sende anlatsan bende merakımı gidersen banada iyi gelse
kikinin dediği kadar meraklımıyım ne :26:
kimin sáyesinde periminmi;;;...seni halvet icin kivamami getirdi peehhhhh
kimin sáyesinde periminmi;;;...seni halvet icin kivamami getirdi peehhhhh
ne var beee
sen gibi... pozzziiicilik mi yapımm...bölede gelirrr... alla alla moral önemlii hıhhhhhh
Sweet nasıl okumadım gecmisi
Sweet nasıl okumadım gecmisi
sorma yaaa kanaması başladı vardı da kahve şimdi adet oluyo gibi... öğlen doktara gitti... kan almışlar küçük daha utrasonda belli olmazmış düşükk.. yarın kanda çıkarmışş onun sıkıntısı var yaaa .(((((((((((
Öğlen sonu gördüm onu merak ediyordum ins bişey olmaz kucağına almak nasip olur inşallah Rabbim hakkına hayırlısını versin
kan vermis.yarin soyliyecekler.....insallah iyi olur
ya bu kocis beni oldurecek.oglen cikdi ise diye.tel.ikiside kapali.hic boyle yapmazdi.acaba basina birseymi geldi.offfffff delirecem:18::18:
ne var beee
sen gibi... pozzziiicilik mi yapımm...bölede gelirrr... alla alla moral önemlii hıhhhhhh
ayy ne kabasın kısss
he valla
şarjı bitmiştir.. belkiii işi uzamıştırrr... panik yapma aklına kötü bişey getirmeee....
ulan 2 dk kayib olduk hemen dokturdun arkamdankiiimmmmm benmi pozicilik yapiyorum beenmiii : len ben dun bi karar aldim cok konusmicam diye zorrla kanusturuyo bak ,,diiingilllll pissss piissssss
ne kabaligimi gordun be
aferiinnnn sana nazli hanim sende hemen onaylaaa haa masallah
bartek ben iyiyim canim saol sen nasilsin 9 ayyy naber ???
yaww ben bugun kendimi hamile hissediyorum kikikikiii yavas oturup kalkiyorum zarar gelmesin diye karnima elliyorum felan kafayi siyirdim haa sonundakikikiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?