- Konu Sahibi blueistanbul
-
Olabilir gunduzleri usume geceleri terleme degisio ki ilaclad zaten agirlar yeterinceBende de tam tersi yanıyorum alev alev:) ilaçlardandır diye düşünüyorum.
Benim de suratım alev alıyor ya üşüme hiç yok normalde çok üşüyen bi insanım amaBende de tam tersi yanıyorum alev alev:) ilaçlardandır diye düşünüyorum.
Ay yapalım yapalımVallahi gaza geldim sayende kuzum bende yapacağım sanırım. :)
Valla aynı durumdayız bizde 8 aydır deniyorduk olmadı tabi. Zaten sadece kanı heyecanla beklemek istemiyorum. İsrarla emin olmak istiyorum öncesinde. İnşallah tabi. Garip bir durum cidden ya. Benim ilk transferim ama inş son olsun Allah ım nolurr. Hepimizin öyle olsunAy yapalım yapalımidrar testinden aslında çok korkuyorum biliyo musun ocak ayından beri deniyoruz ve ben hiç pozitif görmediğim için travmam oluştu. Hatta ben ovulasyon testlerinde de hiç pik göremedim hep silik çizgiydi. Testlerden aşırı korkuyorum ama elim kolum bağlı da gitmek istemiyorum kan vermeye o daha gergin
PCOS var mıydı canım sen de. Çünkü beni anlatıyorsun sandım bir an. Diyordum kendi kendime ya bir insan ovulasyon testinde bile mi kırmızı göremez diyeAy yapalım yapalımidrar testinden aslında çok korkuyorum biliyo musun ocak ayından beri deniyoruz ve ben hiç pozitif görmediğim için travmam oluştu. Hatta ben ovulasyon testlerinde de hiç pik göremedim hep silik çizgiydi. Testlerden aşırı korkuyorum ama elim kolum bağlı da gitmek istemiyorum kan vermeye o daha gergin
Fiyat farkı yok canımMerhaba kızlar bende birşey sormak istiyorum çift transfer fiyatı ile tek transfer fiyatı arasındaki fark nedir
Yok hayır ben zaten 35 yaş altındayım 35 yaş altınada yasak diye biliyorum sadece henüz başlamadım tedaviye de bazı özel yerler 35 yaş altına da yapıyor diye duydum o yüzden sordum açıkcası kafam karışık tek mi olsa çift mi olsa diyedeYokki boyle bir farkmi istendi sizden
Yaa bunu hiç bilmiyordum çok teşekkür ederimTabiki o fark etmiyor.
Benim ikinci deneme olacak 32 yaşındayım çift embriyo transfer edilecek özelde yaptırıyorumYok hayır ben zaten 35 yaş altındayım 35 yaş altınada yasak diye biliyorum sadece henüz başlamadım tedaviye de bazı özel yerler 35 yaş altına da yapıyor diye duydum o yüzden sordum açıkcası kafam karışık tek mi olsa çift mi olsa diyede
Yaa ne güzel allahım inşallah sımsıkı tutunmayı nasip etsin size hangi ilde tedavi görüyorsunuzBenim ikinci deneme olacak 32 yaşındayım çift embriyo transfer edilecek özelde yaptırıyorum
Amin hepimizin inşallahhYaa ne güzel allahım inşallah sımsıkı tutunmayı nasip etsin size hangi ilde tedavi görüyorsunuz
Amin kuzucum benim de ilk transferim inşallah pozitif olucakValla aynı durumdayız bizde 8 aydır deniyorduk olmadı tabi. Zaten sadece kanı heyecanla beklemek istemiyorum. İsrarla emin olmak istiyorum öncesinde. İnşallah tabi. Garip bir durum cidden ya. Benim ilk transferim ama inş son olsun Allah ım
nolurr. Hepimizin öyle olsun
Kuzum benim çikolata kistlerim var ama sanırım yumurtlama olmadı ya da ben yakalayamadım hiçPCOS var mıydı canım sen de. Çünkü beni anlatıyorsun sandım bir an. Diyordum kendi kendime ya bir insan ovulasyon testinde bile mi kırmızı göremez diye
Bence ilkini tekle deneyin zaten cift yapmayacaklar bi rahatsizliginiz varmi kac.yumurta alindi vsYok hayır ben zaten 35 yaş altındayım 35 yaş altınada yasak diye biliyorum sadece henüz başlamadım tedaviye de bazı özel yerler 35 yaş altına da yapıyor diye duydum o yüzden sordum açıkcası kafam karışık tek mi olsa çift mi olsa diyede
Durun hemen üzülmeyin sakın. Daha çok erken. Bende çarş başlayacağım yapmaya:)İdrar testi yaptım yapmıycam demiştim ama dayanamadım ve tek çizgi tabi ki
12 si kan verene kadar bakmayacağım artıkDurun hemen üzülmeyin sakın. Daha çok erken. Bende çarş başlayacağım yapmaya:)
Amin inşallahAmin hepimizin inşallahhedirnedeyim ama transfer ve opu maslak acıbademde oldu doktorum o hasteneyle anlaşmalı çalışıyor
Henüz hiç tedaviye başlamadım amh düşük benim 0,4 adet yumurta sayısı toplamda 5 göründü adet öncesinde bu ay adet döneminde görünen folikül de 2 taneydiBence ilkini tekle deneyin zaten cift yapmayacaklar bi rahatsizliginiz varmi kac.yumurta alindi vs
Ben bir boş bir dış gebelik geçirdim, dış gebelikte embriyo yumurtalığıma tutunmuştu ve yumurtalığımı yırtmış o yüzden iç kanama geçirdim ameliyat oldum yumurtalığım alındı aynı zamanda bende pcosta var, öncesinde ilaç (klomen , gonal f ovitrelle) tedavisi de denedim ama olmadı maalesef o yüzden tüp bebeğe başladık.Amin inşallahÖzel değilse eğer peki sizdeki tüp bebeğe yönelten sebep neydi acaba
BEnce tek embriyo cok normal hic oyle kendini darlama lutfenİdrar testi yaptım yapmıycam demiştim ama dayanamadım ve tek çizgi tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?