalandım yazarken üye oldugumu yazdığımı bilmiyordu okumak istedi bende okumasını istemedim kıskançlık triplerine girdi ilk yazdığım sayfalardan okuttum da ici rahatladı biraz nerden biliyorsun hepsinin bayan olduğunu diye sorular sormaya başladı ne yazıyorsun gibi sorular arka arkaya geldi
ha o etmez ben ederım yanı oylemıııı
benım esımde ılk oyle yapmıstı canım ,bakııım ırkek varmııı felan ,sonra alıstı sımdı benı gorunce bılgısyar basında,, haa yıne ıs basında dıyor,,hatta bazen dalga gecıyor yumurtlama donemınde calısmamız lazım dıyorum, yaww gıt yorgunum kadınların kulubune gır yaz belkı olur dıyor gıcıkKıkıkı
benim yazdigimi bilmiyodu okuyorum sadece zannediyodu yakinda ginekolog olursun diye guluyodu
Bartek sen mesajları ıyı takıp etmıyorsun gıbıme gelıyor ,,bazen yazıyorum cevap yok ,,sonra arkasından ben kustum nıye kımse ´benle konusmuyo dıyonkumese gır emı Aksamda senı beklemekten artık gınal geldı ha sonra dayanamadım cıktım sabah okulum vardı cunkı[/QUcanim dun gun boyunca girememistim yazilanlari okuyodum ancak gelebildim siz gitmistiniz
Kızlar burdaysaniz 5 dakika sonra gelim.... Gelmişti okumadan anlamışsam galibA
benım esımde ılk oyle yapmıstı canım ,bakııım ırkek varmııı felan ,sonra alıstı sımdı benı gorunce bılgısyar basında,, haa yıne ıs basında dıyor,,hatta bazen dalga gecıyor yumurtlama donemınde calısmamız lazım dıyorum, yaww gıt yorgunum kadınların kulubune gır yaz belkı olur dıyor gıcıkKıkıkı
hay allah bartek msajlari kendi kendine yaziyoo koca karistirdi onun hatlarini galiba
hay allah bartek msajlari kendi kendine yaziyoo koca karistirdi onun hatlarini galiba
yanlis bisey mi yazdimmm ne yazdim kendi kendime
kizlar gorusuruz yarin ben kaciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?