- Konu Sahibi blueistanbul
-
Allahim herkese burada dua ediyorun walla8.gün ben de yapabilirim evet silikte olsa bir şey çıkar illaki
8.gün idrar testi verip ona göre kan vermeye giderim
Canım benimle aynı aynı gün olacak. Benim de 16 veya 17 haziranda çift olacak 3. Gün senin peki ?Canım bende varım dondurulmuş çift embriyo 16 haziranda transfer olacağım büyük ihtimalle
Bende olacağım. 16 veya 17 haziranda dondurulmuş çift embriyo ikinci denemem olacak 3. Gün embriyolarıMRB kızlar,
Haziran ayındayız, bu ay dondurulmuş embriyo transfer surecine kimler başladı? :)
Mart veya Nisan ayında HSG çektirmiştim, Mayısta histeroskopi oldum adeti bekliyorum...
Bugun adetimin 2. günü. muayene oldum.
16 Haziran'a kadar her gün 3 adet estrofem mavi hap.
Bi tane evladım var simdi ona kardeş için yola ciktik insAllah sağlıcakla gelir.
Merhaba kızlar bende birşey sormak istiyorum çift transfer fiyatı ile tek transfer fiyatı arasındaki fark nedirEmbriyo glue : embriyolar transfer edilmeden hemen önce içinde bekletildiği özel bir sıvıdır.
Tractocile : rahim kasılmasını önlüyormuş
İntralipid de : bağışıklık baskılayıcı bir serummuş embriyoyu yabancı madde olarak görmesin vücut diye
İsterseniz bi sorum doktorunuza benim 2. Deneme olduğu için tüm tuşlara basıyorum
Net gebelikAy evet estrofem cok kotu bir ilac gercekten haklisin
Benim 6.gun yine silik cizgim vat gebelikmidir
Erken gebelik testi yaptim predictor
Ikisi de aynıMerhaba kızlar bende birşey sormak istiyorum çift transfer fiyatı ile tek transfer fiyatı arasındaki fark nedir
sen benden önce oluyorsun benim daha kontrollerim varCanım benimle aynı aynı gün olacak. Benim de 16 veya 17 haziranda çift olacak 3. Gün senin peki ?
Valla nasilI bilmem ben 2 istiyorum dedim baştanArkadaslar benim doktorum cift embriyo koymayı reddediyor nasıl ikna edebilirim yasım 28 cok gencsin diyor
Tam anlamadım mesela tedavi ücreti 60 bin diyelim mesela çift de olsa tek de olsa 60 bin mi oluyorValla nasilI bilmem ben 2 istiyorum dedim baştan
Tabiki o fark etmiyor.Tam anlamadım mesela tedavi ücreti 60 bin diyelim mesela çift de olsa tek de olsa 60 bin mi oluyor
Yaaaa çok sevindimDayanamadim kan testi yaptirdim 126 cikti betam kandaaa
Yokki boyle bir farkmi istendi sizdenMerhaba kızlar bende birşey sormak istiyorum çift transfer fiyatı ile tek transfer fiyatı arasındaki fark nedir
Cok tesekkur ederimYaaaa çok sevindim
Darısı bize Allahım valla çok sevindim tebrik ederim ya
Bi sorun varmi pekiArkadaslar benim doktorum cift embriyo koymayı reddediyor nasıl ikna edebilirim yasım 28 cok gencsin diyor
EvetTam anlamadım mesela tedavi ücreti 60 bin diyelim mesela çift de olsa tek de olsa 60 bin mi oluyor
İlk iki transfer ve 35 yaş altında yasal olarak yasak zatenArkadaslar benim doktorum cift embriyo koymayı reddediyor nasıl ikna edebilirim yasım 28 cok gencsin diyor
Yaaaa inşallah inşallah hamilelerin hisleri kuvvetli olur derlerCok tesekkur ederim
Insallah dualarim sizinlesanki senden de bi olumlu haber gelcek ggibi hissettim ama :)
Günaydın kuzum nasılsın ben de iğneleri yaptıktan sonra ağrı oluyor sadece o yüzden iğnelerden kaynaklı olduğunu düşünüyorumYaaaa inşallah inşallah hamilelerin hisleri kuvvetli olur derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?