- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
kikiii benim hiç bi zaman belim ağrımadı adet oldugum zamanlrda bileee...... genç kız kene bileee....
kikiii benim hiç bi zaman belim ağrımadı adet oldugum zamanlrda bileee...... genç kız kene bileee....
Yasının verdigi cahillik olsa gerek her gun neler duyuyoruz Ayyy Allah her seyin hayırlısını versin kimseye kötü kader yazmasın yine sansliymis başka seylerde olabilirdi
bendede hic olmazdi bu menet yaww klomen kullandim gecen ay da olduda bu ay sankim fazla yaww ,,valla kirmizi geleceksen gel artik diyesim oluyo
Ohhh ne güzel bende 1 hafta oncesinden baslar sancim bilirim ki yolda
tabi canım yaaa...şizofren akıl hastası manyak olabilirrr... Allah korumuş neyseki mutluymuşş... ama şans bartek ya ben koçiimle 6 sen çıktım ama adamı hala tanıyamıyomm...
evet bartekim yaa haklisin .....
kiz sen neye karar verdin simdi asilamami ?? polonyada yoksa tr de tup mu ???
Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikiikikikikii sende kendini bi disariya atsaydin keskem kikiki ,,evet buyuk sans yaa fundacik lotto oynamis resmen
ilaç artı temizlik olabilir... ben kasık ağrısı yaşarımda bel hiç yaşamadım..... inşallah gelmez
tabi canım yaaa...şizofren akıl hastası manyak olabilirrr... Allah korumuş neyseki mutluymuşş... ama şans bartek ya ben koçiimle 6 sen çıktım ama adamı hala tanıyamıyomm...
Veremedim karar benim anma hanım tatile çıkacakmış baskasına yönlendirdi salı randevu vermiş bende başka bı Dr var ona gitmek istedim onunda tel kapalıydi ulaşamadık anluycan daha belli bişey yok canim
hayyy dogru ya banada bugunlerde line hanimlazim olcak adet gelirse asilamayi sorucam bii ,,allah bilir o zillide tatile cikmistir yaww,,
neyse her sey de bi hayir vardir ,,belkim baska doktor daha iyi olur canim
ayyyy inamiyorum yaa suna bakkbende cesit cesit agri var ,,herif gozunu gozume dikmis minosla tursu kuracakmiz dingiiiiiillllll yataga kovdum valla ne acimasiz yaff bu erkekler,,,lazim oldugu gun yokta simdi gelmis bakiyo boylee ,hanzo senii
ayyyy inamiyorum yaa suna bakkbende cesit cesit agri var ,,herif gozunu gozume dikmis minosla tursu kuracakmiz dingiiiiiillllll yataga kovdum valla ne acimasiz yaff bu erkekler,,,lazim oldugu gun yokta simdi gelmis bakiyo boylee ,hanzo senii
kız kikii bebişe alt yazıda susam tanesi kadar yazıyo biz fazlamı büyütük nohutuuu
susammibizler simcik alti ustu bi susamin pesindemiydik okadarcikmiymiss yanii,,,anaaa
kız ne var kursaydınız turşuyu hemmm... ağrıya bire birdir.... çarpışmak... ağrı kesici özeliği varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?