HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

burayada takılayım
bugun regl oldum kısmetse hazirana artık

Kızlar dün denedik ama adetime daha çok var tabikide 5 gün oldu galiba adetim biteli notlarıma bakmam lazım neyse...Doğurganlık günüme denk getirdim yine...Adetime çok var sizce iki hafta yada 1 hafta sonra bi test yapiyim mi evde kendim yoksa iki hafta bekliyim mi adeti kim beklicek ya o heycan yetiyo zaten insana...Napiyim kızlar...???

En iyisini yapıyosunuz olabilirliği artıyo doğurganlık günlerin de her gün yapmak lazım...O zaman daha yüksek şansımız oluyo...

Iki hafta bekle canim çıkmazsa üzülürsün .bir hafta sonra yaparsan olsa da cikmaz

Bende bu ay ates olcme ile ovulasyonumu takip etdm, tam da 14cu gunumun sbhi atesim dustu, onda anladmki aksama sbha filan gerceklesecek, aksam birlikte olduk, sbh kalktm atesim dunkune bakarsak kalkmisti, artik ovulasyon gerceklesmis diye umut ediyorim, bakalim artik insAllah tutdura bilmisizdir(( benim bat haziran 2 gibi, test yapmak istemiyorum daha, korkuroyurm yine negatiflikden((

Selam kızlar benim bat 27 mayıstı bugün 31 ve ben hala regl olmadım sizce hamile olabilir miyim hiç düzensiz olmam her zaman üç gün öne atardı ilk defa bu kez oldu kan mı versem bilmiyorum evde yapılan testlere güvenmiyorum üç gün önce yaptım tek çizgi gördüm ama bu kadar gecikmesi normal mi

Gunaydin
Kizlarrrr dun gece uykumda kasigim ortasinda 2 3 kez atma hissettim birden uyandim ona. Yuzustu yatiyodum tam o sira. Bebekle bir ilgisi olabilir mi acaba. İlk kez yasiyorum bole birsey.
yumurtam catlayali 4 gun oldu bikac gundur yuzumu ates basiyo durduk yere aksamlari genellikde mide yanmam cok oluyo yatarken cok halsizllik varda ustumde

bu kadar erken belirti göstereceğini sanmıyorum ama hayırlısı olsun hakkında :)

kızlar bende geçen ay kimyasal geçirdim bu adetimden sonra başlıcaz inşallah çalışmalarahaziran ayından ümidim var herşeyin hayırlısı olsun

sen bilirsin eğer çalışmıyorsan sabah sağlık ocağına git baktır kan değerine için rahat olur en azından düşünüp durmazsın

Bu sefer ümitlenmiyorum tedbirli davranıyorum...Sonra insanın moreli çok bozuluyo beklicem iki hafta mecbur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…