dua tefriciye okuyommsizi takip ediyom biyandan daaa
listedeki kızların hepsiini ismini okuyup niyetledimm ....:)))))
inşHH allah kabul ederrr...
bende okudum ama niyet etmedim ne olcak şimdi ben okudgumu bercesteye söylyrdum okadar
iyyiz iyyiz süperizzzz
ben seninle ilk kez konuşyurm sen gebe misin azcuk anlat bakam :) ben şu an yumurtalık takibi yaptıryrdum ama yumurtalık kisti oldu dün adet oldum bugun kesildi yarın doktora gitcem benim ki böyle bişey :)
iyi inşallah hep iyi ol canım ne oldu doktor ayarladınmı canım
niyetin belli canım benimm...
önemli dilll ben sadece okumaya başlamadan önce listedekilerin adını söleyimm onlara niyetlediğimi allahhım kabul et dedim..
şimdi desende olurr okuduklarımmm... filancalara gitsin diye...
yaaa ben içinden geldiği gibi yaptım şart değil... sölemek :))))))
ayyy allah razı olsunn canım inşallah cümlemize ceeee yapar bebişlerrr göbişler böle olur
KIZLAR HEPİNİZE ALLAH RAHATLIK VERSİN BU GİDİŞLE YARIN TOPLANTIDA UYUYCAM:d
ben sounnda allahım kabul et diyorum 4444 tamamlayınca berceste ne etcek tam bilmiyrum
yok özele gitmeye niyetim yok bu sefer devlete gitcem yarın iki doktor var bayan olanı zaten tanıyorum ben tarafımdan sabıkalı :) digerini denicem artık bakalım olmassa yine kendi doktoruma giderim.yada hic gitmem oturur kür denerim belki yani ortaya karışık bi durum
KIZLAR HEPİNİZE ALLAH RAHATLIK VERSİN BU GİDİŞLE YARIN TOPLANTIDA UYUYCAM:d
aminnn yaaaa..... okudum hep size...
inşalahhh.... Allahımmm kabul etsinnnnn
gelsin bebişler biran önce ceee
gelsin inşallahhhhhhhhh şöyleeeee 4 8 12 gözle bekliyruz YÜCE RABBİM BEBEK İSTYENLERİ NE OLUR GERİ CEVİRME BİRANÖCE KUCAKLARINA VER BEBEKLERİNİ YÜCE RABBİM SEN HAYIRLISINI BİLİRSİN,
hadi size iyi geceler bende kaçtım uykum geldi inşallah allah en yakın zamanda bebişilerinizi size versin ve benimkini de sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin :)
hadi size iyi geceler bende kaçtım uykum geldi inşallah allah en yakın zamanda bebişilerinizi size versin ve benimkini de sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin :)
kız küsmeee sakın ben sensiz naparım sen bizim haydAR ABLAMIZSIN
şaka bir yana sizi gerçekten çok seviyorum ben size kıyamam tatlı kikiriğim güzel kikiriğimmm
senin ağzını yerim ben tatlı vede kıymetli arkadasım canım ALLAH sanada ikiz versin insallah
sürmem mi mor bir geceliğim var onu giyincem birazdan hazırlsnırım halvete
Hayal benii sinemaya götürrrrrrrHayal beni sinemaya götürrrrrrrrr
HAYAL GECMİŞİ OKUYR BURAYI OKUYANA KADAR SABAH OLCAK
ayyyyy bak seni simdi affettim ha ,,,,,iyi geldi bu iltifat okadar kusmelerden sonra
Hiiiiii insallah kiz insallah ,,sende cook tatlisinnnn ,,,,herkezi bunalttim sandim ben ve bugun girmek istemedim gec giriyim dedim kikikiki,,beni sevenler varmis gercektenSevmeyenlerde catlasin patlasin ohh
Kiz anam sen o mor geceligi hala giyiyormusun eskimedimi bee,,,,adam bikmistir hep seni mor da gormekte o ne oyle degistir kuzum kirmiziya felan ,,,kikikikii
goturmicem sana hala kusum ben de get
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?