Sorunun kimde olduğuna bağlı değişiyor kızlar bende hsgye girdim 4 ay oldu tik yokesimde sorun var.bende dün çektim hsg. beni ümitlendirdin. inşallah bende hamile kalabiliiim. dua et banada lütfen. sen kaç yıllık evlisin bu arada?
Benimde hsgdn sonra 4. Ayım esimde sayi dusuklugu var benm yum.zayisti klomen kullandktan bir ay sonra hamile kaldim filimle ilgisi var mi bilmem hatta tek tupum kapalı rabbim nasip edince vakti zamani gelince oluyor stres yapmayn bu aya kadar bberaberliktn sonra yatardm biraz backlar havada falan :) bu sefer hic umursamadm :) rabbim nasip etti cok sukurSorunun kimde olduğuna bağlı değişiyor kızlar bende hsgye girdim 4 ay oldu tik yokesimde sorun var.
Amin insallah rabbim istyen herkese nasip etsin insallahHayirlisiyla sag saglim dogurursunz insallh.nasıl kısmet işi ya allahin dediği olur.düşündükçe olmuyo takmayacan
üstüne Görmüş olabilirsin benimde öyle olmuştu o Yüzden diyorum canım tabi Yanlışlık Payı da olabiliradet oldum :)) testler yanlıs cıkıyor denemek ıcın az once gene yaptım gene 2. silik çizgi çıktı :))
Benimde bugün bat günüm daha olmadım kasık agrim dün falan vardi bugün birsey yok sanirm yine gecikip heh tamam diyip doktora gidicegim gün olurumgünaydın kızlarrr, bat'ı bugün olan var mı ? Bat'ı bugün olup da belirtisi olan var mı? Benim hiç bi belirtim yok da
Benimde bugün bat günüm daha olmadım kasık agrim dün falan vardi bugün birsey yok sanirm yine gecikip heh tamam diyip doktora gidicegim gün olurum
Amin insaAllah canım aynen öyle belirsizlik daha da strese sokuyor ilk bastaki gecikme öncesinden baslayan acaba bu ay varmidir stresiyle sonrasida varmi yokmu neden geciktim stresiyle uzuyor aslında sonuc bos ciktigi zaman yanioffff.. ne diyim Allah hayırlısını nasip etsin bize. zaman geçmiyo değil mi?
İçerleme tabiki oluyor ama hersey dogru zamanında oluyor sabredelim dua edelim bizde muradımıza erecegiz aslinda hic üzulmeden kendimizi yıpratmadan bu sürecleri gecirsek kendimize büyük iyilik yapmış olacagiz ama elde olmuyor iste..Siz nezamandir istiyorsunuz benim iki yıla yaklastı biri tüplerinin birinde genisleme var ameliyat olman lazım diyor biri hic gerek yok acik nede olsa tuplerin diyor napacagımı şaşırmış vaziyetteyimDoktora gittim 13'ün de erkek doktor iyi dedi akrabalar arkadaşlar gittim ama yanın da kadın stajyer muayne etti sinir oldum yine kadına denk gelmiş oldum...bebek yok tabiki de her zaman ki gibi eve geldim gece yataktan wc kalktım adet oldum hala adetim üstüne falan görme değil resmen adet kanaması çatladım ağrıdan ama erken oldum 17 sinde olmam lazım dı muayne detaylı yapıldı acaba muayne ederken ultrason baskı yaptığı için erken mi oldum anlamadım garibime gitti...İlk lekelendim sandım ama resmen adet kanaması yani çok sinirliyim mutsuzum neden erken oldum onu hala anlamış değilim ne zaman olcak bebek anlamadım gitti bişeyim yok sorunum sıkıntım yok nasip değil demek ki ama artık nasibimiz de varsa olsun yani insan içerlemeye başlıyo artık...Ama bu sefer bende de hata var 1 kere denedik işler yüzün den sıkıntılar vardı...Yazın iyi bi tatil yapıcam kısmetse senelerdir tatil yapamadık...Adam akıllı ondan sonra başlicam denemelere bu kış nasipse hamile olmayı ben planlıyorum Allah hakkımız da ne planladı o bilinmez ama İnşallah dualarımı kabul eder bu kış anne baba oluruz...Çok uzun yazdım kızlar bilmiyorum okurmusunuz ama durum böyle paylaşmak istedim hamileyim demeyi isterdim ama nasip değilmiş malesef ağlamadım üzülmedim ama koydu biraz tabi...Herşeyin hayırlısı olsun hepimizin hakkın da başka bişey diyemiyorum...
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım insAllah bugunler gececek burada gebeliklerimizi konusacagimiz gunler gelecek sabır sabır dua dua moral bozmak yokAyrıca mantar olucakmışım az daha geçenler de denememiştik antibiyotik kullanmıştım kadın o yapar dedi...ilaç verdi eşli kaşıntım var adetim bitince başlicam sol yumurtalığım da çok küüçük kist varmış ama zararsızmış etkilemez adet ile atarsınız olur geçer dedi hamd olsun Rabbime...Ya ultrason ekranına öyle bi baktım ki bebek varmı diye yok dediya beğnim den vurulmuşa döndüm artık çok etkilemeye başladı beni arada aklıma geliyo ağlıyorum...Vajinal ultrasonu soktu kadın saniyesin de bebek varmı dedim...Neyse sağlık olsun hayattayız kocam iyi ben iyiyim...Akıntım çok ama ilaçlarımı aldım adetten sonra başlicam uzun yazıyorum çok kızlar ama içim çok dolu morelim gerçekten çok bozuk...Bebek yapmaya başlaman önce bu sefer özel hastaneye gidicem erkek doktor a buldum hastane bakalım ne olucak...
3 aydır belkide daha fazla deniyoruz ama son 2 aydır çok yüklendik...Her şeye sabır ettim hayatım da hala da ediyorum ama kendi yavrumun kokusunu duymak istiyorum arkadaşlarımın akrabaların çocuklarını severken insan ister istemez buruk oluyo neden olmuyo diye İnşallah Rabbim senin benim ve tüm gönülden istiyenlere versin...En iyisi biraz tatil yapıp kafa dinlemek eylül de yada ekim de başlarım çalışmalara...Desteğin için çok saol arkadaşım Allah hepimizin kalbine nasibine göre versin Allah büyük napalım sabır erdemdir...Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım insAllah bugunler gececek burada gebeliklerimizi konusacagimiz gunler gelecek sabır sabır dua dua moral bozmak yok
3 aydır belkide daha fazla deniyoruz ama son 2 aydır çok yüklendik...Her şeye sabır ettim hayatım da hala da ediyorum ama kendi yavrumun kokusunu duymak istiyorum arkadaşlarımın akrabaların çocuklarını severken insan ister istemez buruk oluyo neden olmuyo diye İnşallah Rabbim senin benim ve tüm gönülden istiyenlere versin...En iyisi biraz tatil yapıp kafa dinlemek eylül de yada ekim de başlarım çalışmalara...Desteğin için çok saol arkadaşım Allah hepimizin kalbine nasibine göre versin Allah büyük napalım sabır erdemdir...[/QUOT
Stres yapmamak lazım hele dur bakalım daha yeni başladın olacak Allahın izniyle ama kafanın rahat olması çokkkkkk önemliDoktora gittim 13'ün de erkek doktor iyi dedi akrabalar arkadaşlar gittim ama yanın da kadın stajyer muayne etti sinir oldum yine kadına denk gelmiş oldum...bebek yok tabiki de her zaman ki gibi eve geldim gece yataktan wc kalktım adet oldum hala adetim üstüne falan görme değil resmen adet kanaması çatladım ağrıdan ama erken oldum 17 sinde olmam lazım dı muayne detaylı yapıldı acaba muayne ederken ultrason baskı yaptığı için erken mi oldum anlamadım garibime gitti...İlk lekelendim sandım ama resmen adet kanaması yani çok sinirliyim mutsuzum neden erken oldum onu hala anlamış değilim ne zaman olcak bebek anlamadım gitti bişeyim yok sorunum sıkıntım yok nasip değil demek ki ama artık nasibimiz de varsa olsun yani insan içerlemeye başlıyo artık...Ama bu sefer bende de hata var 1 kere denedik işler yüzün den sıkıntılar vardı...Yazın iyi bi tatil yapıcam kısmetse senelerdir tatil yapamadık...Adam akıllı ondan sonra başlicam denemelere bu kış nasipse hamile olmayı ben planlıyorum Allah hakkımız da ne planladı o bilinmez ama İnşallah dualarımı kabul eder bu kış anne baba oluruz...Çok uzun yazdım kızlar bilmiyorum okurmusunuz ama durum böyle paylaşmak istedim hamileyim demeyi isterdim ama nasip değilmiş malesef ağlamadım üzülmedim ama koydu biraz tabi...Herşeyin hayırlısı olsun hepimizin hakkın da başka bişey diyemiyorum...
Doktora gittim 13'ün de erkek doktor iyi dedi akrabalar arkadaşlar gittim ama yanın da kadın stajyer muayne etti sinir oldum yine kadına denk gelmiş oldum...bebek yok tabiki de her zaman ki gibi eve geldim gece yataktan wc kalktım adet oldum hala adetim üstüne falan görme değil resmen adet kanaması çatladım ağrıdan ama erken oldum 17 sinde olmam lazım dı muayne detaylı yapıldı acaba muayne ederken ultrason baskı yaptığı için erken mi oldum anlamadım garibime gitti...İlk lekelendim sandım ama resmen adet kanaması yani çok sinirliyim mutsuzum neden erken oldum onu hala anlamış değilim ne zaman olcak bebek anlamadım gitti bişeyim yok sorunum sıkıntım yok nasip değil demek ki ama artık nasibimiz de varsa olsun yani insan içerlemeye başlıyo artık...Ama bu sefer bende de hata var 1 kere denedik işler yüzün den sıkıntılar vardı...Yazın iyi bi tatil yapıcam kısmetse senelerdir tatil yapamadık...Adam akıllı ondan sonra başlicam denemelere bu kış nasipse hamile olmayı ben planlıyorum Allah hakkımız da ne planladı o bilinmez ama İnşallah dualarımı kabul eder bu kış anne baba oluruz...Çok uzun yazdım kızlar bilmiyorum okurmusunuz ama durum böyle paylaşmak istedim hamileyim demeyi isterdim ama nasip değilmiş malesef ağlamadım üzülmedim ama koydu biraz tabi...Herşeyin hayırlısı olsun hepimizin hakkın da başka bişey diyemiyorum...
Ü
üstüne Görmüş olabilirsin benimde öyle olmuştu o Yüzden diyorum canım tabi Yanlışlık Payı da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?