Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kizlarr benim kocis kopurmeye basladi yinee az ilgileneyim sonram yine gorusuruzzz

valla canım anlatamayacak kadar sinirliyim. sinirden ağlayacağım ya. içim içime sığmıyor... sonra rahatlayınca anlatırım.

bende dün sinirliydim iş yerinde bişey olduysa eğer biraz uyu iyi geliyo bana
dün müdürle kavga ettim bende hemde toplantıda var ya neredeyse dövüyordum adamı
sinirden gözüm döndü
ama bir rahatladım ki sonrasında sormayın

bi sağ gözüne bi sol gözüne zummbuk yerleştirseydin daha bi rahatlardın

bi sağ gözüne bi sol gözüne zummbuk yerleştirseydin daha bi rahatlardın

valla neredeyse yapacaktım
herkes konuşuyo özellikle erkekler biz sadece bir kelime ediyoruz aslı hanım susalım lütfen erkeklere arkadaşlar susalım diyo
hani öncesinde konuşsam valla dua okuyodum yaa
bende açtım ağzımı yumdum gözümü
müdürsen müdürlüğünü bil bile dedim toplantıda bas bas bağıran bir karı
müdürde şaşırdı

yürü beeeeeeeeeeeeee kim tutar bizim bercesteyiiiiii tabi müdürse müdürlğüün bilcek yok öyle yağma alal alla

yürü beeeeeeeeeeeeee kim tutar bizim bercesteyiiiiii tabi müdürse müdürlğüün bilcek yok öyle yağma alal alla

okulda bugün ikiye bölündü
bazıları( beni sevenler ) senin gibi alkışladı
bazıları (müdürün yalakaları) hatalıydın dedi bende siz yeyin azarı oturun dedim
ben kendime saygı duyuyorum dedim ohhhhh valla tatile çok rahat girecem 1 yılın acısını çıkardım

Ohhh bercestem ii yapmissin vallai bende olsam bende oyle derdim :) kizlar hulyako nabti dun kan testi yaptirmisti haber alan var mi ?

Ohhh bercestem ii yapmissin vallai bende olsam bende oyle derdim :) kizlar hulyako nabti dun kan testi yaptirmisti haber alan var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…