benide doktor heyecanlandirmisti ama possssssAysima soğukkanlı heyecan yok ondaBen swetin bi sözü yüzünden evde test olsa test yapcam ama aysima sakin sakiny yarın yaparım diyy
kız küsmeee sakın ben sensiz naparım sen bizim haydar ablamızsın
şaka bir yana sizi gerçekten çok seviyorum ben size kıyamam tatlı kikiriğim güzel kikiriğimmm
Aysima soğukkanlı heyecan yok ondaBen swetin bi sözü yüzünden evde test olsa test yapcam ama aysima sakin sakiny yarın yaparım diyy
benide doktor heyecanlandirmisti ama possssss
100 berceste
200 bartek
100 sweet85
33 rümeysa 50 ye yuvarla dedim ama
Kızllar benimde adetim geçti ne zaman test yapayım ?
arkadaşım sendeki sorun neydi pko mi?
100 berceste
200 bartek
100 sweet85
33 rümeysa 50 ye yuvarla dedim ama
hadi bir haftaya bitiririz insdua listesine kimse sicak bakmadi galiba cvp veren olmadi
hadi bir haftaya bitiririz insdua listesine kimse sicak bakmadi galiba cvp veren olmadi
BEN yumartalık takibi yaptıyryrdum nurtopu gibi 6 cmlik kist lodu doğum kntrol hapı kullandım bu ay normal tarihimde adet oldum ama 1 gün sürdü o bi gun boyuncia 1 pet kullandım rengi farklydı ama hayalimsin e göre doğum kntrl hapı yaparmış öyle yarın doktora gitcem bakalım
ohhh ne guzelll ben de okuyorum az cogaltayim oyle soyleyecemmm canim
boyle giderse biter kiz bu tekrar bilem yaparizzz
bnm dedigim tefriciye degildi. ilk bastaki gibi liste olucak her gune bi kisi yazilcak ve o gun herkes o kisiye dua etcek isim olarakcanım ben adet olunca okunmurdur diye bıraktım ama bu akşam yemeğinden sonra okucam inşallah bitirriz.dua listesini 2 3 sayfada bir yayınlarsak yeni gelen arkdaşlarda bence katılır,
canım ben adet olunca okunmurdur diye bıraktım ama bu akşam yemeğinden sonra okucam inşallah bitirriz.dua listesini 2 3 sayfada bir yayınlarsak yeni gelen arkdaşlarda bence katılır,
ohhh ne guzelll ben de okuyorum az cogaltayim oyle soyleyecemmm canim
boyle giderse biter kiz bu tekrar bilem yaparizzz
inşallah kızlar zor değil ilkten biraz zor sonra dil alışınca
kolay gidiyooo hadi yer gök dua ile göreyim bizi
bnm dedigim tefriciye degildi. ilk bastaki gibi liste olucak her gune bi kisi yazilcak ve o gun herkes o kisiye dua etcek isim olarak
CANIM SENDEN BEN ÇOK UMUTLUYUM
inşallah olur canım hamiş listesine eklerim diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?