Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar selam ben biliyorsunuz klomen kullandım 2 ay.eğer bu ay da gebelik olmazsa doktor 2 ay dinlenelim dedi.ben de bu ialçla son ayım deyip iyice yüklendim.ne varsa denedim.ateş ölçtüm,klomen çatlatma iğnesi,yumurtlama takibi(o zaten yapılıyordu),ilişki günlerini kaçırmadım,soğan kürü uyguladım(klomenle beraber yapılmayacağını öğrendiğimde bıraktım),en önemlisi de sürekli dua ettim.

sat 14 mayıstı.klomen ve ovitrele sonrası kontrole gittiğimde 28 mayısta yani 13 gün önce dokto bana dedi ki: çatlamış yumurtaların var ama çatlayacak olanlar da var.ben ilişki günlerini kaçırmadım bu sefer.banyom bi türlü kurumadı yani anlayacağınız.
velhaslı bu gece nöbetçiyim hastanede.dedim ki bu ovitrelle sonrası tam 15.günüm.çıkacaksa zaten bu gün çıkar.baktım düşük en azından umutlarımı büyütmem.çünkü her geçen gün ateş tablomla birlikte umutlanmama neden oluyordu.

kendimi hiç şaşırtmadım.ve yine negatifi gördüm.halbuki öyle çok isterdim ki buradan hamileyiiiiiiiiiiim diye seslenmeyi.hala adet olmadım.ama sanırım bu ay da bitti galiba benim için.bilemiyorum.dualarımı sizin için sürdüreceğim.nasip böyleymiş.sanorom bu da benim sınavım.sonuçta hayat bi sınav.ve sabreden kazanacak.umarım sabredenlerden oluruz.

biraz uzu oldu kusura bakmayın. annem kız kardeşim ve eşimden başka bu kadar içimi dökebildiğim kimse yok. bu yüzden uzun uzun anlattım. umarım sıkmamışımdır sizi. dua ile...

yuh artik yaa. insanlar ne soyledini bilmiyor bazen cidden

ama daha saliya coooook vardiii sura cok uzun oluyor esim icin de iyi olmazdi diye dusunduk 5 6 gun mu ne oluyor iliskiye girmeme suresiii
ne utandiriyon adamiii beeeeeeee

ya cnm doktor neden o kadar bekletti anlamadim ben. normalde sperm testinde bile 5 gunden fazla olmamasi gerekiyor saglikli sperm icin.

yav diyrum bizim herife parfüm kullan diye parfüm beni birazck cok birazcık hareretlendirirde yok anam benm beğendiğim parfümü kullanmaz dellencem bak ya ahada dellendim

esimi tanidigimda siktigi bir parfumu vardi. suan bile ondan baskasini kullanmasina izin vermiorum. cokkk hosuma gidiyor kokusu

sweet neden konusmuyon kiz ??? saat orda daha erkenmi kiki

kocacigimla yemege ciktik yeni geldik eve daha. gunduz arkadslarla toplanmistik. herkes bilmiodu bnm durumu. hamilelik falan konusmaya basladilar. tabi bn zaten kotuyum ben cikiorum dedim kactim. yol boyunca agladim. esimde beni ole gorunce cikardi disari. alisveris yaptik sonrada yemek

bu topiktekilerin cogu basar sen bakma barteke BEN SAHSEN BEGENILMEDIGIMDE OKUNMADIM SANIYORUM

bak begendim

cnm hayirlisi olsun gercekten. herkesin sinavi farkli. kimi esiyle, kimi cocuguyla kimi isiyle. bizimkide bu iste. Rabbim sinavimizi gecebilmeyi nasip etsin ins. En kisa zamanda da hayirlisiyla evlatlarimizi nasip etsin

canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum. sadece seni çok iyi anladığımı hissediyorum. geçen ay 4 yumurta ve sonuç sıfır:) belki de sonuç sıfır değildir. Allah sabrımıza göre bizi mükafatlandıracaktır inşallah. Aslında olan biten her şeye kader penceresinden bakmam gerektiğini farkettim. o yüzden bundan sonra hiçbir şeyde acale etmeyeceğim. hayatımı yaşayacağım bu konuya odaklanmadan. bir gün bir sürpriz yapıp bebişim gelirse ona da mutlu olup ama yine hayatımın anlamı yapmadan hayatıma devam edeceğim inşallah.

iyiyim canım ne olsun. kahvaltıya gideceğim arkadaşı bekliyorum. eşim evde yok. kız kıza takılacağız

kızlar çok ateşliyim kasıklarım ve belim ağrıyo üstüne üstlük sabahtan beri tuvaletten çıkamadım iğrenç derecede midem bulanıyo. sizce hissettiklerim doğru mudur yoksa psikolojik olarak mı bunu bana yapıyorum

kizlar benim hala tesrif etmediler ,,,,,,,,,,acaba sonraya daha gelirmi ?:26:hic boyle olmazdimki ,hic gecikmezdi:26: sabah idrarini doldurdum bardaga ,,geri bosalttim test yapmaya korkuyorum kizlarrrr yardimmmm yaaaa,,,haaa bide gece 1 damlacik minacik yani pembe bisey geldi ,sabah gerisi gelir diye dusunurken gelmedi ,,,,uffffffffffffffffff ACABA ILACMI GECIKTIRDI KI ????????

kız kocayı böyle görsen gülmekten bişey yapamazsınki

canım senin batına daha yok mu hadi inşallahhh

nasıl sevindim bugün de gelmezse innnnnnnşşşşşşşaaallahh
yarın sabah yap bence pembe damlaaa hadi hayırlısı yarın batın zateeennnnn

atesımde bugun 36,8 cıktı ama ben yataktan kalktıktan yarım saat sonra olctum ,yataktayken kımıldamadan olcmeyı unuttum,,,,,:26:

Hala adet belırtılerım var gelır belkı sonra haa offfffff ,ben en ıyısı cıkıyım kk dan aksam gelırım yoksa sızlerı delı ederım ben bugun ???

nasıl sevindim bugün de gelmezse innnnnnnşşşşşşşaaallahh
yarın sabah yap bence pembe damlaaa Hadi hayırlısı yarın batın zateeennnnn

hayır bercestem ya dun batımdı ama olmadım bugunde hala yok ,,hanı bu ay 1 gun gecıkmelı adet gordugum ıcın ayın 9 olmazsa 10 bugun olabılır dıye dusundum ama suanda bısey yok ,,,aksama kadar beklıcem artık

hadi kız hayırlısı ben umutla akşamı bekleyecem:26::26:
daha olmadığına göre herşeyy güzel olacak
bende çıkıyım daha kahvaltı yapacazzzz

hadi kız hayırlısı ben umutla akşamı bekleyecem:26::26:
Daha olmadığına göre herşeyy güzel olacak
Bende çıkıyım daha kahvaltı yapacazzzz

tamam bende cıkıcam yoksa burdakılerı bunaltırım saat bası nıye gelmedı kırmızılar dıye burdakı mıllette sorarım sankı suclu onlarmıs gıbı

Haydın byeee dua et bercestem ltf,,,,senın hıssler kuvetlıydı ne dıyor benden ıcın ??? Bıde bana kullan su hısslerı nevar

o kişi insan değilmiş bi de eğitimci olucak yazık bence takma kafana böyle kişiliksiz insanları canım inşallah senin de yüzün gülücek

canım üzüldüm ama unutma ki her işte bir hayır vardır hepimizin sabrı deneniyo hepimiz bir sınav içindeyiz üzme kendini dua et bol bol rabbim inşallah hayırlı zamanda vericek bebişlerimizi

inşallah hamilesindir canım güzel haberini bekliyoruz

kızlar dün gece döktürmüşsünüz yine geçmişi okucam diye anam ağladı bence topiğin ismini baykuşlar topiği olarak değiştirelim malum gece 12 den sonra herkes coşuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…