ne guzel hep mutlu olun insallah ,,genc anne olmak cok guzel bisey bencede erken yasta dogurmak lazim,,,ahh benim kafa 24 te kaza oldu kizim yok erken oldu diye cok uzulmustum,,,ama seneler gectikce insanin dusunceleri degisiyor simdide diyorum dahada erken olabilseydi keske
Kiki bugünkü yazdığım ilk iletiyi gördün mü
Kızlar bugun camaşırsuyu ile cok haşırneşir oldum parmak uclarım buruş buruş cok da acıyor ne yapsam geçer acaba
Bana da müsade birazcık hayal kurayım sonrada zaten hayal kurarken de uyuya kalırım kendinize iyi davranın durmayın bolbol carpışın
bilmem canim hangi sayfa ??
ellerini limonla yika sonra durula kokuyu alir ,,,hem camasir suyu hamile kalmaya calisirken hasir nesir olunurmu be ,ne yapiyon sen tutunmazki bebis oyle
kızlar bi sorum olucak eğer hamileysem o vurunduğum sakinleştirici iğne bebeğe zarar vermiş midir cevaplar mısınız?
ben 2 aylik hamileyken bi gece aniden sancilandim hoopp ambulansla hastaneye ve hopp ameliyata sancidan duramiyordum dusuk yapiyorum sandim ama apantiz cikmisti agrilar yuzunden bir suru igne morfin yedim,,,ve bicak altina yatmak zorununda kaldim ,,eger patlarsa bebek ve sen zehirlenirsin dediler ,,hic bir seycik olmadi ,,,sende korkma bisey olmaz
Kızlar Dr bana pazar gunü iliski önermişti benim ovulasyonum gerçekleşti veya gerçekleşmesine ramak var sizce yarını bekliym mı ne dersiniz sat in 16. Gunü bugun
evet pazarımızdı ama benim eşim hep evde günde 4 saat calışıyr benim herif yani hic özlem gibi bi derdimiz yoksizin bugün pazarınız degilmiydi çamaşır suyuyla ne isin vardı esın evdeyken temizlikle mı uğraşıyorsun
evet veda sırası bende kızlar hayırlı geceler allah bu mübarek kandil gecenin hatırına sizlere en yakın zamanda bebeğinizi versin AMIN
bilmem canim hangi sayfa ??
ellerini limonla yika sonra durula kokuyu alir ,,,hem camasir suyu hamile kalmaya calisirken hasir nesir olunurmu be ,ne yapiyon sen tutunmazki bebis oyle
kiz bu gunude kacirmasaydin 1 gun oncesinide degerlendirsen daha iyi olurdu ,,carpistinmi peki ???
Evet canım çarpıştık 1 saat belimin altına yastigikoyup ayaklarımı duvara dayayip uzandım tedbir bizden takdir Allah tan ins gelir bu ay bebisimiz gelirse eğer ins bu güzel gecede atılmış olur temeller
inşallah zaten daha tam belli deil ama bugün kahverengi akıntı geldi ve durdu daha 4 gün var bata içime su serpildi canım saol
doktora dedim ki ben hamile olabilirim o da dedi test yapalım yaptı sonra negatif çıktı tabi çok erkendi dha.. sonra serumla iğne verdiler işte
inşallah bişe olmaz
evet pazarımızdı ama benim eşim hep evde günde 4 saat calışıyr benim herif yani hic özlem gibi bi derdimiz yok
yeni gördüm cünkü kocişimin yanındaydım geldim baktım gecmişi okudum cevap yazdım kızKac sayfa önce yazmıştım yeni mi gördün uyu sen bence ayakta uyuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?