Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bartek ben iyiyim canim saol sen nasilsin 9 ayyy naber ???

yaww ben bugun kendimi hamile hissediyorum kikikikiii yavas oturup kalkiyorum zarar gelmesin diye karnima elliyorum felan kafayi siyirdim haa sonunda kikikiii

İnşallah hislerin doğrudur bu aydan ümidin yoktu noldu biranda oyle hissettin

önce bi kavga çıkarrrttt ateşle ortalığıı
sonra barışma olayına girersinizz.. bak kikiii beni fatezimde buu
baya haşın yaniiii

HHHHHHHHMMMMMMMMMM.guzel taktik.tel.baslatdim bile.adam ne diyeceyini sasirdi.

İnşallah hislerin doğrudur bu aydan ümidin yoktu noldu biranda oyle hissettin

yooo yumoslar hep kactii ama olsun bugun kendimi oyle kabul ettim bikere 1 guncukten bisey olmaz ...birak tadini cikarayim...gittim kiraz bile aldim canim cekti kocisle yiyoruz kikikiiiiii

yooo yumoslar hep kactii ama olsun bugun kendimi oyle kabul ettim bikere 1 guncukten bisey olmaz ...birak tadini cikarayim...gittim kiraz bile aldim canim cekti kocisle yiyoruz kikikiiiiii

afiyet olsun canim.bende cips almisdim.kilo alirim diye yemiyorum bakiyorum sadece.ayin sonu yerim.belki bebis olur cani ister.olmasada yerim iste canim cekiyor ne yapiyim

kiz merak etme.yalandan isteeeeeeama gercekden korktum haaaa.bir daha boyle yaparsaaaaaaa.......................

sen yurtdisinda nerde yasiyorsun ??diye daha once sormustum ama sen gozden kacirip cevap yazmamistin canim....perimin merakliligindan bendede varda azcik ama tabi onun kadar degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…