Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kizlar ben kacacam kasiklarim agriyo benimde uzansam iyi olucak ,,,bakalim uyku tutacakmi ..size doyum olmuyo gercekten hepinizi cok seviyorum ,,,,kusurum olduysa afola kiki

Her önüne geleni begeniyormusun sen

evet begeniyorum ,,,okudum anlaminda begeniyorum ,,atlamadim gozden kacirmadim anlaminda begeniyorum ,,,her begendigim begeniyorum degil aslinda ......kikiki

siyah dilllll orda sarıyım benn şimdi kumral hamilelik olursa boyatamam diyeee.... orada güzelde şimdi öle dilim yaaa
fönlü saçımmm orda kıvırcıkım benn

anladim canim ,,,,allah sahibine bagislasin seni ,,, hop atsin hop yakalasin seni havaya kikikikii

Son düzenleme:
Perim Bitlis te havalar nasıl 10. Ayın sonunda inşallah oralara gelicez bakarsın senide ziyarete gelirim

Arkadaslar hepinizden allah razi olsun rabbim herkesin gonlune gore versin hamile kalmayi bekleyen butun arkadaslarima rabbim bir an once kucaginizi doldursun cok guzel bi duygu cok agladim hepinize rabbim versin

Evet ilk kez gorucem kısmet olursa

ya ben tarihi yerleri çok severim mardin urfa midyat ama burda pek bişey yok gibi.... bitliss te hiç bişey yok
tatvan gölün dibinde en azından sahil diyolar burda göl var van gölünün dibi....
umarım begenirsin ama ben alışamadımmmm

Arkadaslar hepinizden allah razi olsun rabbim herkesin gonlune gore versin hamile kalmayi bekleyen butun arkadaslarima rabbim bir an once kucaginizi doldursun cok guzel bi duygu cok agladim hepinize rabbim versin

Âmin canım inşallah dualarını eksik etme bizlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…