Haziranda hamile kalanlar burayaaaa:))))))))

merheba bayanlar.benimde son adet tarihim 23 mayıs.beş haftalık dedi doktor.kese görünüyordu geçtiğimiz perşembe.7 mm.ikinci bebeğim olucak inşallah.allah her isteyene
tattırsın bu güzel duyguyu.çok heyecanlıyım.şimdiden isim bile düşünüyorum.ilk doğumum
çok zordu ama sonu mükemmel bir güzellik.ben üç tane çocuğum olsun diyorum.karşılıksız seni seven birinin olması ne güzel bir duygu,bu bir mucize.

merhaba bayanlar çok uzun zamanlardır takip ediyordum ama aranıza bugün katıldım. adet düzensizliğim var benim son adetim 4 hazirandı. geçen cumartesi evde test yaptım pozitif çıktı. kan tahlili henüz yaptırmadım.perşmebe gününe doktora randevu aldım. kesin hamile miyimdir sizce ??? tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum.

Veeee... Bir Haziran hamilesi de benimm! :)) Doktorum geçen ay 28.06.2010 Pazartesi gününe randevu vermişti her zamanki kontroller için, reglim de gecikmişti zaten. Ve doktorum Ayşe Hanım 1 hafta 2 günlük hamile olduğum müjdesini verdi. Aslında o gün yazacaktım foruma ama daha önce 2 düşüğüm olduğu için nazar değer felan diye korktum, yazamadım. Zaten kıyafetlerini, yatak odası takımlarını felan 7. veya 8. aylara doğru alıcam aman nazar değmesin :)) Bugün yazayım dedim, şuan 3 hafta 3 günlük hamileyiimm. İlk ay riskliymiş, o yüzden izinliyim evde bol bol yatıp dinleniyorum. Eşim de bayağı üzerime titriyor, çok hoşuma gidiyor tabi :)) Allah'ım inşallah bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. Geçen ay 56 kiloydum, şuan yine aynıyım. Çok yiyorum ama almıyorum :/ Doktoruma sordum, hamileyim ama neden hiç kilo almadım diye. Çok güldü bana, şuan bebeğin pirinç tanesinden bile küçük dedi. Hamileliğin ilk üç ayında 2 kilo alman normaldir dedi. Ama pirinçten küçük bile olsa, O'nu içimde hissedebiliyorum :)) Sağlıkla gel yavrum..

Son düzenleme:
bende hamıleyımm :)) çok mutluyum ama çok bulantım var bugun tam 6 haftaya gırdık keseyı gorduk ama kalp atışlarını duymayı beklıyoruz acaba ne zaman duyacağz :CüvCüv:

Biz de doktora bebeğin kalp atışlarını ne zaman duyabileceğimizi sorduk, 10. ve 12. haftalarda Doppler Ultrasonografi ile dinleyebilecekmişiz :))

llkalp atışlarını 6. haftada veya daha erken vajinal ultrasonografi ile 8 haftada da karın ulrasonografi ile duyabilirmişiz.

arkadaşlar ben 6+5te gördüm bebeğimin kalp atışını.ufacık şey pıt pıt zıplıyodu.şuanda 8+3teyim.

Arkadaslar, ben de 5 haftalık hamileyim. Bugun keseyi gorduk. Kalp atısı ıcın 15 gun sonra gidicez.
Ben kendimi coook halsiz hissediyorum, herseye aglıyorum. Boyle olan var mı?
Bu nezaman gecer? 9 ay boyle mi olacak?

bende 5 hafta 5 günlük hamileyim, dün keseyi ve 1.8mm lik bebişimi gördük :) çok heyecanlıyım:)

merhaba ben de haziran da hamile kalanlardanım. son adet tarihim 29 mayıs.29 haziran da öğrendim anne olacağımı. 4 gün önce kalp atışlarını duydum. çoook güzel bir duygu. alkisalkisalkis

alkisalkisalkismerhaba arkadaşlar bende en son 4 haziranda adet gördüm 5 haftalıkken kese göründü acaba kalp sesi ne zaman duyulur yardımcı olursanız sevinirim.....:dance:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, bende Haziran ayında hamile kalanlardanım. SAT-2 Haziran'dı. 4 Temmuz'da kan tahlili yaptırarak hamile olduğumu öğrendim. Şu anda tam 7 haftalık hamileyim. 19 Temmuz'da ultrasona girdim ama henüz çok küçük olduğu için kesenin içinde görünmedi haftaya tekrardan doktora gidicem.
Allah hepimize hayırlı hamilelik nasip etsin.

merhaba arkadaşlar benim de sat 30 mayıstı. 25 haziranda idrar testinde öğrendim hamile olduğumu:) 30 haziranda doktorda 7mm lik keseyi gördük. 7 temmuzda da kalp atışlarını.. ama ben 2 haftadır mahfoldum mahfoldum evden dışarı çıkamıyorum sürekli yatıyorum bulantılarım hat safhada (((( psikolojim alt üst oldu (

alocum bende 2 haftadır berbat haldeyim 24 saat midem bulanıyor benim sat 21 mayıs gelişmeleri paylaşalım seninle...

7+2 haftalık hamileyim,son sat tarihim 1 Haziran.
6.Haftada bulantılarım başladı,bu hafta da günde 3-4 defa kusmaya başladım.2 haftada 1.5 kilo verdim.Hiçbirşey yiyemiyorum,canım değil yemek yemeğin adını bile duymak istemiyor.
Dr.um bu haftalarda annenin beslenmesinin bebek için çok da önemli olmadığını yemeği kafama takmamı,kraker,leblebi gibi şeylerle geçiştirebileceğimi söyledi.
Kusma ile birlikte vüzut potasyum ve mineral kaybettiği için muz ve soda tüketmemi tavsiye etti.
Kusma ve bulantılar bende halsizlik yaptığı için evden dışarı adım atamaz hale geldim.
Bu durum daha ne kadar sürecek sabırsızlıkla bekliyorum.

Arkadaslar, ben de 5 haftalık hamileyim. Bugun keseyi gorduk. Kalp atısı ıcın 15 gun sonra gidicez.
Ben kendimi coook halsiz hissediyorum, herseye aglıyorum. Boyle olan var mı?
Bu nezaman gecer? 9 ay boyle mi olacak?

ne zaman geçer bilmiyorum,ama söylediklerinin hepsi bendede var.Allah eşlerimize sabır versin ne diyeyim.perşembe günü kalp atışlarını duydum çok güzel bir ses.bende 7 haftalık hamileyim.

kızlar umarım bebişlerinizi sağlıkla büyütürsünüz,ben de aşılama sonucu bekliyorum ne dersiniz az da olsa umut var mı?bilmiyorumkismile

canım aşılama sonucunu aldığına dair bişey yazmamışsın.yeni gördüm yazdıklarını.ben 7 haftalık hamileyim ilk aşılamamda hamile kaldım.senin aşılama sonucun ne oldu.yazarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…