- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ya bu kocis beni oldurecek.oglen cikdi ise diye.tel.ikiside kapali.hic boyle yapmazdi.acaba basina birseymi geldi.offfffff delirecem:18::18:
sen kivama gedlin diye korkup :18::18:kacmis olmasin
kocisimi buldum kizlarrrrrr
sweet cok uzuldum cnm gecmiş olsun ıyı dusunelım ıyı olsun
bartek ben iyiyim canim saol sen nasilsin 9 ayyy naber ???
yaww ben bugun kendimi hamile hissediyorum kikikikiii yavas oturup kalkiyorum zarar gelmesin diye karnima elliyorum felan kafayi siyirdim haa sonundakikikiii
cnm giderek artio kanama. hayirlisi diyorum sadece. O goruo ne yasadigimi. beni benden iyi tanio
önce bi kavga çıkarrrttt ateşle ortalığıı
sonra barışma olayına girersinizz.. bak kikiii beni fatezimde buu
baya haşın yaniiii
HHHHHHHHMMMMMMMMMM.guzel taktik.tel.baslatdim bile.adam ne diyeceyini sasirdi.
kocisimi buldum kizlarrrrrr
İnşallah hislerin doğrudur bu aydan ümidin yoktu noldu biranda oyle hissettin
önce bi kavga çıkarrrttt ateşle ortalığıı
sonra barışma olayına girersinizz.. bak kikiii beni fatezimde buu
baya haşın yaniiii
Nerdeymiş Tlf lar niye kapalıymis
yooo yumoslar hep kactii ama olsun bugun kendimi oyle kabul ettim bikere 1 guncukten bisey olmaz ...birak tadini cikarayim...gittim kiraz bile aldim canim cekti kocisle yiyoruz kikikiiiiii
len kavga cikarsa sogukluk girer ortalik gerilir beee hay senin fantezine kikikii
Şifa olsun bebisine tabi sanada
yooo yumoslar hep kactii ama olsun bugun kendimi oyle kabul ettim bikere 1 guncukten bisey olmaz ...birak tadini cikarayim...gittim kiraz bile aldim canim cekti kocisle yiyoruz kikikiiiiii
len kavga cikarsa sogukluk girer ortalik gerilir beee hay senin fantezine kikikii
kiz merak etme.yalandan isteeeeeeama gercekden korktum haaaa.bir daha boyle yaparsaaaaaaa.......................
saol canim darisi seninde basina kiiiiiikikikikiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?