Midemde gastrit var çörek otu mideme şişkinlik ağrı veriyor sanırım
kürden mi acabaaa
hani sen siyah kivircik sacliydin ???
kürden mi acabaaa
e neyapiyim begenmiyorum tusu koymamislar aklini sevdikleriminkikikikikiiiiii
hani sen siyah kivircik sacliydin ???
kizlar ben kacacam kasiklarim agriyo benimde uzansam iyi olucak ,,,bakalim uyku tutacakmi ..size doyum olmuyo gercekten hepinizi cok seviyorum ,,,,kusurum olduysa afolakiki
Her önüne geleni begeniyormusun sen
siyah dilllll orda sarıyım benn şimdi kumral hamilelik olursa boyatamam diyeee.... orada güzelde şimdi öle dilim yaaa
fönlü saçımmm orda kıvırcıkım benn
Perim Bitlis te havalar nasıl 10. Ayın sonunda inşallah oralara gelicez bakarsın senide ziyarete gelirim
kizlar ben kacacam kasiklarim agriyo benimde uzansam iyi olucak ,,,bakalim uyku tutacakmi ..size doyum olmuyo gercekten hepinizi cok seviyorum ,,,,kusurum olduysa afolakiki
anladim canim ,,,,allah sahibine bagislasin seni ,,, hop atsin hop yakalasin seni havaya kikikikii
Allah şifa verdin iyi geceler canım
sanada sifa versin canim iyi geceler
PERIM sanada iyi geceler
güzel valla sıcak olmaya başladı buralar bitlis i ilk defa göreceksen biraz ürküte bilir senii
tatvan biraz daha güzell....
atsın atsınnn gitme yaww
Evet ilk kez gorucem kısmet olursa
Arkadaslar hepinizden allah razi olsun rabbim herkesin gonlune gore versin hamile kalmayi bekleyen butun arkadaslarima rabbim bir an once kucaginizi doldursun cok guzel bi duygu cok agladim hepinize rabbim versin
Arkadaslar hepinizden allah razi olsun rabbim herkesin gonlune gore versin hamile kalmayi bekleyen butun arkadaslarima rabbim bir an once kucaginizi doldursun cok guzel bi duygu cok agladim hepinize rabbim versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?