Haziranda dondurulmuş, çift embriyo transferi yapacaklar ....

Vallahi gaza geldim sayende kuzum bende yapacağım sanırım. :)
Ay yapalım yapalım idrar testinden aslında çok korkuyorum biliyo musun ocak ayından beri deniyoruz ve ben hiç pozitif görmediğim için travmam oluştu. Hatta ben ovulasyon testlerinde de hiç pik göremedim hep silik çizgiydi. Testlerden aşırı korkuyorum ama elim kolum bağlı da gitmek istemiyorum kan vermeye o daha gergin

Valla aynı durumdayız bizde 8 aydır deniyorduk olmadı tabi. Zaten sadece kanı heyecanla beklemek istemiyorum. İsrarla emin olmak istiyorum öncesinde. İnşallah tabi. Garip bir durum cidden ya. Benim ilk transferim ama inş son olsun Allah ım nolurr. Hepimizin öyle olsun

PCOS var mıydı canım sen de. Çünkü beni anlatıyorsun sandım bir an. Diyordum kendi kendime ya bir insan ovulasyon testinde bile mi kırmızı göremez diye

Yokki boyle bir farkmi istendi sizden
Yok hayır ben zaten 35 yaş altındayım 35 yaş altınada yasak diye biliyorum sadece henüz başlamadım tedaviye de bazı özel yerler 35 yaş altına da yapıyor diye duydum o yüzden sordum açıkcası kafam karışık tek mi olsa çift mi olsa diyede

Benim ikinci deneme olacak 32 yaşındayım çift embriyo transfer edilecek özelde yaptırıyorum

Amin kuzucum benim de ilk transferim inşallah pozitif olucak
PCOS var mıydı canım sen de. Çünkü beni anlatıyorsun sandım bir an. Diyordum kendi kendime ya bir insan ovulasyon testinde bile mi kırmızı göremez diye
Kuzum benim çikolata kistlerim var ama sanırım yumurtlama olmadı ya da ben yakalayamadım hiç

Bence ilkini tekle deneyin zaten cift yapmayacaklar bi rahatsizliginiz varmi kac.yumurta alindi vs

Amin inşallah Özel değilse eğer peki sizdeki tüp bebeğe yönelten sebep neydi acaba
Ben bir boş bir dış gebelik geçirdim, dış gebelikte embriyo yumurtalığıma tutunmuştu ve yumurtalığımı yırtmış o yüzden iç kanama geçirdim ameliyat oldum yumurtalığım alındı aynı zamanda bende pcosta var, öncesinde ilaç (klomen , gonal f ovitrelle) tedavisi de denedim ama olmadı maalesef o yüzden tüp bebeğe başladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…