Salavat çekiyordunuz bitti mı dedim anlaşılmayacak bı şey mı yazdım
Benim suluman ... Acik uyuzz bu aralar... Huyu değişti validesini görünce.)))))
kiz onda anlama manlama yok yok bide kabahati bende bulur
Kiki napiyosun nasılsın perim nereye yeni geldimmmm beni gördün kaciyormusun
ne güzell azcık stresten uzaklaştıkkkkkkkk dimi cinconlarrrrrrrrr
yok anlaşılmayacak bişey yazmadın benim pc kafayı yedi de bi yanlış anlaşılma oldu
kiz onda anlama manlama yok yok bide kabahati bende bulur
:) :) vala bana iyi geldi bu morelim biraz bozuktu çok şükür geçti sağolun sultanlar
af buyrun valide sultanımmm siz ne dersenz doğru syölersinzz bende bütün kabahat
ha kabahatide pc ye atti bak bak
Yo bartekcim. Kaçar miyim yanımdaki uyandı...(kocis misafirlikteyim malum baska odaya da geçemiyommmm ) Telden giriyom bide takip etmek cok zor yazmakta....
sen mutlu ol yeter sesinde huzur sohbetinde kendimi buldgum sultanım :sülüman dedi bunu sana :
evet nee öyle hep üzülüyoruz birazda gülek :)
Evettttt bacım(((
ben kendimi 23 zannedyrdum ama gecen doktora gittğimde dang etti kafama 26 ya girmişm ben
herkez kac yasinda merak ediyorum ,,,ben 30 ,,,hadi herkez yazsin rumeysa 23 tun degilmi sen ????
herkez kac yasinda merak ediyorum ,,,ben 30 ,,,hadi herkez yazsin rumeysa 23 tun degilmi sen ????
ben kendimi 23 zannedyrdum ama gecen doktora gittğimde dang etti kafama 26 ya girmişm ben
Ben 28 yaşındayım canım 29 a az kaldiiii
Anladım canım nasıl geçiyor tatil kaynananla aran nasıl odunu atıyor müsun altına
espürük yaptımRumeysa bebis sana kafayı yedirtmis sanırım kendine gel daha bunamak için çok gencsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?