teşekkür ederim bartekimmm seni gördüm daha iyi oldum kuzumsen nasılsın ağrın felan varmııı:26:
İyiyim adasim benim sen nasılsın kıki benim adetim bitti bugün hiç kan gelmedi
evet bendee:6
sen kocaya kacarakmi evlendin kizz zilii seniii,,ayy ne macerali olmustur haa ,,anlatsana nasil kactin lutfennn
valla kızlar benımkı bıraz tuhaf oldu ogun tanıstık ve kactık ben aılemle gecınemıyrdum bırgun kafam attım aldım bavulumu cıktım evden yasında 15sonra cantamı caldılar bır yerde otururken basladım aglamaya sıonra bırınn onunu kestım haydut gıbı telefon ıstedım ablamı arıcam sonrada benımı geldı onunu kestıgım kısının arkadasıymıs benı dedm carsıya bırakırmısın gel dedı bır yemek yıyelım konusalım sınırlıyım ya aglıyorum hngur hungur gıtmedım eve evlendık ıste bole ılgınc yanı ılk kez gordugume kacttım
valla kızlar benımkı bıraz tuhaf oldu ogun tanıstık ve kactık ben aılemle gecınemıyrdum bırgun kafam attım aldım bavulumu cıktım evden yasında 15sonra cantamı caldılar bır yerde otururken basladım aglamaya sıonra bırınn onunu kestım haydut gıbı telefon ıstedım ablamı arıcam sonrada benımı geldı onunu kestıgım kısının arkadasıymıs benı dedm carsıya bırakırmısın gel dedı bır yemek yıyelım konusalım sınırlıyım ya aglıyorum hngur hungur gıtmedım eve evlendık ıste bole ılgınc yanı ılk kez gordugume kacttım
ya cok mutluyum ama tek eksıgım bebegım ıste
bittimi kac gun surdiki adetlerin ,,normalinde nekadar surerdi ??
waayyy anasiniiicesarete bakk yawww ,,,kiz kormadinmi kimdir necidir diye [/QUOTE ya ne bılım yasım kucuk amam ınsan sarrafıyımdır ben ona karsı hıcbır dusunce uyanmadı ogun ıcımde gercektende hıcbır kotuluk gormedım ondan kız valla evlendık yasım kucuk kactık 15 ay evde durmadık kotu bırı olsa ılk gece kırletr atar degılmı bızımkı3 ay sonra dusun yanı
2 gun sürdü canım bügünde hiç gelmedi 3 4 gunü azda olsa gelirdi ilaç çok yuttum ondandir galiba
kızlar yatayım artık gorusurz yıne pazartesı mısafr var temızlık yapıcam erkn kalkmam lazım hepınıze hayırlı geceler bb allah butun dıleklerınıı kabul etsın gunahlarınızı bgagıslasın
kızlar yatayım artık gorusurz yıne pazartesı mısafr var temızlık yapıcam erkn kalkmam lazım hepınıze hayırlı geceler bb allah butun dıleklerınıı kabul etsın gunahlarınızı bgagıslasın
bende düz gidiyim bari
kızz Allahın sevgili kuluymuşun başkada bişe demiyorumm
peri benim ince bel cok agriyo yaa sendede oldumu yada varmi ?+?
Yasının verdigi cahillik olsa gerek her gun neler duyuyoruz Ayyy Allah her seyin hayırlısını versin kimseye kötü kader yazmasın yine sansliymis başka seylerde olabilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?