Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

evet bendee :6

sen kocaya kacarakmi evlendin kizz zilii seniii ,,ayy ne macerali olmustur haa ,,anlatsana nasil kactin lutfennn

valla kızlar benımkı bıraz tuhaf oldu ogun tanıstık ve kactık ben aılemle gecınemıyrdum bırgun kafam attım aldım bavulumu cıktım evden yasında 15 sonra cantamı caldılar bır yerde otururken basladım aglamaya sıonra bırınn onunu kestım haydut gıbı telefon ıstedım ablamı arıcam sonrada benımı geldı onunu kestıgım kısının arkadasıymıs benı dedm carsıya bırakırmısın gel dedı bır yemek yıyelım konusalım sınırlıyım ya aglıyorum hngur hungur gıtmedım eve evlendık ıste bole ılgınc yanı ılk kez gordugume kacttım

waayyy anasiniii cesarete bakk yawww ,,,kiz kormadinmi kimdir necidir diye

Yuhhh kız o ne oyle ya sen nasıl güvendinde ilk gördüğün kisiye oyle güvendin ya kötü seyler olsaydı ne cahillik

valla iyi cesaret yaaaa... kız ya bişey yapsaydı sana... ya sapık olsaydı ya ruh hastası....
eeee sonra hemen evlendiniz mı evine mi götürdü ailesinin yanına başka bi yere mi kaçtınız bu arada eşin kaç yaşında

esım 21 yasındda ılk gece teyzesıne gotrdu benı bıraktı gııttı sonra sabah geldı kalcak otel ayarladık tabı ayrı odalar

kızlar yatayım artık gorusurz yıne pazartesı mısafr var temızlık yapıcam erkn kalkmam lazım hepınıze hayırlı geceler bb allah butun dıleklerınıı kabul etsın gunahlarınızı bgagıslasın

bende düz gidiyim bari
kızz Allahın sevgili kuluymuşun başkada bişe demiyorumm

Yasının verdigi cahillik olsa gerek her gun neler duyuyoruz Ayyy Allah her seyin hayırlısını versin kimseye kötü kader yazmasın yine sansliymis başka seylerde olabilirdi

Yasının verdigi cahillik olsa gerek her gun neler duyuyoruz Ayyy Allah her seyin hayırlısını versin kimseye kötü kader yazmasın yine sansliymis başka seylerde olabilirdi

evet bartekim yaa haklisin .....

kiz sen neye karar verdin simdi asilamami ?? polonyada yoksa tr de tup mu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…