- 8 Eylül 2023
- 575
- 814
- 23
- Konu Sahibi blueistanbul
-
Benim ki çift embriyo amaBEnce tek embriyo cok normal hic oyle kendini darlama lutfen
Kacinci gun embriyosun ve kacinci gun yaptin cnm bide hangi testi yaptinBenim ki çift embriyo ama
5.gün embriyosu transfer dahil 5.gün yaptım nimo testin adı.Kacinci gun embriyosun ve kacinci gun yaptin cnm bide hangi testi yaptin
Hayir predictor al lutfen test hatali yarin sabah predictor den al pembe kutu5.gün embriyosu transfer dahil 5.gün yaptım nimo testin adı.
Tamam bir de onunla deniycem resmini de atıcam sözHayir predictor al lutfen test hatali yarin sabah predictor den al pembe kutu
Ve teste yakindan bak ben baya icini bile acmistimmmTamam bir de onunla deniycem resmini de atıcam söz
YAptin mi cnmTamam bir de onunla deniycem resmini de atıcam söz
Yapamadım eşim test almayı unutmuş yarın sabah kanla öğreneceğim artıkYAptin mi cnm
Transfer günü | Test günü | Tedaviye başlanacak | |||
4 haziran transfer, 16 haziran test günükimler simdi ne zaman transfer oldu veya transfer olacak test gunleri nezaman?
Transfer günü Test günü
Tedaviye başlanacak
4 haziran transfer, 16 haziran test günü
Transfer günü | Test günü | Tedaviye başlanacak |
MSCAT : 4 haziran transfer | 16 haziran test |
Transfer günü | Test günü | Tedaviye başlanacak |
MSCAT : 4 haziran transfer | 16 haziran test | |
Blueistanbul : test gunu belli degil | belli degil | 16 haziran transfer tarihi belli olacak |
HAdi hayirlisi insallah bende sabah son kez arrtisa bakcammYapamadım eşim test almayı unutmuş yarın sabah kanla öğreneceğim artık
Transfer oldh sonuc alindukimler simdi ne zaman transfer oldu veya transfer olacak test gunleri nezaman?
Transfer günü Test günü
Tedaviye başlanacak
nezaman transfer olmustunuz bide ne zamandi test tarihinizHAdi hayirlisi insallah bende sabah son kez arrtisa bakcamm
HAdi hayirlisi insallah bende sabah son kez arrtisa bakcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?