Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kikikikiiki kiz o begen tusu inanki artik aliskanlik oldu bende ,,,begenmedim tusuda yok malesef,,,hani okudum ez gecmedim gozden kacmadim merak etme manasinda basiyorum aslinda

anladım şekerim bende herhalde beğen tuşu tutukluk yaptı diye düşündüytüm aslında mantılkı bişey bende mi yapsam acap iyi olur aslında dimi

Kader gecmise gömüldü çıkta gel sen gelene kadar sabah olur oku oku bitiremezsin

sen once bana bastan sona kadar bi nasil gecirdiginizi ozetle ki bende sana bu olmamis suraya sunu ekle felan diyim,,, fantezileri posizyonlari felan

allah bilir kazik gibi yatiyorsndur ,,

yani harbiden haydar abla ismini sana boşuna vermemişler yok kız kazık gibi yatmyorum seviyrum aslında herifi baştan cıkartmayı falan ama hararetlenme sorunum var :) yani eşimi sanki çekici bulmuyrm ama eşim yakışıklıdır onu dim yiigidi öldür hakkinı ver yani ama sevişme hissi az vuruyor vurdgugunda kısa sürüyr bunun gibi problemler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…