- 27 Mart 2020
- 161
- 102
- 33
- 31
Ay hadi inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere yaparsan eğer, belki çoktan belli olacaktır bebişAy aldım ben de yaaa bi tane erken aldım bi tane normal aldım
Yarın sabah ben de yapacağım beni bile cesaretlendirdin kız. Benim göğüslerim fena şiş, hassas özellikle sabahları gün içinde daha az hassasiyet. Bir de adet sancılarım ara ara hafifçe yokluyor hem umutluyum hem umutsuz. İnşallah bende sevinebilirim senin gibi :)Allahım amin ya amiiinndoğru diyorsun, az önce erken gebelik testlerim geldi bugün yine yaparım
Insallah canimİnşallah pozitifi görürsünüz canı gönülden istiyorum bunu
Supersinnn hadi bakalim katlana katlana gitsinAy çok güzel inşallah devam ederBen dün gece duramadım gittim 22,5 çıktı 5. Gün olduğu için bu kadar düşük sanırım. Sence normalmidir
Kimsenin negatif almasını istemiyorum ama özellikle benim gazıma gelipte test yapanların negatif görmesini hiç hiç istemiyorum Allahım sana da nasip etsin bu mutluluğu inşallah pozitifi görürsün gerçekten bilmiyorum ama kalpten inanıyorum bunaYarın sabah ben de yapacağım beni bile cesaretlendirdin kız. Benim göğüslerim fena şiş, hassas özellikle sabahları gün içinde daha az hassasiyet. Bir de adet sancılarım ara ara hafifçe yokluyor hem umutluyum hem umutsuz. İnşallah bende sevinebilirim senin gibi :)
Yapabilecek misin?Ay aldım ben de yaaa bi tane erken aldım bi tane normal aldım
Amiin katlanır inşallah allahın izniyleSupersinnn hadi bakalim katlana katlana gitsin
Cnm hayırlı olsunAy çok güzel inşallah devam ederBen dün gece duramadım gittim 22,5 çıktı 5. Gün olduğu için bu kadar düşük sanırım. Sence normalmidir
cnm hayırlı olsun.Kaçıncı gün olmuş oluyor şimdiAy çok güzel inşallah devam ederBen dün gece duramadım gittim 22,5 çıktı 5. Gün olduğu için bu kadar düşük sanırım. Sence normalmidir
Öyle mi dersiiin hadi inşallahCnm hayırlı olsun.Daha çok erken olduğu için gayet iyi değerin
Bana var gibi geliyorr inşallah olurAma ben adet olacağımda da normalde göğüslerim hep hassaslaşır yani bu ilginç bir belirti değil benim için ama hayırlısı umarım olur
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallahcnm hayırlı olsun.Kaçıncı gün olmuş oluyor şimdi
Çok aminKimsenin negatif almasını istemiyorum ama özellikle benim gazıma gelipte test yapanların negatif görmesini hiç hiç istemiyorum Allahım sana da nasip etsin bu mutluluğu inşallah pozitifi görürsün gerçekten bilmiyorum ama kalpten inanıyorum bunabirlikte sevineceğiz inşallah ❤
Maşallah bukadar erken çıkması cok guzelÇok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallahbugün 6. Günüm
Amiiin kuzucum inşallahÇok amininşallah birlikte bekleyelim keseleri kalp atışlarını doğumlarını
Dualarım seninle inşallah minikler annesine sarılır, inşallah yavrularına kavuşursunPozitifi gören arkadaşlar hayırlı olsundarısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah 1 bucuk saat sonra 2.transferim var, çift embriyo konulacak kısmetse lütfen dualarınızı esirgemeyin
ben cok yedim, ananasi da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?