Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Yaa ben esimin cektigi videoları resimlerden çok beğendim orda çok türbeler falan var çok güzel yerler gördüğüm kadarıyla

Yaa ben esimin cektigi videoları resimlerden çok beğendim orda çok türbeler falan var çok güzel yerler gördüğüm kadarıyla

selçuklu mezarları varmışş görmedim daha
türbe kilisede var... gölün ortasındada kilise var.. onu uzaktan gördüm... geçen ay van 'a gittiğimde...
aslında vardırda gezmek görmk lazım...
ahlatta ahlat taşından evler varrrr

Evet iste o görüntüler var hep görmeyi çok istiyorum onun için bu arada swet hangi ülkede yasıyor

Ahlat ta yasıyorlar görüntülere hayran kaldım canlı canlı oraları görürsem inşallah ne olur bilmiyorum

tatvan ahlat arasında mezarlar zaten... ben ahlata geçen ay ğittim ahlat taşından evler var şiirin küçük bi yer....
sahilinde çay bahçesi var öle büyük bir yer değil ama... göl çok büyükkk....Van tam gölün diğer ucunda... feribotla 4 saatte gidiyosun düşünn...:)))))))

Antep çok güzel yaaa yaşanacak ideal sehirlerden benceeee ben Ankara'ya gitmiştim Orasida guzeldi

yemekleri bikere süper yaaa benim antepli arkadaşım vardı.. (daha doğrusu üvey babasıı) kurutma dolma yapmışlar hiç öle şey yemedimm.....
Ankara düzgün güzel bii yer seviyorum anlkarayıı birazda özlemden galibaa

Kısmet olursa antep e gidersen tavsiye edeceğim güzel restoranlar varr

Kısmet olursa antep e gidersen tavsiye edeceğim güzel restoranlar varr

Bende çok güzel dolma yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…