Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sende anlatsan bende merakımı gidersen banada iyi gelse
kikinin dediği kadar meraklımıyım ne :26:

kiz yeni konu acmislar.benim bedenim sana ne diye.kurtajla ilgili.o diyilde nasil kaba yaziyor bazilar.bicakdan keskin

Sweet nasıl okumadım gecmisi

sorma yaaa kanaması başladı vardı da kahve şimdi adet oluyo gibi... öğlen doktara gitti... kan almışlar küçük daha utrasonda belli olmazmış düşükk.. yarın kanda çıkarmışş onun sıkıntısı var yaaa .(((((((((((

Öğlen sonu gördüm onu merak ediyordum ins bişey olmaz kucağına almak nasip olur inşallah Rabbim hakkına hayırlısını versin

ya bu kocis beni oldurecek.oglen cikdi ise diye.tel.ikiside kapali.hic boyle yapmazdi.acaba basina birseymi geldi.offfffff delirecem:18::18:

ne var beee
sen gibi... pozzziiicilik mi yapımm... bölede gelirrr... alla alla moral önemlii hıhhhhhh

ulan 2 dk kayib olduk hemen dokturdun arkamdan kiiimmmmm benmi pozicilik yapiyorum beenmiii :len ben dun bi karar aldim cok konusmicam diye zorrla kanusturuyo bak ,,diiingilllll pissss piissssss

ayy ne kabasın kısss

ne kabaligimi gordun be

aferiinnnn sana nazli hanim sende hemen onaylaaa haa masallah

şarjı bitmiştir.. belkiii işi uzamıştırrr... panik yapma aklına kötü bişey getirmeee....

oglenden beri.panik yapmiyordum.artik otomatik bana geliyor.ikisininde sarji ayni anda bitermi acaba.gelsin bogucam onu

bartek ben iyiyim canim saol sen nasilsin 9 ayyy naber ???

yaww ben bugun kendimi hamile hissediyorum kikikikiii yavas oturup kalkiyorum zarar gelmesin diye karnima elliyorum felan kafayi siyirdim haa sonunda kikikiii

konuya bak.onaylamamak mumkunmu.

bartek ben iyiyim canim saol sen nasilsin 9 ayyy naber ???

yaww ben bugun kendimi hamile hissediyorum kikikikiii yavas oturup kalkiyorum zarar gelmesin diye karnima elliyorum felan kafayi siyirdim haa sonunda kikikiii

insallah kikiicim yaaaaaaaaaa...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…