Haziranda hamile kalanlar burayaaaa:))))))))

Sağol canım..Anladığım kadarıyla bu bebeği çok istiyorsun...İnşallah çok güzel bir gelişme olurda böyle zor bir kararı almak zorunda kalmazsın.Allah yardımcın olsun..

Apriori: durumuna uzuldum, ama cok iyi dusunmen lazim, yasin 32 olmus ve biolojik saat gitgide senin aleyhine ilerliyor. Birdaha belkide hic hamile kalamayacaksin ki simdiye kadarda ancak simdi hamile kalmissin. Bir bebeginin olmasini istemiyormusun? Bu belkide tek sansin.

Turkiyede kurallar ne bilmiyorum, ama ister evli ol ister olma, cocugun babasinin kim oldugunu biliyorsun ve nafaka odemesi icin mahkemeye bas vurabilirsin burada. Herhalde turkiyedede bu sekilde kanunlar vardir, babasinin kim oldugunu mahkeme karari ile dna testi ile kanitlayabilirsin babasi inkar etse dahi.

Elalem ne der diye dusunmeyeceksin, elalemin yargilamasi onemlli degil. Ve turkiyedede mutlaka bir takim kuruluslar vardir senin durumundaki bayanlara yardim eden veya edebilecek olan. Bence yapabildigin kadarini yap, arastir, nereden nasil gecinebilirim diye bul. Is yerinide dusunme, veya orada calisanlari, onlarin yargilamasi onemli degil.

Bu arada burada bende varim :) yaklasik 6 senedir bebek sahibi olmaya cabaliyoruz. Birkac kez dusuk yaptim, birkac kez IVF denemem oldu, ve nihayet kendi kendimize evimizde hamile kalmayi basardik.

Gebeligim riskli ve yaklasik 2-3 haftaya bir kontrole gidecegim hastaneye. Hamilelik diabetiki ve hamilelik zehirlenmesi olma riskim fazla.

Riskli gebeligin olmasinin bazi sebepleri : PCOS (PKOS), insulindirenci, yuksek kilolu olmam ve daha oncesinde defalarca dusuk yapmam.

Insallah Allahin yardimi ile bu sefer olacak. Sizlerden hayir dualarinizi bekliyorum. Ve insallah hepimiz saglikli bebislerimizi kucaklarimiza alacagiz yakinda.

kalp atisi 5+4 te basliyor, fakat doktor yaklasik 7. haftada gordu bunu vajinal ultrasyon ile. 9+3 te gittigimde ise biraz biraz hareket ediyordu ve kollarini salliyordu :)

Bir sonraki kontrolum 9. agustosta, ozaman 11+6 haftalik oluyorum, insallah ozamanda hersey yolunda olur ve bu "sihirli" 12 haftayi atlatmis olurum.

kızlarr herkese merhabaaa

benimde sat 11 haziran. hiç birşey yiyemiyorum sadece salatalık peynir ve beyaz leblebii.

nasıl geçecek bu dönemler. halsizlikten kılımı bile kıpırdatamıyorum

inşallah hayırlısıyla atlatırsın.darısı benim ve tüm hamilelerin başına.

bence bebeğin babası iyi düşünmeli bir süre sonra evlenmeyi düşünüyorsa neden şimdi olmasın.konuşup ortak bir yol bulabilseniz keşke.dediğin gibi daha sonra çocuğun olmayabilir.

evet canım bana dr 15 gün bekle test yaptır dedi.hem kan hem idrarda çıktı.kan 734 iki gün sonra tekrar kanda gebelik testi yaptırıyorsun.iki katına çıkmalı yada yakın olmalı.benim 1250 idi.

Canım dün test yaptırdım negatif çıktı..Bekleyemedim yani...Sabırsız bir insanım...Değerim 2.9 çıktı. Doktor hasta 3 gün içinde hasta olmazsan pazartesi gel tekrar test yapalım dedi...Yani Hamile değilim canım...Cevapların için teşekkür ederim.a.s.

bende haziran hamilesiyim 4 hazirandı son adet tarihim ve bugün 7 haftalıkmış bebişim kalp atışlarınıda duyduk hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ...

merhaba arkadaşlar,
benim son adet tarihim 6 haziran geçen hafta dr a gittik ve bir kısım tahlilleri yaptırdık, alttan baktı ve kese ve bebek olduğunu söyledi, bugün yine baska bir dr a gittim eksik kalan kan testleri için yarın sabah için randevu verdi, Ultrason ile baktı kese ve bebek normal kalp atışları da var dedi, bebişimizi,n ilk fotosunu da aldık, bebişimiz 7 haftalık. allah olmayanlara da nasip etsin.

yeniden merhaba,
folik asit, vitamin vs ilaç kullanıyor musunuz, ilk gittiğim dr bana folic plus verdi, bugün gittiğim dr ise farklı bir ilaç ve megadyn verdi, şu an için folic plus a devam ediyorum ama kafam karıştı. Sabah bulantılarınız var mı, sabahları işe gitmek çok zor oluyor, bulantı için ne yapılabilir?

Iyi akşamlar kızlar size bir sorun olucak cevap verirseniz çoook sevinirim benim regl henüz 10 gün var ama 3 gündür göbek deligimden aşağıya kahve rengi çizgi belirdi sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Lütfen bana cevap verin yoksa delircem

kızlarr herkese merhabaaa

benimde sat 11 haziran. hiç birşey yiyemiyorum sadece salatalık peynir ve beyaz leblebii.

nasıl geçecek bu dönemler. halsizlikten kılımı bile kıpırdatamıyorum
merhaba beim sat da senden bir gün sonra 12 haziran ama maaşallah herşey yiyorum sadece acıkınca midem bulanıo yemek yiyorum gecio ama bende çok halsizim işte uyuyorum ayakta resme evdede zaten sürekli uyku ayakta duramıyorum uyuklamaktan

benimde sat 13 haziran:)) bugün dr gittik kesem büyümüş öncekine oranla ama bebk ve kalp atışı duyamadık siz duydunuzmu.karından baktı bu arada.

sl2008: bende folik acid kullaniyorum, bunun yaninda omega 3 kapsulleri ve multivitamin hapi atiyorum. hamilelikte en onemli olan ilk 12 haftada alinan folik acit ama.

esraersoy: o sekildeki cizgi normalde hamileligin ikinci doneminde baslar, su an hamile olsan bile o sekilde cizgi olusacagini sanmiyorum. hamile olsan dahi daha soyledigine gore ancak birkac gunluk hamile olabilirsin, eger tabiiki ustune falan gormedi isen. garanti olmasi icin bi test yaptir istersen, belki gecen aydan hamilesindir ve biraz kanaman olmus olabilir regl doneminde

cherry81 yanıt için teşekkür ederim, 2 dr a gidiyorum şu anda bir tanesi vitamin verdi fakat diğe dr multivitamin gebeliğin 14. haftasından sonra kullanılmasının uygun olduğunu söyledi ben su an için kullanmıyorum ama bu verilen ilaçlar kişinin tahlil sonuçlarına da bağlı.bu arada folik asit ilacı olarak ne kullanıyorsun? bulantı durumun nasıl ben çok zorluk çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…