kikikikiikikiz o begen tusu inanki artik aliskanlik oldu bende ,,,begenmedim tusuda yok malesef,,,hani okudum ez gecmedim gozden kacmadim merak etme manasinda basiyorum aslinda
Kikinin başka ismi daha var Haydar abla
hayalimsin bu akşam beni beğenilme delisi yaptım 37 kez beğen tuşuna basarak sağolbu kadar gzel oldugmu beğenilcek durumda oldugumu bilmiyrdum :)
anladım şekerim bende herhalde beğen tuşu tutukluk yaptı diye düşündüytüm aslında mantılkı bişey bende mi yapsam acap iyi olur aslında dimi
ha hemen yetistir.57:
ne yapiyim sen hareretlendim kocis geri cevirdi begenmedi diyince ,,ben begeniyim seni dedim moral olsun diyekikiki
haydar abla bane yardım et ne olur beni hareretlendircek önerilerde bulun
Bacım problemini yaz o cevaplar pozi bile tavsiye ederkikikikii
sen once bana bastan sona kadar bi nasil gecirdiginizi ozetle ki bende sana bu olmamis suraya sunu ekle felan diyim,,, fantezileri posizyonlari felan
allah bilir kazik gibi yatiyorsndur ,,
hararetlenme problemim var yani 1 ayda taş ctalasın3 bilemedin 4 kez vuruyorne bilim o işler bana uzak geilyr birazcık uzak benden yani öyle bişey cokta acık yazarsam ayıp olur size
sen once bana bastan sona kadar bi nasil gecirdiginizi ozetle ki bende sana bu olmamis suraya sunu ekle felan diyim,,, fantezileri posizyonlari felan
gor bak benimkilerin hicbiri silinmicek ,,,ben kotu bisey yazmiyorum
sabah bunların hepsi silinir
bukadarini yazman bile yetmis canim yazma yazma ayyyyy tuuu
niye kız harbiden yanlış bişey mi yazdım özür dilerim
niye kız harbiden yanlış bişey mi yazdım özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?