Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bende okudum ama niyet etmedim ne olcak şimdi ben okudgumu bercesteye söylyrdum okadar

niyetin belli canım benimm...
önemli dilll ben sadece okumaya başlamadan önce listedekilerin adını söleyimm onlara niyetlediğimi allahhım kabul et dedim..
şimdi desende olurr okuduklarımmm... filancalara gitsin diye...
yaaa ben içinden geldiği gibi yaptım şart değil... sölemek :))))))

iyi inşallah hep iyi ol canım ne oldu doktor ayarladınmı canım

iyi inşallah hep iyi ol canım ne oldu doktor ayarladınmı canım

yok özele gitmeye niyetim yok bu sefer devlete gitcem yarın iki doktor var bayan olanı zaten tanıyorum ben tarafımdan sabıkalı :) digerini denicem artık bakalım olmassa yine kendi doktoruma giderim.yada hic gitmem oturur kür denerim belki yani ortaya karışık bi durum

ben sounnda allahım kabul et diyorum 4444 tamamlayınca berceste ne etcek tam bilmiyrum

yok canım gitme o doktora araştır iyi birine düşersin inşallah benimde ilk doktorum bana demişti sen nereye gidersen git senin çocuğun olmaz tüp bebek te belki olur belki olmaz diye ama ben pes etmedim araştırdım canım sende öyle yap ben sana dua edecem

aminnn yaaaa..... okudum hep size...
inşalahhh.... Allahımmm kabul etsinnnnn
gelsin bebişler biran önce ceee

gelsin inşallahhhhhhhhh şöyleeeee 4 8 12 gözle bekliyruz YÜCE RABBİM BEBEK İSTYENLERİ NE OLUR GERİ CEVİRME BİRANÖCE KUCAKLARINA VER BEBEKLERİNİ YÜCE RABBİM SEN HAYIRLISINI BİLİRSİN,

Hayal benii sinemaya götürrrrrrr Hayal beni sinemaya götürrrrrrrrr
HAYAL GECMİŞİ OKUYR BURAYI OKUYANA KADAR SABAH OLCAK

Son düzenleme:
hadi size iyi geceler bende kaçtım uykum geldi inşallah allah en yakın zamanda bebişilerinizi size versin ve benimkini de sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin :)

kız küsmeee sakın ben sensiz naparım sen bizim haydAR ABLAMIZSIN
şaka bir yana sizi gerçekten çok seviyorum ben size kıyamam tatlı kikiriğim güzel kikiriğimmm

ayyyyy bak seni simdi affettim ha ,,,,,iyi geldi bu iltifat okadar kusmelerden sonra

senin ağzını yerim ben tatlı vede kıymetli arkadasım canım ALLAH sanada ikiz versin insallah

hiiiiii insallah kiz insallah ,,sende cook tatlisinnnn ,,,,herkezi bunalttim sandim ben ve bugun girmek istemedim gec giriyim dedim kikikiki,,beni sevenler varmis gercekten sevmeyenlerde catlasin patlasin ohh

sürmem mi mor bir geceliğim var onu giyincem birazdan hazırlsnırım halvete

kiz anam sen o mor geceligi hala giyiyormusun eskimedimi bee,,,,adam bikmistir hep seni mor da gormekte o ne oyle degistir kuzum kirmiziya felan ,,,kikikikii
Hayal benii sinemaya götürrrrrrr Hayal beni sinemaya götürrrrrrrrr
HAYAL GECMİŞİ OKUYR BURAYI OKUYANA KADAR SABAH OLCAK

goturmicem sana hala kusum ben de get

Eneee ne yaptım ben ya aşk olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…