Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Kızllar benimde adetim geçti ne zaman test yapayım ?

adetin üç gün geçmiş sanırım canım
bence geç döllenme değilse hemen çıkar canım
bence yaapp kurtul beklemek daha büyük stres iki saat wc ye çıkma inşallah çıkar
ama yinede en kesini kan teesti bir hafta beklemek sakıncalı bence düşük tehlikesinde erken teşhis önemli ALLAH KORUSUN
ama bide gerçekler var güzel haberlrini bekliyorum canımmm

arkadaşım sendeki sorun neydi pko mi?

BEN yumartalık takibi yaptıyryrdum nurtopu gibi 6 cmlik kist lodu doğum kntrol hapı kullandım bu ay normal tarihimde adet oldum ama 1 gün sürdü o bi gun boyuncia 1 pet kullandım rengi farklydı ama hayalimsin e göre doğum kntrl hapı yaparmış öyle yarın doktora gitcem bakalım

inşallah bi sorun yoktur cnm güzel haberlerini bekliyoruz :)

ohhh ne guzelll ben de okuyorum az cogaltayim oyle soyleyecemmm canim
boyle giderse biter kiz bu tekrar bilem yaparizzz

inşallah kızlar zor değil ilkten biraz zor sonra dil alışınca
kolay gidiyooo hadi yer gök dua ile göreyim bizi

CANIM SENDEN BEN ÇOK UMUTLUYUM
inşallah olur canım hamiş listesine eklerim diye bekliyorum

canım ben adet olunca okunmurdur diye bıraktım ama bu akşam yemeğinden sonra okucam inşallah bitirriz.dua listesini 2 3 sayfada bir yayınlarsak yeni gelen arkdaşlarda bence katılır,
bnm dedigim tefriciye degildi. ilk bastaki gibi liste olucak her gune bi kisi yazilcak ve o gun herkes o kisiye dua etcek isim olarak

canım ben adet olunca okunmurdur diye bıraktım ama bu akşam yemeğinden sonra okucam inşallah bitirriz.dua listesini 2 3 sayfada bir yayınlarsak yeni gelen arkdaşlarda bence katılır,

arkadaşlar duyduğum ve internette okuduğum kadarıyla meryem suresini günde 1 defa olmak üzere 41 gün okunduğunda bebiş oluyomuş internette bi araştırın isterseniz benim hiç fırsatım olmadı başlamaya bu arada okurken adet görürseniz başkası sizin için okuyabiliyormuş günde 1 defa 41 gün bence denemekte fayda var dua sonuçta zararı olacak değilya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…