Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Canım bizde problemde yok 4 yıldır uğraşıyoruz olmuyo stresten kaynakliymis gecen ay da yumurta takibi yapıldı pregnly iğne yaptı ama çatlamadı bu ay tekrar takip edicek yarın ilk kontrol ins bu sefer olurda tüpe gerek kalmaz

pregnly artık satışta bile değil yaa bulunmuyor iyi bulmuşsun ama ovitrelle daha iyi sanırım biraz pahalı ama

inşallah gerek kalmaz..sana birşey önersem belki faydası olur bal çörek otu tarçın karışımını duydunmu denemek istermisin ben denediğim ilk ay kendiliğimden adet oldum demekki yumurtam oldu ve çatladı

çiçek balı çam balı farkediyor mu onda birde neyi ne kadr kullanıyorsun nasıl uyguluyorsun...aşılamam tutmamışsa bende uygulıycam...

şimdi bir de doktorumu aradım bana bugün hiç kalkma dedi ben azcık ev içinde gezdim bir de uzun oturuyorum yaa bişi olr mu... yani sırf bu benim saçmalıklarım yüzünden tutmazsa kendime çok kızarım

Bu ay yaptım yani sıra incirde yedim ama tarcin bal çörek otunun tadı çok kötü akşamları 1 kasık yiyorum sadece midem bulanıyor sen nasıl yedin

Stres yapma kendini oyalayacak başka şeylerle ilgilenmeye çalış çok düşünme etki ediyor canım relaks ol

yok arkadaşım öyle yok yerimden kalktım yok oturdum yok yürüdüm bunlar dr un bahanesi sonuçta tüp bebek değilki aşımala normal ilişkinin yapay hali okadar sıkıntı yapma kendine..ayrıca sen bi gidermisin senin bu ay bebiş gelecek sen ne yapacaksın balı otu çöpü :))

Bencede doğru söylüyor çık taaakiiii hamileyimmm diyene kadarda girme

Bu ay yaptım yani sıra incirde yedim ama tarcin bal çörek otunun tadı çok kötü akşamları 1 kasık yiyorum sadece midem bulanıyor sen nasıl yedin

vallahi 3 senedir olsun die uğraşınca herşeyi yiyebilir duruma geldim artık 12 gün boyunca sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı kadar yedim valla soğan suyumu dersin incir suyumu dersin görümcem bi ot gönderdi onun suyumu dersin ne ararsan var bende valla..şuanda hamile olup mide bulantısından nazlananları gördüğümde delleniyorum resmen benim yerimde olsalar ne yaparlardı acaba..valla kaynanama diyorum hele bi hamile kalim bak nasıl hürrem gibi ortalıkta kasıla kasıla yüricem diyorum gülüyo :) :)

Bencede doğru söylüyor çık taaakiiii hamileyimmm diyene kadarda girme

ayyy canlarr yaaaa yerimmm ben sizi yaaaaa vallahhhh keşke dediğiniz olsaaaa keşke burdan hepimiz hamiş çıksakkk ne iyi olurrrr.. ama ben artık olumsuza alıştım bağışıklık yaptı umarım gerek kalmaz ama yine de TARİFFFF

Bana çok tuhaf geliyor hamile kalabileceğim fikri düşünsenize içinizde biri varrr... insan yemişssiniz sanki

İnşallah canım gecen bı arkadasım geldi hamile olabilirim diye şüpheleniyor istemiyor cocuk diyo ki sen cocuk olsun diye uğraşıyorsun bende olmasın diye uğraşıyorum

İnşallah canım gecen bı arkadasım geldi hamile olabilirim diye şüpheleniyor istemiyor cocuk diyo ki sen cocuk olsun diye uğraşıyorsun bende olmasın diye uğraşıyorum

al işte böylelerini ölürmüsün öldürürmüsün çıldırıyorum böyle insanlar olunca şuan benden 2 yaş küçük kardeşim hamile 1 ay sonra doğumu var nerdeyse bi tanede bana yap diyesim var :) :) ayrıca benden 2 sene sonra evlendi

ne kötü değil mi yaaa... biz uğruna ne zahmetlere giriyoruz ne paralar döküyoruz ama olmayınca olmuyorrr.... biz de mi istmiyoruz desek te hamiş kalsakkk

Gitti test yaptırdı yok çıkınca bı zil takip oynamadığı kaldı bende sinirden ağladım benden sonra evlenip hamile kalmayan yok arkadaşların cocukları 3 yasını kutladı bizde Dr Dr geziyoruz

Gitti test yaptırdı yok çıkınca bı zil takip oynamadığı kaldı bende sinirden ağladım benden sonra evlenip hamile kalmayan yok arkadaşların cocukları 3 yasını kutladı bizde Dr Dr geziyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…