- 8 Eylül 2023
- 694
- 1.146
- 33
- Konu Sahibi blueistanbul
-
Ben de aynı balım bir de inanılmaz bel ağrılarım oluyor. Ama progestandan olduğunu düşünüyorumGünaydın kuzum nasılsın ben de iğneleri yaptıktan sonra ağrı oluyor sadece o yüzden iğnelerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Tesekkur ederim
Bendede olmustu kizlarBen de aynı balım bir de inanılmaz bel ağrılarım oluyor. Ama progestandan olduğunu düşünüyorum
Ben de aynı balım bir de inanılmaz bel ağrılarım oluyor. Ama progestandan olduğunu düşünüyorum
Amin kuzucum inşallah ben de ona soruyorum ama benim 3. gün embriyosu olduğu için bana 12’sinden önce test yapma dedi.Tesekkur ederimallahim sana da nasip etsin canim insallah
BEn hep chatpgt ile ilerledim oradan mutlaka takip et
Ona sordum mesala ne zaman hormon salgilanir eder ona gore testlere basladim.
Özellikle ayakta gezindiğim zaman kasıklarım patlıcak gibi oluyor, belim ağrıyor bir de çok afedersiniz sanki gaz varmış gibi böyle fıkır fıkır karnımBendede olmustu kizlar
Ben doktoruma sormustum o da dinlen agrilarin oldugu an demisti bana
Amin kuzucum inşallah ben de ona soruyorum ama benim 3. gün embriyosu olduğu için bana 12’sinden önce test yapma dedi.
Özellikle ayakta gezindiğim zaman kasıklarım patlıcak gibi oluyor, belim ağrıyor bir de çok afedersiniz sanki gaz varmış gibi böyle fıkır fıkır karnım
Evet aynisi oldu bendede hep ve gaz zaten cok vardiAmin kuzucum inşallah ben de ona soruyorum ama benim 3. gün embriyosu olduğu için bana 12’sinden önce test yapma dedi.
Özellikle ayakta gezindiğim zaman kasıklarım patlıcak gibi oluyor, belim ağrıyor bir de çok afedersiniz sanki gaz varmış gibi böyle fıkır fıkır karnım
Ay evet benim de ayaklarım buz gibi hep niyeyse ilk defa bunda oldu. Bir de yaz ortasında garip yani.Evet aynisi oldu bendede hep ve gaz zaten cok vardi
Ayaklarda usume yasiyorum mesala gunduzleri kuzum
Ben hep çorap giyiyorum üşüme hissetmedim kuzum bilmiyorumEvet aynisi oldu bendede hep ve gaz zaten cok vardi
Ayaklarda usume yasiyorum mesala gunduzleri kuzum
Ay chatgpt bana da yapma 12 sinden önce deyip duruyor.
Aynen ben corapla dolasiom mecburr ay sende olcak galibaaa heyecanlandim yaaaAy evet benim de ayaklarım buz gibi hep niyeyse ilk defa bunda oldu. Bir de yaz ortasında garip yani.
Corapla bile usudumBen hep çorap giyiyorum üşüme hissetmedim kuzum bilmiyorum
Kaçıncı günler başladı peki bu üşüme? Benim şu an transfer harici 4. günümCorapla bile usudum
Ayy inşallah ya yazarım hemenAynen ben corapla dolasiom mecburr ay sende olcak galibaaa heyecanlandim yaaa
İlk iki transfer ve 35 yaş altında yasal olarak yasak zaten
Ama burda cogu kişi çift koydurmus isteyince koyuyorlarİlk iki transfer ve 35 yaş altında yasal olarak yasak zaten
Yok hayır ilk tüp bebeğim bos gebelik geliştiği için tekrardan yasamak adına korkuyorum cift koydurmak istiyorum yapamam diyor doktorumBi sorun varmi peki
2.gun basladi bendeeKaçıncı günler başladı peki bu üşüme? Benim şu an transfer harici 4. günüm
Yasim 37 ondan bana cift olduAma burda cogu kişi çift koydurmus isteyince koyuyorlar
Valla yönetmelik var direkt o yüzden bilemiycem şimdi.Ama burda cogu kişi çift koydurmus isteyince koyuyorlar
Bende de tam tersi yanıyorum alev alev:) ilaçlardandır diye düşünüyorum.2.gun basladi bendee
Vallahi gaza geldim sayende kuzum bende yapacağım sanırım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?