Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

amin allah hiç kimsenin mutluluğunu bozmasın inşallah çok teşekkürler ablacim allah razı olsun

kızlar bi sorum olucak eğer hamileysem o vurunduğum sakinleştirici iğne bebeğe zarar vermiş midir cevaplar mısınız?

Kiki bugünkü yazdığım ilk iletiyi gördün mü

bilmem canim hangi sayfa ??

Kızlar bugun camaşırsuyu ile cok haşırneşir oldum parmak uclarım buruş buruş cok da acıyor ne yapsam geçer acaba

ellerini limonla yika sonra durula kokuyu alir ,,,hem camasir suyu hamile kalmaya calisirken hasir nesir olunurmu be ,ne yapiyon sen tutunmazki bebis oyle

kızlar bi sorum olucak eğer hamileysem o vurunduğum sakinleştirici iğne bebeğe zarar vermiş midir cevaplar mısınız?

ben 2 aylik hamileyken bi gece aniden sancilandim hoopp ambulansla hastaneye ve hopp ameliyata sancidan duramiyordum dusuk yapiyorum sandim ama apantiz cikmisti agrilar yuzunden bir suru igne morfin yedim,,,ve bicak altina yatmak zorununda kaldim ,,eger patlarsa bebek ve sen zehirlenirsin dediler ,,hic bir seycik olmadi ,,,sende korkma bisey olmaz

inşallah zaten daha tam belli deil ama bugün kahverengi akıntı geldi ve durdu daha 4 gün var bata içime su serpildi canım saol

evet veda sırası bende kızlar hayırlı geceler allah bu mübarek kandil gecenin hatırına sizlere en yakın zamanda bebeğinizi versin AMIN

doktora dedim ki ben hamile olabilirim o da dedi test yapalım yaptı sonra negatif çıktı tabi çok erkendi dha.. sonra serumla iğne verdiler işte inşallah bişe olmaz

Kızlar Dr bana pazar gunü iliski önermişti benim ovulasyonum gerçekleşti veya gerçekleşmesine ramak var sizce yarını bekliym mı ne dersiniz sat in 16. Gunü bugun

kiz bu gunude kacirmasaydin 1 gun oncesinide degerlendirsen daha iyi olurdu ,,carpistinmi peki ???

kiz bu gunude kacirmasaydin 1 gun oncesinide degerlendirsen daha iyi olurdu ,,carpistinmi peki ???

Evet canım çarpıştık 1 saat belimin altına yastigikoyup ayaklarımı duvara dayayip uzandım tedbir bizden takdir Allah tan ins gelir bu ay bebisimiz gelirse eğer ins bu güzel gecede atılmış olur temeller

Evet canım çarpıştık 1 saat belimin altına yastigikoyup ayaklarımı duvara dayayip uzandım tedbir bizden takdir Allah tan ins gelir bu ay bebisimiz gelirse eğer ins bu güzel gecede atılmış olur temeller

bide sabah yap temelleri sıkıca gine atmış olursu inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah zaten daha tam belli deil ama bugün kahverengi akıntı geldi ve durdu daha 4 gün var bata içime su serpildi canım saol

belki yerlesme icindi o kahverengi bekle bakalim

doktora dedim ki ben hamile olabilirim o da dedi test yapalım yaptı sonra negatif çıktı tabi çok erkendi dha.. sonra serumla iğne verdiler işte
inşallah bişe olmaz

4 gun daha erken bence doktorun yaptigi teste bagli ,hassas test ise yani erken gebelik testi ise cikabilirdi,,

canım gecmişolsun sana sakinleştirici vercek kadar canını sıkan olaydan tez zamanda kurturlrsun inşallah kahverengi aknıtın umarıım yerleşme kanamasıdır kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…