boşveerr canım ben okulda nasıl şeylere maruz kalıyorum bir bilsen
hatta inşallah bebişin seninledir de hiç çekmezsin böyle salakları
geçen arkadaş okula kızını getirmiş bende seviyordum bir arkadaş dedi ki kıza bu abla seni
seviyo çünkü çocuğu olmuyo dedi
daha ne deyim salaklığın nirvanası
hiç takmıyorum valla
ama daha saliya coooook vardiii sura cok uzun oluyor esim icin de iyi olmazdi diye dusunduk 5 6 gun mu ne oluyor iliskiye girmeme suresiii
ne utandiriyon adamiii beeeeeeee
yav diyrum bizim herife parfüm kullan diye parfüm beni birazck cok birazcık hareretlendirirde yok anam benm beğendiğim parfümü kullanmaz dellencem bak ya ahada dellendim
sweet neden konusmuyon kiz ??? saat orda daha erkenmikiki
bu topiktekilerin cogu basar sen bakma bartekeBEN SAHSEN BEGENILMEDIGIMDE OKUNMADIM SANIYORUM
kızlar selam ben biliyorsunuz klomen kullandım 2 ay.eğer bu ay da gebelik olmazsa doktor 2 ay dinlenelim dedi.ben de bu ialçla son ayım deyip iyice yüklendim.ne varsa denedim.ateş ölçtüm,klomen çatlatma iğnesi,yumurtlama takibi(o zaten yapılıyordu),ilişki günlerini kaçırmadım,soğan kürü uyguladım(klomenle beraber yapılmayacağını öğrendiğimde bıraktım),en önemlisi de sürekli dua ettim.
sat 14 mayıstı.klomen ve ovitrele sonrası kontrole gittiğimde 28 mayısta yani 13 gün önce dokto bana dedi ki: çatlamış yumurtaların var ama çatlayacak olanlar da var.ben ilişki günlerini kaçırmadım bu sefer.banyom bi türlü kurumadı yani anlayacağınız.
velhaslı bu gece nöbetçiyim hastanede.dedim ki bu ovitrelle sonrası tam 15.günüm.çıkacaksa zaten bu gün çıkar.baktım düşük en azından umutlarımı büyütmem.çünkü her geçen gün ateş tablomla birlikte umutlanmama neden oluyordu.
kendimi hiç şaşırtmadım.ve yine negatifi gördüm.halbuki öyle çok isterdim ki buradan hamileyiiiiiiiiiiim diye seslenmeyi.hala adet olmadım.ama sanırım bu ay da bitti galiba benim için.bilemiyorum.dualarımı sizin için sürdüreceğim.nasip böyleymiş.sanorom bu da benim sınavım.sonuçta hayat bi sınav.ve sabreden kazanacak.umarım sabredenlerden oluruz.
biraz uzu oldu kusura bakmayın. annem kız kardeşim ve eşimden başka bu kadar içimi dökebildiğim kimse yok. bu yüzden uzun uzun anlattım. umarım sıkmamışımdır sizi. dua ile...
kızlar selam ben biliyorsunuz klomen kullandım 2 ay.eğer bu ay da gebelik olmazsa doktor 2 ay dinlenelim dedi.ben de bu ialçla son ayım deyip iyice yüklendim.ne varsa denedim.ateş ölçtüm,klomen çatlatma iğnesi,yumurtlama takibi(o zaten yapılıyordu),ilişki günlerini kaçırmadım,soğan kürü uyguladım(klomenle beraber yapılmayacağını öğrendiğimde bıraktım),en önemlisi de sürekli dua ettim.
sat 14 mayıstı.klomen ve ovitrele sonrası kontrole gittiğimde 28 mayısta yani 13 gün önce dokto bana dedi ki: çatlamış yumurtaların var ama çatlayacak olanlar da var.ben ilişki günlerini kaçırmadım bu sefer.banyom bi türlü kurumadı yani anlayacağınız.
velhaslı bu gece nöbetçiyim hastanede.dedim ki bu ovitrelle sonrası tam 15.günüm.çıkacaksa zaten bu gün çıkar.baktım düşük en azından umutlarımı büyütmem.çünkü her geçen gün ateş tablomla birlikte umutlanmama neden oluyordu.
kendimi hiç şaşırtmadım.ve yine negatifi gördüm.halbuki öyle çok isterdim ki buradan hamileyiiiiiiiiiiim diye seslenmeyi.hala adet olmadım.ama sanırım bu ay da bitti galiba benim için.bilemiyorum.dualarımı sizin için sürdüreceğim.nasip böyleymiş.sanorom bu da benim sınavım.sonuçta hayat bi sınav.ve sabreden kazanacak.umarım sabredenlerden oluruz.
biraz uzu oldu kusura bakmayın. annem kız kardeşim ve eşimden başka bu kadar içimi dökebildiğim kimse yok. bu yüzden uzun uzun anlattım. umarım sıkmamışımdır sizi. dua ile...
günaydın kızlaaarr. güzel pazarlarr
iyiyim canım ne olsun. kahvaltıya gideceğim arkadaşı bekliyorum. eşim evde yok. kız kıza takılacağız
lütfen beni de alın aranıza ya lütfennnn
seni daha once bu topikte hic gormedim yenimisin sen ???
ayyy parfummu hemde erkek parfum ufff bana cok sert gelir ,,iyice tiskinirim o isten,,,,bende diyorumki benimkine ,,hep benden yok sunu giy bunu giy diyosun diyorum ,,bende istiyorum dedim sende sexy bisey giy ,,,,nedir dedi ??? leopart desenli tanga dedim,,,hadi ordan dedi bana yaa
kızlar çok ateşliyim kasıklarım ve belim ağrıyo üstüne üstlük sabahtan beri tuvaletten çıkamadım iğrenç derecede midem bulanıyo. sizce hissettiklerim doğru mudur yoksa psikolojik olarak mı bunu bana yapıyorum
kizlar benim hala tesrif etmediler ,,,,,,,,,,acaba sonraya daha gelirmi ?:26:hic boyle olmazdimki ,hic gecikmezdi:26: sabah idrarini doldurdum bardaga ,,geri bosalttim test yapmaya korkuyorumkizlarrrr yardimmmm yaaaa,,,haaa bide gece 1 damlacik minacik yani pembe bisey geldi ,sabah gerisi gelir diye dusunurken gelmedi ,,,,uffffffffffffffffff ACABA ILACMI GECIKTIRDI KI ????????
kizlar benim hala tesrif etmediler ,,,,,,,,,,acaba sonraya daha gelirmi ?:26:hic boyle olmazdimki ,hic gecikmezdi:26: Sabah idrarini doldurdum bardaga ,,geri bosalttim test yapmaya korkuyorumKizlarrrr yardimmmm yaaaa,,,haaa bide gece 1 damlacik minacik yani pembe bisey geldi ,sabah gerisi gelir diye dusunurken gelmedi ,,,,uffffffffffffffffff Acaba ılacmı gecıktırdı kı ????????
nasıl sevindim bugün de gelmezse innnnnnnşşşşşşşaaallahh
yarın sabah yap bence pembe damlaaaHadi hayırlısı yarın batın zateeennnnn
hayır bercestem ya dun batımdı ama olmadım bugunde hala yok ,,hanı bu ay 1 gun gecıkmelı adet gordugum ıcın ayın 9 olmazsa 10 bugun olabılır dıye dusundum ama suanda bısey yok ,,,aksama kadar beklıcem artık
hadi kız hayırlısı ben umutla akşamı bekleyecem:26::26:
Daha olmadığına göre herşeyy güzel olacak
Bende çıkıyım daha kahvaltı yapacazzzz
boşveerr canım ben okulda nasıl şeylere maruz kalıyorum bir bilsen
hatta inşallah bebişin seninledir de hiç çekmezsin böyle salakları
geçen arkadaş okula kızını getirmiş bende seviyordum bir arkadaş dedi ki kıza bu abla seni
seviyo çünkü çocuğu olmuyo dedi
daha ne deyim salaklığın nirvanası
hiç takmıyorum valla
kizlar benim hala tesrif etmediler ,,,,,,,,,,acaba sonraya daha gelirmi ?:26:hic boyle olmazdimki ,hic gecikmezdi:26: sabah idrarini doldurdum bardaga ,,geri bosalttim test yapmaya korkuyorumkizlarrrr yardimmmm yaaaa,,,haaa bide gece 1 damlacik minacik yani pembe bisey geldi ,sabah gerisi gelir diye dusunurken gelmedi ,,,,uffffffffffffffffff ACABA ILACMI GECIKTIRDI KI ????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?