Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Allahım amin ya amiiinn doğru diyorsun, az önce erken gebelik testlerim geldi bugün yine yaparım
Yarın sabah ben de yapacağım beni bile cesaretlendirdin kız. Benim göğüslerim fena şiş, hassas özellikle sabahları gün içinde daha az hassasiyet. Bir de adet sancılarım ara ara hafifçe yokluyor hem umutluyum hem umutsuz. İnşallah bende sevinebilirim senin gibi :)

Ay çok güzel inşallah devam eder Ben dün gece duramadım gittim 22,5 çıktı 5. Gün olduğu için bu kadar düşük sanırım. Sence normalmidir
[/QUOTE] cnm hayırlı olsun.Kaçıncı gün olmuş oluyor şimdi

Kimsenin negatif almasını istemiyorum ama özellikle benim gazıma gelipte test yapanların negatif görmesini hiç hiç istemiyorum Allahım sana da nasip etsin bu mutluluğu inşallah pozitifi görürsün gerçekten bilmiyorum ama kalpten inanıyorum buna birlikte sevineceğiz inşallah ❤

Ay çok güzel inşallah devam eder Ben dün gece duramadım gittim 22,5 çıktı 5. Gün olduğu için bu kadar düşük sanırım. Sence normalmidir
cnm hayırlı olsun.Kaçıncı gün olmuş oluyor şimdi
[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah bugün 6. Günüm

Çok amin inşallah birlikte bekleyelim keseleri kalp atışlarını doğumlarını

Pozitifi gören arkadaşlar hayırlı olsun darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah 1 bucuk saat sonra 2.transferim var, çift embriyo konulacak kısmetse lütfen dualarınızı esirgemeyin
Dualarım seninle inşallah minikler annesine sarılır, inşallah yavrularına kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…